Jak moze cos byc wyjatkowe i obojetne zarazem?? zobacz w artykulach szkoly gotowania, tam jest kilka lodowych przepisow , moze ktorys przypadnie Ci do gustu. :)
Glumanda-przeczytaj jeszcze raz ;) Smak obojętny, ale np. składniki nietypowe, sposób przyządzania, niezawody smak. Bo przecierz też mogę zamrozić np. truskaki na patyku i powiedzieć, że to jakaś tajna receptura....
Ma może ktoś z was przepis na WYJąTKOWE lody? Smak-obojętny.
Jak moze cos byc wyjatkowe i obojetne zarazem?? zobacz w artykulach szkoly gotowania, tam jest kilka lodowych przepisow , moze ktorys przypadnie Ci do gustu. :)
proponuję zajrzeć na stronę Jacka Kuronia www.kuroń.com.pl tam jest wiele fajnych przepisów na lody.
Glumanda-przeczytaj jeszcze raz ;) Smak obojętny, ale np. składniki nietypowe, sposób przyządzania, niezawody smak. Bo przecierz też mogę zamrozić np. truskaki na patyku i powiedzieć, że to jakaś tajna receptura....
Hmm mysle ze lody "truskakowe" na pewno beda super! ;)
Bravo Glumanda
Dziewczyny , Sylwia ma 11 lat a wy sobie z niej podsmiechiwania robicie .
Nie czepiajcie sie detali tylko dobrze poradzcie .
Poczytaj sobie
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=103217&post=103217&offset=0