super!!! ile latek ma twoj skarbek? niestety moj oskar nie wykazuje checi do malowania. ale mysle ze moze z czasem to przyjdzie. teraz na czasie jest wojna i zolnierzyki:) gratuluje coreczki
Przeslodka....co tam stol i ubranie??? z ubrania wyrosnie, a jak kiedys bedzie otwierac wystawy malarstwa to mam nadzieje nie bedziesz Jej wypominac tego stolu .....;))
Sliczna dziewczynka i w dodatku juz malarka ... Moj Kubus (2 latka) maluje kredka lustra i sciany ... jest co sprzatac Pozdrowienia dla rodzinki ...monika
Malarka piękna oczka ogromne, wygląda jakby była bardzo zaskoczona że ktoś ją fotografuje. Szkoda przerywać tak utalentowanej kruszynie. Zbieraj jej prace już od nawcześniejszych lat kiedys mogą być dużo warte. Nietylko finansowo. Pozdrowienia dla całej rodzinki
Przesłodka Artystka. Myslę, że zdjęcie Po malowaniu byłoby jeszcze fajniejsze , a te oczy ... czy te oczy mogą kłamać...i te pe... Gratuluje Leszczynko córeczki. Ave
Dziekuje Wam wszystkim Kochani za te slowa sympatii skierowane do mojej coreczki,to prawdziwa radosc i niezwykle szczescie moc obserwowac jak taki maluch sie rozwija,rosnie na pocieche calej rodzince.Pozdrawiamy Was serdecznie i slemy moc caluskow.
Moja mala malarka...Nie musze dodawac jak wygladaly po tym malowaniu: stol,ubranie i sama artystka:)
Ja sliczna i slodka,moge sie wyobrazic hahah
Piękne brązowe(?) oczy.
A gdzie zdjęcie po malowaniu?
super!!! ile latek ma twoj skarbek? niestety moj oskar nie wykazuje checi do malowania. ale mysle ze moze z czasem to przyjdzie. teraz na czasie jest wojna i zolnierzyki:) gratuluje coreczki
Igusia konczy 2 latka w lipcu.Nie martw sie,chlopcy zwykle maja inne zainteresowania:):).
Tak,kolor oczu ma po tatusiu,bardzo ciemno brazowe:):)
Przeslodka....co tam stol i ubranie??? z ubrania wyrosnie, a jak kiedys bedzie otwierac wystawy malarstwa to mam nadzieje nie bedziesz Jej wypominac tego stolu .....;))
Ale ma piękne,duże,brązowe oczka!!!A jaka poza do malowania!Istny Picasso
Przesliczna masz coreczke!!!:)) jej....piekna! a te niewinne oczka....cudo!
pozdrawiam:)
Sliczna dziewczynka i w dodatku juz malarka ...
Moj Kubus (2 latka) maluje kredka lustra i sciany ... jest co sprzatac
Pozdrowienia dla rodzinki ...monika
Chyba Ci ją "ukradnę" :-)
Malarka piękna oczka ogromne, wygląda jakby była bardzo zaskoczona że ktoś ją fotografuje. Szkoda przerywać tak utalentowanej kruszynie. Zbieraj jej prace już od nawcześniejszych lat kiedys mogą być dużo warte. Nietylko finansowo. Pozdrowienia dla całej rodzinki
...no to Igusia powiększa grono WuŻetowych artystów !! Super !!
Popzdrowienia dla malarki i Jej ""Żarłocznej ""mamusi !! Elek
Przesłodka Artystka. Myslę, że zdjęcie Po malowaniu byłoby jeszcze fajniejsze , a te oczy ... czy te oczy mogą kłamać...i te pe... Gratuluje Leszczynko córeczki. Ave
Dziekuje Wam wszystkim Kochani za te slowa sympatii skierowane do mojej coreczki,to prawdziwa radosc i niezwykle szczescie moc obserwowac jak taki maluch sie rozwija,rosnie na pocieche calej rodzince.Pozdrawiamy Was serdecznie i slemy moc caluskow.
Śliczne maleństwo i te oczka........
mysle ze pewnie artystka w kazdym kontekscie :):):):):)
oj..chyba nic jej nie brakuje:):):
Leszczynko, urocza ta Twoja artystka...:)))
śliczna dziewczynka gratuluje