Bardzo mnie śmieszy gdy widzę, jak składacie życzenia osobom, których nie znacie. Gdybyście ją znały to wiedziałybyście, że ponad rok temu zlikwidowała swoje konto i już tu nie zagląda. Więc składanie życzeń mija się z celem Bahus
Hejo! Ludzie, wpadlam na pomysl (no dobrze, przyznam, ze sciagnelam go z innego forum na ktorym tez sie udzielam), ze moze stworzymy sobie nasz wlasny kalendarz swietowania urodzin, imienin (wiem, ze taki watek byl juz w Dobrych Pomyslach). Kto chetny niech sie wpisuje , ja pierwsza Obchodze urodziny 23 czerwca.
pozdro dla zarlocznych Agulina
Aktualny Terminarz Imprezowy na Wielkim Żarciu: ostatnia aktualizacja 21.czerwca 2007 copyright & modified by shoffix
Miauka, to była tylko taka moja mała dydresja, opatrzona odpowiednią ikonką. Oczywiście można tu składać życzenia komu sie chce i jak się chce. Po to ten dział (za zgodą Pampasa) założyłem Bahus
Wszystkiego najlepszego w tym radosnym dniu życzy piq
Wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego Agulinko Sto Lat !!!!
Wielu przyjaciół i wiele uśmiechu !
Życzę Ci w dniu twoich urodzin , dnia ktory przyniesie to co najlepsze-ciepłe uśmiechy,pogodne myśli i nadzwyczajne szczęście.
Zdrowia , szczescia ,pomyslnosci oraz 100 lat zyczy monika

Sto lat, sto lat :)
Sto lat,sto lat...
życzy Magda
hm.... fajnie, tyle, ze Aguliny nie ma tu juz od bardzo dawna :(((((((((
100 lat 100 lat
Żyj nam sto lat w szczęściu.Basia
Bardzo mnie śmieszy gdy widzę, jak składacie życzenia osobom, których nie znacie. Gdybyście ją znały to wiedziałybyście, że ponad rok temu zlikwidowała swoje konto i już tu nie zagląda. Więc składanie życzeń mija się z celem
Bahus
Bahus-widać z tego, że to ja narozrabiałam !!!!
Bahusie a zmylił mnie ten wpis :
Hejo! Ludzie, wpadlam na pomysl (no dobrze, przyznam, ze sciagnelam go z innego forum na ktorym tez sie udzielam), ze moze stworzymy sobie nasz wlasny kalendarz swietowania urodzin, imienin (wiem, ze taki watek byl juz w Dobrych Pomyslach). Kto chetny niech sie wpisuje , ja pierwsza
Obchodze urodziny 23 czerwca.
pozdro dla zarlocznych Agulina
ostatnia aktualizacja 21.czerwca 2007
copyright & modified by shoffix
shoffix, mimo że moderator, jest tu bardzo rzadkim gościem.
Bahus
wrrrrrrrrrrr
mnie pare innych rzeczy smieszy Bahusie ... bardziej
popieram Miauke ,na forum sa tematy duzo smieszniejsze niz zyczenia dla osob ktorych nie znamy .
Wiec to chyba bylo nie na miejscu ...
Miauka, to była tylko taka moja mała dydresja, opatrzona odpowiednią ikonką. Oczywiście można tu składać życzenia komu sie chce i jak się chce. Po to ten dział (za zgodą Pampasa) założyłem
Bahus
zdrowka zdrowka i wszystkiego co najlepsze-spelnienia marzen!!!!
kochana Agulino od kamyxyz naj naj njaszczersze życzenia
Spóźnione,ale szczere najlepsze życzenia!
Agulina prosiła mnie, żebym Wam wszystkim podziękowała, co niniejszym czynię ;)))
Agulinko-Babolku jeden!Jeśli jeszcze tu zajrzysz-buziaki i samych szczęśliwych chwil w życiu