Może ktoś zna , jakiś cudowny środek na pozbycie się plam na dłoniach po zbiorze i skubaniu truskawek? Próbowałam kwasku cytrynowego a nawet wybielacza ACE.Ale pod paznokciami niestety zostało.A w rękawiczkach nie potrafię "zajmować" się tymi owocami!
To zupełnie jak ja :) też nie mogłam tego domyć . Spróbuj zrobić duże pranie ale tak żeby często moczyć ręce , potrzyj rabarbarem , cytryną . Mi pomógł kwasek.
Dzięki za dobre chęci.Pranie robiłam wczoraj a truskawki zbierałam w niedzielę , a "obrabiałam" w poniedziałek i nadal trzyma.Ze złości aż zaczęłam obgryzać,choć tego się bardzo wstydzę.
Dwie warstwy lakieru do paznokci mocno kryjącego :))Tylko to sprawi , że nic nie widać - też mam ten sam problem .:))Bo cytryna i ocet pmagaja tylko na skórę dłoni.
Może ktoś zna , jakiś cudowny środek na pozbycie się plam na dłoniach po zbiorze i skubaniu truskawek?
Próbowałam kwasku cytrynowego a nawet wybielacza ACE.Ale pod paznokciami niestety zostało.A w rękawiczkach nie potrafię "zajmować" się tymi owocami!
To zupełnie jak ja :) też nie mogłam tego domyć . Spróbuj zrobić duże pranie ale tak żeby często moczyć ręce , potrzyj rabarbarem , cytryną . Mi pomógł kwasek.
Dzięki za dobre chęci.Pranie robiłam wczoraj a truskawki zbierałam w niedzielę , a "obrabiałam" w poniedziałek i nadal trzyma.Ze złości aż zaczęłam obgryzać,choć tego się bardzo wstydzę.
Dwie warstwy lakieru do paznokci mocno kryjącego :))Tylko to sprawi , że nic nie widać - też mam ten sam problem .:))Bo cytryna i ocet pmagaja tylko na skórę dłoni.