mam takie pytanie do wszystkich WZ-towców. Nie denerwują was reklamy pojawiające się za każdym razem na WZ.? Często szukam fajnych przepisów, ale co otworzę stronę to jakaś reklama i szukanie "krzyżyka" na nowo. Doprowadza mnie to do szewskiej pasji, chociaż rozumiem doskonale, że dzięki reklamom WZ funkcjonuje.
Chciałabym tylko się dowiedzieć czy również wam to przeszkadza i w jakim stopniu. Pozdrowionka wielgaśne dla wszystkich
Przed Wielką Awarią tez mnie denerwowały, ale teraz z anielską cierpliwością klikam w te reklamy (z reguły po 3 kliknięciach same się zamykają) przyczyniając się do zasilenia naszej stronki (pewnie grosikami, ale grosz do grosza...)
Od czasu awarii wrecz kocham reklamy i klikam w nie zeby sie otwieraly, bo wiem, ze to daje nam przetrwac :)) I nawet jak bedziemy mieli nowy serwer, to reklamy tez beda, bo sa koniecznoscia i tez je bede kochac :))) Zapraszam do klikania jesli tylko pomyslisz o tym jaka spelniaja role to klikanie jest jak terapia uspakajajaca zamiast sie denerwowac mow sobie "zasilamy WZ" i klikaj niech sie otwieraja, potem zamykaj, bo podejrzewam, ze wlasnie dowcip polega na otwieraniu ich a nie tylko likwidowaniu ....
No to fakt, tylko to mnie podtrzymuje na duchu, że dzięki reklamom nasz serwer funkcjonuje i jest darmowy. Zwłaszcza po ostatniej awarii, gdzie pokasowało masę przepisów. tylko czasami nerwy mi puszczają, bo chciałabym przeczytać przepis a tam mi reklama wszystko zasłania. Chciałam się dowiedzieć co o tym sądzicie po prostu.
mam takie pytanie do wszystkich WZ-towców.
Nie denerwują was reklamy pojawiające się za każdym razem na WZ.?
Często szukam fajnych przepisów, ale co otworzę stronę to jakaś reklama
i szukanie "krzyżyka" na nowo. Doprowadza mnie to do szewskiej pasji,
chociaż rozumiem doskonale, że dzięki reklamom WZ funkcjonuje.
Chciałabym tylko się dowiedzieć czy również wam to przeszkadza i
w jakim stopniu.
Pozdrowionka wielgaśne dla wszystkich
Przed Wielką Awarią tez mnie denerwowały, ale teraz z anielską cierpliwością klikam w te reklamy (z reguły po 3 kliknięciach same się zamykają) przyczyniając się do zasilenia naszej stronki (pewnie grosikami, ale grosz do grosza...)
popieram :))
Od czasu awarii wrecz kocham reklamy i klikam w nie zeby sie otwieraly, bo wiem, ze to daje nam przetrwac :))
I nawet jak bedziemy mieli nowy serwer, to reklamy tez beda, bo sa koniecznoscia i tez je bede kochac :)))
Zapraszam do klikania jesli tylko pomyslisz o tym jaka spelniaja role to klikanie jest jak terapia uspakajajaca zamiast sie denerwowac mow sobie "zasilamy WZ" i klikaj niech sie otwieraja, potem zamykaj, bo podejrzewam, ze wlasnie dowcip polega na otwieraniu ich a nie tylko likwidowaniu ....
No to fakt, tylko to mnie podtrzymuje na duchu, że dzięki
reklamom nasz serwer funkcjonuje i jest darmowy. Zwłaszcza
po ostatniej awarii, gdzie pokasowało masę przepisów.
tylko czasami nerwy mi puszczają, bo chciałabym przeczytać przepis a
tam mi reklama wszystko zasłania. Chciałam się dowiedzieć co o tym sądzicie po prostu.
One mnie nie denerwują,ale wręcz wkurzają,ale przykładnie klikam w nie i czasami nawet coś poczytam.
Już jakoś się przyzwyczaiłam pozdrawiam - rosa