Spróbowałam kilka razy. Bardzo szkoda tylko, że nie dają tych milionów, bo nawet już wiem na co bym wydała. I o nasz serwer, też przestalibyśmy się wreszcie martwic. I wtedy nawet moglibyśmy zrezygnowac z tych uporczywych reklam (ja wcale na nie nie narzekam, bo wiem że są konieczne, ale o ile przyjemnej by było bez nich). No to sobie pomarzyłam i już schodzę na ziemie. Przecież ja jeszcze nie dostałam wynagrodzenia za maj.
Zawiesiłam się na pytaniu o NBA,zrezygnowałam i mam 250 000!Jutro biegnę na zakupy hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P.S Przyjaciel do bani,nie dam mu nawet 50 gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahhahahahahah
no jak mnie wciagnelo to nawet iza sie przysiadla -- 1000 niby zdobylismy ale dalej to trudno bylo - choc szanse nie wykorzystane :) ale swietne jest i bede praktykowal glowke czasami :) dziekuje i pozdr....
Wczoraj udało mi sie ugrać jednego miliona więc całą noc balowałam ze szczęścia Rano uświadomołam sobie, że nie napisali, gdzie odebrac pieniądze Nic to - trudno. Może jak wygram jeszcze raz to coś napiszą Tylko, czy wygram...? Ps. Mnie też przyjaciel zawiódł. Nie wiem do kogo Hubert zadzwonił, ale wpuślił mnie w "maliny" i tyle.
Kamusiu, to jest internrtowa wersja znanej z telewizji gry pn. "Milionerzy". Jak już "wejdziesz" w ten adres, to poczekaj na pojawienie się pytań a potem zaznacz jedną z czterech możliwych odpowiedzi i potwierdź (u góry) jej wybór. Padnie wtedy odpowiedź, czy otrzymujesz za to jakieś pieniądze itd. Fajna zabawa i mozna się przy okazji czegoś nauczyć. Zakładam, że po dużym łyku kawy wejdziesz w tę zabawę bez zająknięcia :-) Miłego dzionka.
No i cos Ty narobila Smakosiu ???? Zalogowanych uzytkownikow 82szt a na forum cisza, bo pewnie wszycy graja w te miliony ;))) a na serwer chociaz dajcie :)))
Marylko, ja własnie liczę na to, że jak ktoś się rozochoci w tym giercowaniu, poczuje te miliony to zaraz zasili konto (nim się otrząśnie, że to wielka ściema i kasiorki nie bedzie)
Smakosiu,świetna gra ,ale wciąąąąąaggggga Udało mi sie juz sporo wygrać,byłam blisko miliona.Super zabawa,mozna sprawdzić swoja wiedzę.Pozdrawiam - ata
Dałam się wciągnąć :-D Kto jeszcze? No to zapraszam tutaj: http://www.giercownia.pl/gra/347/milionerzy/
Na to liczyłam :-) Dziękuję.
O rany ale wciąga !!!!!
to ja nie wchodze w to haahhahahahah....................bo już jezdem tak wciagnieta na wż ze szok
Krysiu, tylko jeden raz ;-)
Smakosiu - nie da się tylko jeden raz .......... to naprawde wciagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A co tam! Raz nie zawsze! :-DDDDDD Nawiasem mówiąc, można się przy okazji czegoś dowiedzieć więc może nie będzie to czas całkiem zmarnowany...? :-)
hahha super dziś juz nocka z głowy
Spróbowałam kilka razy. Bardzo szkoda tylko, że nie dają tych milionów, bo nawet już wiem na co bym wydała. I o nasz serwer, też przestalibyśmy się wreszcie martwic. I wtedy nawet moglibyśmy zrezygnowac z tych uporczywych reklam (ja wcale na nie nie narzekam, bo wiem że są konieczne, ale o ile przyjemnej by było bez nich). No to sobie pomarzyłam i już schodzę na ziemie. Przecież ja jeszcze nie dostałam wynagrodzenia za maj.
w końcu cosik wygrałam hahahhaaaaaaaaaa:))))))))))))))
Ale mnie wciagnelo nie umie sie od komp odczepic haha Fajne dzieki
;))))))))))))))))))))))))))))) ale jazda... rzucam pracę!!!! teraz to mi lotto :))))))))))))))))))))
kurcze !!! poległam na żonie Wiśniewskiego !!!!!
Oj, bo ich tyle... kto by tam nadążył ;)))))
a mnie przyjaciel wycyckał, podstawili mi jakiegos niedorobionego....:-)
Pewnie pozazdrościł !!!!! Świntuch !!!!!
Suuuper pożeracz czasu
HURRRA !!!!!! MAM MILION!!!!!!! JUTRO (to znaczy dziś ) o 20 .00 POPIJAWA !!!!!!! ZAPRASZAM !!!
swietna gra ! wciaga niesamowicie ... jak na razie wygralam niewiele
ale sie nie zniechecam ...
no jak mnie wciagnelo to nawet iza sie przysiadla -- 1000 niby zdobylismy ale dalej to trudno bylo - choc szanse nie wykorzystane :) ale swietne jest i bede praktykowal glowke czasami :) dziekuje i pozdr....
Wczoraj udało mi sie ugrać jednego miliona więc całą noc balowałam ze szczęścia
Rano uświadomołam sobie, że nie napisali, gdzie odebrac pieniądze
Nic to - trudno. Może jak wygram jeszcze raz to coś napiszą
Tylko, czy wygram...?
Ps. Mnie też przyjaciel zawiódł. Nie wiem do kogo Hubert zadzwonił, ale wpuślił mnie w "maliny" i tyle.
Witaj w klubie. Ja dzisiaj baluję o 20. Milion trzeba opić. Mnie dali czek (ale bez podpisów !!!!) hehehe
Wygrałam milion :-) Szkoda że nie naprawde :-( Oj przydałby sie, przydał. Pozdrawiam Wszystkich mna WZ.
smakosiu nic nie rozumiem buuuuuuuuuuu chyba jestem jeszcze śpiąca i nie wiem jak się do tego zabrać ale spróbuję
pozdrawiam serdecznie
Chyba wpadłam w rutynę - mam drugi milion !!!!
Kamusiu, to jest internrtowa wersja znanej z telewizji gry pn. "Milionerzy". Jak już "wejdziesz" w ten adres, to poczekaj na pojawienie się pytań a potem zaznacz jedną z czterech możliwych odpowiedzi i potwierdź (u góry) jej wybór. Padnie wtedy odpowiedź, czy otrzymujesz za to jakieś pieniądze itd. Fajna zabawa i mozna się przy okazji czegoś nauczyć. Zakładam, że po dużym łyku kawy wejdziesz w tę zabawę bez zająknięcia :-) Miłego dzionka.
No i cos Ty narobila Smakosiu ???? Zalogowanych uzytkownikow 82szt a na forum cisza, bo pewnie wszycy graja w te miliony ;))) a na serwer chociaz dajcie :)))
Marylko, ja własnie liczę na to, że jak ktoś się rozochoci w tym giercowaniu, poczuje te miliony to zaraz zasili konto (nim się otrząśnie, że to wielka ściema i kasiorki nie bedzie)
Smakosiu,świetna gra ,ale wciąąąąąaggggga Udało mi sie juz sporo wygrać,byłam blisko miliona.Super zabawa,mozna sprawdzić swoja wiedzę.
Pozdrawiam - ata