Piękne kwiaty masz na swojej działce :). Tylko pozazdrościć. Niestety w naszej rodzinie wszyscy się działek pozbyli więc ciężko mi gdziekolwiek oglądać takie cuda :). Pozdrawiamy Cię z Tatianką bardzo ciepło :). U nas też były podobne chmury ale deszczu z nich zbyt wiele nie było.
Wiele osób pozbyło się działek a szkoda, bo taka działka to azyl.... . Szczególnie dla tych, którzy nie mają własnego domu z ogródkiem. Z takich właśnie powodów ja mam działkę i dzisiaj nie wyobrażam sobie, że mogłoby jej nie być. Oczywiście czasem narzekam, że za dużo na niej pracy ale to zwykła ...kokieteria... Sabio, ja również serdecznie Cię pozdrawiam i uściski dla Tatianki.:)))
Alu, jak tylko przeczytalam tytul to juz wiedzialam, ze to Twoj watek :))) Przepiekna ta Twoja dzialka jak ogrod botaniczny i musi byc ogromna skoro az tyle miejsca poswiecilas na kwiaty....
Marylko, widzisz, jak łatwo mnie zidentyfikować :))) Moja działka jest mała, nie ma nawet 3 arów, na tej powierzchni stoi jeszcze domek i jest trochę trawnika, parę drzew, krzewów a także trochę malin i oczywiście truskawki. To tylko po ilości zdjęć i różnych roślinach można tak sądzić. Działkę mam dla przyjemności i rzeczywiście większą jej część zajmują kwiaty i ciągle coś nowego przyniosę i tak rozrasta się "sama" - ta część kwiatowa...:)))
Glumando, ja widziałam o ile dobrze pamiętam też piękne kwiaty na Twoich zdjęciach. Wprawdzie troszeczkę były przysypane śniegiem ale na twoim tarasie czy balkonie. To oznacza, że też masz namiastkę działki...:)))
Alu, aż mi się buzia rozdziawiła z wrażenia. Tyle kwiatów i tyle gatunków! Widać, że włożyłeś w nie wiele pracy i wiele uczucia. Najszczersze słowa uznania. Pozdrawiam serdecznie. Emila.
Wiesz Smakosiu, ta praca na działce pozwoliła mi przetrwać różne trudne chwile ... Poza tym kwiaty są tak wdzięcznym obiektem, że w zupełności rekompensują pracę związaną z opieką nad nimi. Pozdrawiam serdecznie. :)))
Szkoda że wirtualny ten spacer... a kwiaty cuuudne, tak pieknie kwitną, a wieczorową porą ich cudny zapach z pewnością nie pozwala szybko opuścić tego uroczego zakątka Po prostu pieknie!
Ale sie naogladałam, i znowu sobie popatrzyłam. Po obejrzeniu Twojego ogródka Pan Bóg chyba uśmiał sie, aż... do łez - stąd te chmury potem... Pozdrawiam Alu
Basiu, dziekuję za uznanie. Tak się składa, że trud włożony w opiekę nad kwiatami jest dla mnie głównie przyjemnością, choć czasem napracować się trzeba... Kwiaty potrafią naprawdę pięknie podziękować. Dzisiaj na mojej działce było tak :
Kochani, nie mogłam się oprzeć, żeby nie pochwalić się kolorami lata na mojej działce....:)))
Ogrodnicy mówią, że jak zakwita kwiat, to Pan Bóg się usmiecha...
- a takie grożne chmury odprowadzały nas w drodze powrotnej :)))
Piękne kwiaty masz na swojej działce :). Tylko pozazdrościć. Niestety w naszej rodzinie wszyscy się działek pozbyli więc ciężko mi gdziekolwiek oglądać takie cuda :). Pozdrawiamy Cię z Tatianką bardzo ciepło :). U nas też były podobne chmury ale deszczu z nich zbyt wiele nie było.
Wiele osób pozbyło się działek a szkoda, bo taka działka to azyl.... . Szczególnie dla tych, którzy nie mają własnego domu z ogródkiem. Z takich właśnie powodów ja mam działkę i dzisiaj nie wyobrażam sobie, że mogłoby jej nie być. Oczywiście czasem narzekam, że za dużo na niej pracy ale to zwykła ...kokieteria...
Sabio, ja również serdecznie Cię pozdrawiam i uściski dla Tatianki.:)))
Alu, jak tylko przeczytalam tytul to juz wiedzialam, ze to Twoj watek :))) Przepiekna ta Twoja dzialka jak ogrod botaniczny i musi byc ogromna skoro az tyle miejsca poswiecilas na kwiaty....
Marylko, widzisz, jak łatwo mnie zidentyfikować :))) Moja działka jest mała, nie ma nawet 3 arów, na tej powierzchni stoi jeszcze domek i jest trochę trawnika, parę drzew, krzewów a także trochę malin i oczywiście truskawki.
To tylko po ilości zdjęć i różnych roślinach można tak sądzić. Działkę mam dla przyjemności i rzeczywiście większą jej część zajmują kwiaty i ciągle coś nowego przyniosę i tak rozrasta się "sama" - ta część kwiatowa...:)))
Ale slicznie! piekne kwiaty ....ja tez chce...
ja tez !!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuu
slicznie masz, dobrze ze choc na zdjeciach popatrze :):):)
Miauko, Ty z pewnością masz okazję widzieć z bliska o wiele piękniejsze okazy kwiatów i jeszcze na dodatek potrafisz wyczarować z nich "cuda"...:)))
Glumando, ja widziałam o ile dobrze pamiętam też piękne kwiaty na Twoich zdjęciach. Wprawdzie troszeczkę były przysypane śniegiem ale na twoim tarasie czy balkonie. To oznacza, że też masz namiastkę działki...:)))
ale pieknie i kolorowo , pachnie tez na pewno cudnie ... gratuluje kwiatow ...monika
Alu, aż mi się buzia rozdziawiła z wrażenia. Tyle kwiatów i tyle gatunków! Widać, że włożyłeś w nie wiele pracy i wiele uczucia. Najszczersze słowa uznania. Pozdrawiam serdecznie. Emila.
Wiesz Smakosiu, ta praca na działce pozwoliła mi przetrwać różne trudne chwile ... Poza tym kwiaty są tak wdzięcznym obiektem, że w zupełności rekompensują pracę związaną z opieką nad nimi. Pozdrawiam serdecznie. :)))
Owszem, pachnie i cieszy oczy kolorami. Dziękuję za uznanie i pozdrawiam :)))
Szkoda że wirtualny ten spacer... a kwiaty cuuudne, tak pieknie kwitną, a wieczorową porą ich cudny zapach z pewnością nie pozwala szybko opuścić tego uroczego zakątka Po prostu pieknie!
Appetito, masz rację - wieczory na działce są zbyt krótkie ... tym bardziej,że latem kwitnie tu życie towarzyskie...:)))
Przepiękne okazy, niczym z katalogu ogrodniczego! Widać, że Cię lubią !
One tylko odwzajemniają moje uczucia. :)))))
Ale sie naogladałam, i znowu sobie popatrzyłam. Po obejrzeniu Twojego ogródka Pan Bóg chyba uśmiał sie, aż... do łez - stąd te chmury potem... Pozdrawiam Alu
Ave, masz rację i...poczucie humoru :)))
Alu szkoda, że nie mogę Ci wręczyć DYPLOMu za trud włożony w tak piękną hodowlę kwiatów.
Cudownie jest przebywać wśród takich piekności.
ABA
Basiu, dziekuję za uznanie. Tak się składa, że trud włożony w opiekę nad kwiatami jest dla mnie głównie przyjemnością, choć czasem napracować się trzeba...
Kwiaty potrafią naprawdę pięknie podziękować.
Dzisiaj na mojej działce było tak :
Pozdrawiam serdecznie :)))
Z taką działką wygrałabyś każdy konkurs . Ehh pięknie tutaj ..... :)
Tak się tylko wydaje...:))) Zdjęcia mają to do siebie,że wszystko wygląda ładniej a poza tym kwiaty są wdzięcznym obiektem do fotografowania. :))))