Tak, dokładnie zapoznałam się już z całą stronką, nie miałam wydrukowanych wiele przepisów i myślałam że już ich nie będę miała. A jednak się udało. Jeszcze raz dzięki.
Smakosiu czy te przepisy innych użytkowników są na blogu Borgii ? Pytam, bo sie zupełnie pogubiłam, niedawno czytałam na forum, jak dostało sie pewnej ANCE za zrobienie sobie na blogu ksiązki z "jakby Ulubionymi" przepisami. To jedni mogą (bo sie ich zna i pamięta ) a inni nie (bo nowi i bez takiego osobisteg dorobku) ? Smakosiu do Ciebie to właściwie pierwsze pytanie :))) późniejsza refleksja raczej do wszystkich .
Co prawda ja nie Smakosia, ale blog Borgii znam i domyslam sie na 98% ze przepisy kilku uzytkownikow WZ jakie sie tam znajduja sa zamieszczone za zgoda autorow. Natomiast z ANKA to bylo niefortunne nieporozumienie :))) Milo, ze jestes, bo gdzies mi sie zapodzialas na kilka dni :)))
No i wszystko jasne Ja ostatnio zrobilam sobie maly urlop wiec na "WZ" jestem tylko z doskoku (jak czas pozwala) ale ciesze sie,ze nie zostalas Ave bez odpowiedzi. Pozdrawiam
Jest tutaj : http://swiat-od-kuchni.blog.onet.pl/1,CT68589,index.html
Bardzo mnie zaskoczyła ta strona, bo na niej są przepisy autorów z "WŻ" np. Marinika, Terry, Klaraxa, Miki...
A!!! Juz wszystko sie wyjaśniło. To jest blog Borgii. Juz jej z nami nie ma, ale wiele osób z pewnością miło Ją wspomina :-)
Smakosiu ja też Ci bardzo dziękuję za tę stronkę. Bardzo lubiłam przepisy Borgii i nie mogłam ich odnaleźć. Dzięki i pozdrawiam.
Drobiazg, nie ma za co. Fajnie, że adres przyda się również Tobie. A swoją drogą - blog (tam) ma również Caritka, zauważyłaś? :-)
Tak, dokładnie zapoznałam się już z całą stronką, nie miałam wydrukowanych wiele przepisów i myślałam że już ich nie będę miała. A jednak się udało. Jeszcze raz dzięki.
Smakosiu czy te przepisy innych użytkowników są na blogu Borgii ? Pytam, bo sie zupełnie pogubiłam, niedawno czytałam na forum, jak dostało sie pewnej ANCE za zrobienie sobie na blogu ksiązki z "jakby Ulubionymi" przepisami. To jedni mogą (bo sie ich zna i pamięta ) a inni nie (bo nowi i bez takiego osobisteg dorobku) ?
Smakosiu do Ciebie to właściwie pierwsze pytanie :))) późniejsza refleksja raczej do wszystkich .
Co prawda ja nie Smakosia, ale blog Borgii znam i domyslam sie na 98% ze przepisy kilku uzytkownikow WZ jakie sie tam znajduja sa zamieszczone za zgoda autorow. Natomiast z ANKA to bylo niefortunne nieporozumienie :))) Milo, ze jestes, bo gdzies mi sie zapodzialas na kilka dni :)))
Tak sie domyslałam, ze Borgia chyba ma zgodę autorów przepisów :)
Póki pogoda dopisuje to weekendami "działkuję" :)))
a ja wiem na 100 %, że umieszczane są za zgodą autorów
pozdrawiam jasia
No to super :)))))))))
No i wszystko jasne Ja ostatnio zrobilam sobie maly urlop wiec na "WZ" jestem tylko z doskoku (jak czas pozwala) ale ciesze sie,ze nie zostalas Ave bez odpowiedzi. Pozdrawiam
Dziękuję Ci serdecznie smakosiu! Zaskoczę wszystkich na urodziny!