witam własnie dzis dostalam okres tydzien za wczesnie , 17lipca mam wyjazd na wczasy czyli z tego wynika , że dostane w czasie urlopu , czy jak nie biorę teraz tabletek da sie coś jeszcze zrobić , zeby sobie okres przesunąć o tydzien :(
hehe nie wiem czy to tak fajnie smiac sie jak ktoś jest smutny...............:P:P a zamiast cos poradzic to wy sie smiejecie hehe , a ja zamiast kąpać się w morzu będę musiała je tylko oglądać :P
A Tobie ktos każe rodzić te dzieci ???? Ja zawsze miałam okres na wczasach i jakoś przeżyłam.... Ale rozumiem Twój problem, Jest dużo topików na ten temat poszukaj w Internecie ....
witam własnie dzis dostalam okres tydzien za wczesnie , 17lipca mam wyjazd na wczasy czyli z tego wynika , że dostane w czasie urlopu , czy jak nie biorę teraz tabletek da sie coś jeszcze zrobić , zeby sobie okres przesunąć o tydzien :(
Hej olusiu, nie masz gg? jak nie to tu ci jakos postaram sie odpowiedziec. Glumanda
witaj mam 4402153
Olusiu, a w czym ci przeszkadza okres na wczasach
...
...
Pozdrawiam
Janek
Janek we wczasowaniu .....
:D:D:D:D
Aaaaaaaaaaaaha, aha,...rozumiem...
no widzisz :):):) ja to jak wytlumacze .....
Widac, ze jeszcze nigdy nie miales okresu na wczasach
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
> Widac, ze jeszcze nigdy nie miales okresu na wczasach
Fakt ale za to w pewnych okresach miałem wczasy ...ale to chyba nie to samo,co?
To prawie to samo co picie w Szczawnicy ...albo nie, jak to bylo...? szczanie w piwnicy...
hehe nie wiem czy to tak fajnie smiac sie jak ktoś jest smutny...............:P:P a zamiast cos poradzic to wy sie smiejecie hehe , a ja zamiast kąpać się w morzu będę musiała je tylko oglądać :P
Alez Olusiu! my sie wcale z Ciebie nie smiejemy! my sie nabijamy z tego pana, ktory sie z Ciebie nasmiewal!! :)
Sa przeciez tampony i mozesz pluskac sie do woli ...
glumanda jestes super
jeszcze zalezy jakie okresy.....albo czyje :)
no tak wy to nie macie takiego probemu , dzieci nie musicie rodzić .................itd:P
A Tobie ktos każe rodzić te dzieci ???? Ja zawsze miałam okres na wczasach i jakoś przeżyłam.... Ale rozumiem Twój problem, Jest dużo topików na ten temat poszukaj w Internecie ....
mnie już nikt nie każe bo już urodziłam :)
Poczytaj sobie :
http://olivia.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=501
Użytkownik olusia1p napisał w wiadomości:
> no tak wy to nie macie takiego probemu , dzieci nie musicie rodzić
> .................itd:P
Tak, no ale sameście sobie winne, nie trzeba było zrywać owocu z drzewa zakazanego.
ja nic nie zrywałam ..................
Janek.... jabłuszko ??
Janek pewnie je zerwal a teraz przyznać się nie chce :P
baba zerwała, a nie facet
baba ??? piaskowa ?? a może drożdzowa??
Kiziorku, tak na rysunkach podają ale to był chyba banan
...
no moze i banan... a normy spelnial ??