Czeka mnie ej tam....nie będę mówić co! przynajmniej do końca lipca będę walczyć ale zawsze wpadnę tu na dobra kawę i dobre śpiewanie kiedyś ten wątek był na forum i bardzo fajnie się "kręcił" zapraszam do wspólnego spiewania
i
Przetańczyć z Tobą chcę całą noc i nie opuszczę Cię już na krok i....dale lalalalalalalala lalalal...lalalal
Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat Nie liczy dni kto szczęście swe śnił Stąd taki gest dzisiaj mam
Przetańczyć z tobą chcę całą noc Wirować jak twój cień cały rok Niech inni idą spać, a my tak razem w takt Wraz z nocą odchodzimy w świat A dlaczego ja tu nie mogłam wczesniej pośpiewać??????????????
Marylko - ale ja też tylko mrrrrrrrrr mrrrrrrr mrrrrrrrruczę , bo w innym razie sąsiedzi by kazali mi się wyprowadzić :)))))))))))))))))))))))))))))) Tak wiec może razem ze Smakosią utworzymy trio mruuuuuuuczące :))))))))) Oj - chyba kwartet,,,,, razem z Tuchą :))))))))))))))))))
Czeka mnie ej tam....nie będę mówić co! przynajmniej do końca lipca będę walczyć
ale zawsze wpadnę tu na dobra kawę i dobre śpiewanie kiedyś ten wątek był na forum i bardzo fajnie się "kręcił"
zapraszam do wspólnego spiewania
i
Przetańczyć z Tobą chcę całą noc
i nie opuszczę Cię już na krok
i....dale lalalalalalalala
lalalal...lalalal
proszę dalej o słowa
pozdrawiam cieplutko
...czekalam jak we snie, abys byl obok mnie
wiec tak jak chce los przetanczmy te noc, bo zycie tak krotkie jest...
............ Czeka jak we śnie , abyś ty objął mnie
Więc teraz już wszystko wieeeeeeeeeesz !
............ref :
lalalalalalalalla itd
Pozdrawiam śpiewająco !! Elek
............ref :
Przetańczyć z tobą chcę całą noc
Niech na nas gapią się , no i co ?
Już każdy wie , że ty kochasz mnie
i ........ lalalalalala
Pozdrawiam śpiewająco !! Elek
Więc wszystkim na złość przetańczmy tę noc
Bo życie krótkie jest
i wszyscy razem la la la...
A ja nie moge spiewac :(((
A czemuż to :(:(:( MArylko ?
Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat
Nie liczy dni kto szczęście swe śnił
Stąd taki gest dzisiaj mam
Przetańczyć z tobą chcę całą noc
Wirować jak twój cień cały rok
Niech inni idą spać, a my tak razem w takt
Wraz z nocą odchodzimy w świat A dlaczego ja tu nie mogłam wczesniej pośpiewać??????????????
Ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat
Spiewać mogę,ale lat nie oddam .I dobrze,że mnie nikt nie słyszybo mam podobno sznaps baryton.
Basia
.....bo ja strasznie falszuje i sie bedziecie ze mnie smialy .....
Marylko to przyłącz się do mnie zrobimy małe murmurando :-) Ja nie znam słów więc nic innego mi nie pozostało.
Widze, ze Tucha juz dolaczyla wiec moze i ja sie skusze :))
bo do tanga trzeba dwojga a do spiewania liczy sie kazdy glos ...
Marylko - ale ja też tylko mrrrrrrrrr mrrrrrrr mrrrrrrrruczę ,
bo w innym razie sąsiedzi by kazali mi się wyprowadzić :))))))))))))))))))))))))))))))
Tak wiec może razem ze Smakosią utworzymy trio mruuuuuuuczące :)))))))))
Oj - chyba kwartet,,,,, razem z Tuchą :))))))))))))))))))
To mruczenie wychodzi nam całkiem całkiem, co? ;-)
ha ha ha - jak wychodzi tka wychodzi - ważne że razem :)))))))))))))))))))))))))))))))
To ja tez dołaczam do tego Mruczanda mmmmmrmmmmm mmmmmm
hi hi hi - a na jakie podobieństwo mruuuuuuuuuuuuczyyyymyyy ??? znaczy na jaką melodię ?? hi hi hi