Mońciu - a może ............ Korsunia spulchnia tylko ziemię , bo była ""zbita"" - hihhihi i w ten sposób chce naprawdę zasłużyć na miano : ogrodniczki :D:D:D
A tak swoją drogą fajne ujęcie :D:D:D Pozdrawiam - Elek
Flora (no to co, że bakteryjna i jelitowa) jest związana z Ziemią przecież, a natura wzywa ja widocznie b. silnie, więc sunia musiała ją dostarczyć... A może ona wypatrzyła jakąś Faunę dodatkowo i chciała się zaprzyjaźnić ?
Złapałam moją trzymiesięczną psine gdy na balkonie wyjadała ziemie z doniczki.....prawdziwa ogrodniczka
Mońciu - a może ............ Korsunia spulchnia tylko ziemię , bo była ""zbita"" -
hihhihi i w ten sposób chce naprawdę zasłużyć na miano : ogrodniczki :D:D:D
A tak swoją drogą fajne ujęcie :D:D:D
Pozdrawiam - Elek
Elek,hehehe....szkoda tylko że przy tym spulchnianiu wzbogaca się w ziemie Korsy jelitowa flora bakteryjna
Flora (no to co, że bakteryjna i jelitowa) jest związana z Ziemią przecież, a natura wzywa ja widocznie b. silnie, więc sunia musiała ją dostarczyć...
A może ona wypatrzyła jakąś Faunę dodatkowo i chciała się zaprzyjaźnić ?
Mysle ze szukala miejsca do zakopania tej kosteczki co kolo niej lezy hahaha
Ja przypuszczam że ta twoja ogrodniczka cos tam ukryła? Ciekawe co?
A moze psinka bala sie siedziec na balkonie bo widze ze wysoko ,oj wysoko ...i chciala sie zmiescic w doniczce .
Przecież ona także chce ukryć swoje skarby...:)))
No właśnie...a ja cały dzień szukam swoich kapci-pewnie tam je zakopała!.Spryciula mała,no...