Na prośbę córki chcę spytać ,może ktos z Was zna dobry lek na migrenę ,a może jakiś inny sposb zeby sie jej pozbyć. Przy takich zmianach pogody, jaka jest w ostatnich dniach córka ma migrenę żadne leki jakie ma nieskutkują.Bardzo prosimy o poradę- Pozdrawiamy-Zosia z Violetą
w/g Michała Tombaka "Droga do zdrowia" wyczytałam że na migrenę "należy skroić z cytryny skórkę wielkości 5 zł, oczyścić z białego miąższu i wilgotną stroną przyłożyć do powiek Trzymać,przyciskając mocno 5-7 minut.Miejsce pod skórką zacznie swędzić i troszeczkę "piec". Nastepnie ból głowy zniknie" spróbuj powodzenia
Mnie pomaga czarna kawa rozpuszczalna z duza iloscia cytryny ale musi to byc w poczatkowym stadium bolesci bo potem to juz nic raczej nie pomaga tylko zaciemnienie pokoju, zimny obklad na glowie, absolutna cisza i czekanie az przejdzie.
Na prośbę córki chcę spytać ,może ktos z Was zna dobry lek na migrenę ,a może jakiś inny sposb zeby sie jej pozbyć.
Przy takich zmianach pogody, jaka jest w ostatnich dniach córka ma migrenę żadne leki jakie ma nieskutkują.Bardzo prosimy o poradę- Pozdrawiamy-Zosia z Violetą
Zosiu, wpisz proszę w wyszukiwarkę "WŻ" słowo "migrena". Pojawi się parę wątków. Może któryś z nich coś Wam podpowie...? Uściski.
Dzięki smakosia już probuję wejść
w/g Michała Tombaka "Droga do zdrowia" wyczytałam że na migrenę
"należy skroić z cytryny skórkę wielkości 5 zł, oczyścić z białego miąższu i wilgotną stroną przyłożyć do powiek Trzymać,przyciskając mocno 5-7 minut.Miejsce pod skórką zacznie swędzić i troszeczkę "piec". Nastepnie ból głowy zniknie"
spróbuj powodzenia
Dziękuję Ci Kamaxyz za poradę przekazę córce,przy następnej migrenie córka wypróbuje zaco serdecznie dziękuje.Pozdrawiam
Mnie pomaga czarna kawa rozpuszczalna z duza iloscia cytryny ale musi to byc w poczatkowym stadium bolesci bo potem to juz nic raczej nie pomaga tylko zaciemnienie pokoju, zimny obklad na glowie, absolutna cisza i czekanie az przejdzie.
Moja siostra tez tak ma. Na migrene, rzeczywiście trudno znaleźć jakis jeden sposób - każdy reaguje inaczej. Współczuję .