Forum

Galeria

Moje wakacje nad morzem.

• Autor: joking Data: 2007-06-26 18:01:45

1. Tak jak obiecałam, wstawiam zdjęcia z wakacji. Wróciłam rozleniwiona, wypoczęta i szczęśliwa. Szkoda, że wszystko co dobre szybko się kończy...
    2. Powyżej i obok plaża w Kątach Rybackich.
    3. A to ja i mój mąż. Czekamy na zachód słońca.
    4. No i się doczekaliśmy ;-)))
    5. Jak by szczęścia było mało, z jednej strony mieliśmy moje ukochane morze, a z drugiej zatokę wiślaną.
    6. Latarnia morska w Krynicy i
    7. widok z latarni.
    8. Na plaże codziennie maszerowaliśmy przez bajeczne lasy. Były to lasy pełne jagód.W życiu nie widziałam czegoś takiego. Jadód pełno niczym runa leśnego.
    9. A to fląderka, którą znaleźliśmy na brzegu morza.
    10. Pirewszy raz widziałam łabędzie pływające po morzu.
    11. Ach...gdyby tak można było cofnąć czas...

• Autor: aga1 Data: 2007-06-26 18:11:05

Piękne widoki,piękne wspomnienia!Tylko pozazdrościc!My urlopik dopiero za półtora tygodnia......Pozdrawiam!

• Autor: smakosia Data: 2007-06-26 18:13:33

Fantastyczna relacja i rewelacyjne fotki. Widać, że któreś z Was ma "dobre oko" i czuje to "pstrykanie" :-) Tylko ta flądra... aż mi się smutno zrobiło. Dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoim uroczym "wypadem". Takie chwile pozwalają nabrać sił i przetrwać w szarej codzienności do nasępnego wyjazdu i tego Wam życzę :-)

• Autor: joking Data: 2007-06-26 18:22:07

Dziękujemy. Niestety nasz aparat nie jest zbyt rewelacyjny i mógłby robić lepsze zdjęcia. No ale dobre i to co jest. Fląderka była pewnie przekąską dla morskich ptaków. Może i nawet dla kormoranów, których w Kątach jest strasznie dużo. Kiedyś ich życie było zagrożone, dzisiaj to one są zagrożeniem dla mieszkańców.

• Autor: smakosia Data: 2007-06-26 18:31:33

Celowo wspomniałam o tzw. "dobrym oku". Ujęcia zdjęć trzeba czuć i w tym nie pomorze nawet najwyższej klasy aparat. Pozdrawiam.

• Autor: alidab Data: 2007-06-26 18:52:34

Miło, że chciałaś się podzielić wspomnieniami z urlopu. Widoki piękne, zdjęcia również. :)))

• Autor: Baśka Data: 2007-06-26 18:53:50

Piękne jest nasze morze.
    Może masz jakies zdjęcia z kormoranami?

• Autor: joking Data: 2007-06-26 19:24:44

Niestety nie. Byliśmy w rezerwacie, ale kormorany siedzały wysoko na drzewach i nie mogliśmy ich sfotografować. Dziwnie to wyglądało. W środku pięknego bujnego i zielonego lasu nagle pojawiają się łyse drzewa, a na nich czarne ptaszyska. Dla tych co nie wiedzą, kormorany mają bardzo toksyczne odchody, które zabijają drzewa i wszystko dokoła nich.

• Autor: Kry Data: 2007-06-26 19:07:11

Z przyjemnościa obejrzałam zdjęcia i poczułam takie lekkie ukłucie igiełką. To była igiełka zazdrości. Wyjeżdżam jutro i mam nadzieję , że również zobaczę taki zachod słońca ale na pewno nie będzie tam takich pięknych pustych plaż.

• Autor: joking Data: 2007-06-26 19:27:02

Dlatego też wybraliśmy się do takiej dziury. Do tego jeszcze sezon się nie zaczął, było cicho i spokojnie. Pierwszy raz byłamw małej miejscowości nadmorskiej i muszę powiedzieć, że mie się to podobało, choć pierwsze wrażenie było średnie.

• Autor: cailleach Data: 2007-06-26 19:54:51

Gratulacje udanego wyjazdu! Piękne zdjęcia... Tak się składa, że chcielibyśmy sie wybrać właśnie do Kątów - możesz podesłać mi na maila (asocha@op.pl) jakieś informacje co do noclegu? Byłabym wdzięczna! A na razie jestem tylko zazdrosna

• Autor: olusia1p Data: 2007-06-26 19:30:03

super , a ja też musze jeszcze poczekać na urlop 2 tyg , ale potem 2 tyg lenistwa , już się cieszę :)

• Autor: Natka64 Data: 2007-06-26 22:52:22

halo ,pozdrawiam serdecznie widze ze fajny urop mialas jak masz adres internetowy to napisz ,ja z rodzina wybieramy sie w sobote do Dabkow mam nadzieje na fajna pogode ale ???? a tu nasz adres
    http://www.amberia-dabki.pl/ pozdrawiam

• Autor: monia00 Data: 2007-06-26 23:11:05

piekne zdiecia ! Ale bedzie co wspominac ...
    A jaka tam pogoda nad Baltykiem ? Czy mozna bylo choc nozki zamoczyc ?
    Ja bylam nad mozem ok. 14 lat temu a w Krynicy to bedac dzieckiem ... milo zobaczyc piekne zakatki naszego kraju ... pozdrawiam monika

• Autor: joking Data: 2007-06-27 09:51:49

Pogodę mieliśmy udaną. Tylko jeden dzień padało, ale na spacery pod parasolem i tak chodziliśmy. A co do Batyku, to oczywiście, że kąpiele były.Innego wyjścia nie było.Być nad morzem i nie pluskać się w morzu??? Co to to nie. Jednego dnia mieliśmy chyba ze 30 stopni. Morze stało niczym jezioro.Zero wiaterku. Czułam się jak skwarek, leżąć na plaży.

• Autor: Ave Data: 2007-06-27 10:14:16

Piekne zdjecia i... ujęcia. Aż chciałoby sie "wskoczyć" do srodka tych fotek. A tu do urlopu jeszcze tyle czasu...

• Autor: Ifasia Data: 2007-06-30 21:15:44

Wróciłam rozleniwiona, wypoczęta i szczęśliwa. Szkoda, że wszystko co dobre szybko się tak kończy!!
    1 Piękne jezoro turkusowe na Wyspie Wolin

2 piękne lasy w Międzywodziu i jezora!

3 Most zwodzony Wyspa Wolin i Katedra w Wolinie pieknie!!

• Autor: Baśka Data: 2007-06-30 21:49:01

Niedaleko,bo w Świnoujściu spędziłam 6 pierwszych lat małżeństwa.Wspominam z nostalgią i Wolin i Uznam.
    Pięknie tam jest,prawda?
    Miło.że wróciliście zadowoleni.

• Autor: Ifasia Data: 2007-06-30 22:02:37

dalszy ciąg Most zwodzony Wyspa Wolin i Katedra w Wolinie pieknie!!

piękne lasy w Międzywodziu i alejki spacerowe
    Swinoujście piękne miasto!!

Aż szkoda było wracać troszkę za krudko!!
    A tu jeszcze zachód słąca! pozdrawiam serdecznie!!

• Autor: Ifasia Data: 2007-06-30 22:06:20

Na Wyspe Wolin będe jeździc bo tam się buduje  mój syn! już na drugi rok! bardzo sie cieszę!! pozdrawiam sedecznie!!

• Autor: krysta Data: 2007-07-01 20:53:37

Ifasiu,szkoda że na drugi rok dopiero,chętnie bym poznała jakiegoś "żarłoczka".Pozdrawiam z Wyspy Wolin!!!

• Autor: sabinkag18 Data: 2007-07-11 19:08:23

Piękne zdjęcia..Czy to może miejscowośc Jantar??Byłam tam w tamtym roku na wakacjach:p Super widoki..:)Pozdrawiam:*

• Autor: joking Data: 2007-07-11 21:28:00

Nie to Kąty Rybackie. :-))) Tak się cieszę, że wakacje miałam w połowie czerwca, przynajmniej pogoda dopisywała.

• Autor: gosik Data: 2007-07-11 19:14:35

Dzięki za takie wirtualne wakacje - aż miło popatrzeć!!!! Zachody słońca cuuudne.... Najważniejsze, że wypoczęliście i akumulatory naładowane.

• Autor: joking Data: 2007-07-11 21:30:36

Ależ proszę bardzo. Polecam się na przyszłość. Szkoda, że nie można zrobić czary mary i cofnąć czas.

Przejdź do pełnej wersji serwisu