Chcialam zaprezentowac wszystkim pierwsza dekoracje jaka ulepiłam z marcepanu.Robilam ja na podstawie opisu z ksiażki "The essential guide to cake decorating"Mam nadzieje ze zachece innych do wspolnego tworzenia.Pozdrawiam
Oglądając te dekoracje dochodzę do wniosku,że plastyczność masy i efekt końcowy zdecydowanie zależą od rąk wykonawcy a nie od masy...:))) Lubię oglądać takie cudeńka...
Chcialam zaprezentowac wszystkim pierwsza dekoracje jaka ulepiłam z marcepanu.Robilam ja na podstawie opisu z ksiażki "The essential guide to cake decorating"Mam nadzieje ze zachece innych do wspolnego tworzenia.Pozdrawiam
Piękne. Ja też tak chcę......W lipcu mam szereg imprez więc może mnie to zdopinguje do takiej twórczości. Uściski
Sliczne wzorki... Ja sie za takie cuda nie zabieram ale lubie poogladac takie wspanialosci .
Gratuluje dobrej reki .
Bardzo ładny wzorek - ja tez raczej oglądam takie cuda na słodkościach niz je robię
śliczne -wklejaj jak najwięcej takich opisów myślę ,że dla niejednej będzie to wielką inspiracją ,gratuluję i pozdrawiam - rosa
cudne, gratuluję talentu i cierpliwości w lepieniu tych ślicznotek,pozdrawiam
Uwielbiam marcepan, więc zanim bym skończyła lepić, to już bym zjadła...
......hi hi hi - ja chyba też bym tę masę wciagnęła zanim coś z niej zrobiła !! :D:D:D
Mam nadzieję,że powklejasz jeszcze kilka fotek z twoimi pracami marcepanowymi
Oglądając te dekoracje dochodzę do wniosku,że plastyczność masy i efekt końcowy zdecydowanie zależą od rąk wykonawcy a nie od masy...:)))
Lubię oglądać takie cudeńka...