Jadziu ta ozdobna trawa jak ją okresliłaś to Parzydło leśne. Czy posiałaś też nasionka Tytonii? Jeszcze nie kwitnie, ale już jest sporej wielkości. Twoje kwiatki te u mnie pieknie kwitły (Cesarska korona), a Gieorginie na razie mają liście. Innym mogę obiecać wysyłkę takich nasion pięknych czerwonych i pełnych maków jak się zgłoszą na moje gg. całuski ABA
Piekne masz kwiaty Jadziu. Szkoda, że maki tak szybko przekwitają. Na trzecim zdjęciu myslałam, że to tawuła, ale chyba ABA ma rację z tym parzydłem. Gratuluje ręki do kwiatów.
Chciałam się pochwalić przed Wami moimi kwiatkami :) :
1.
3.trawa ozdobna .
Zazdraszczam Ci i tyle! :-)
Ślicznie
A czym karmisz te roze ze nic ich nie zjada?
Szczerze mówiąc niczym :)
Piekne rosliny .Mnie podobaja sie maki (tu gdzie mieszkam niestety nie widzialam ich).
Jadziu ta ozdobna trawa jak ją okresliłaś to Parzydło leśne. Czy posiałaś też nasionka Tytonii? Jeszcze nie kwitnie, ale już jest sporej wielkości.
Twoje kwiatki te u mnie pieknie kwitły (Cesarska korona), a Gieorginie na razie mają liście.
Innym mogę obiecać wysyłkę takich nasion pięknych czerwonych i pełnych maków jak się zgłoszą na moje gg.
całuski ABA
Piekne masz kwiaty Jadziu. Szkoda, że maki tak szybko przekwitają. Na trzecim zdjęciu myslałam, że to tawuła, ale chyba ABA ma rację z tym parzydłem. Gratuluje ręki do kwiatów.
Szczerze rozumiem Twoją radość. Maki mają piękny krwistoczerwony kolor, ja mam jeden krzaczek ale w kolorze jasnoczerwonym.... Pozdrawiam :)))