Witam serdecznie mam pytanko może ktoś pomoże czym można usunąć kamień z muszli klozetowej próbowałam takim środkiem jak Kret w granulkach ale osiada na srodku a boków nie można doczyścić proszę serdecznie o pomoc.
miałam ten sam problem, i próbowałam wszystkich środków...odkryłam Cillit żel do toalet, polecam, rewelacyjny i na "oczach" rozpuszcza kamień...
OOoo wielkie dzięki za szybką i konkretną odpowiedź ,napewno zakupię ten środek.
A ja polecam W5, w lidlu. Bardzo sobie chwale odkamieniacz oraz granulki do udrazniania rur. Pozdrawiam
W niedzielę zakupiłam ten Cillit i naprawdę szybko usunął mi kamień a toaleta ma piękny połysk ,dziękuję.
nie mogę pomóc -mam ten sam problem ,ale pozwolę sobie podpatrzeć porady ,pozdrawiam -rosa
Witam serdecznie mam pytanko może ktoś pomoże czym można usunąć kamień z muszli klozetowej próbowałam takim środkiem jak Kret w granulkach ale osiada na srodku a boków nie można doczyścić proszę serdecznie o pomoc.
miałam ten sam problem, i próbowałam wszystkich środków...
odkryłam Cillit żel do toalet, polecam, rewelacyjny i
na "oczach" rozpuszcza kamień...
OOoo wielkie dzięki za szybką i konkretną odpowiedź ,napewno zakupię ten środek.
A ja polecam W5, w lidlu. Bardzo sobie chwale odkamieniacz oraz granulki do udrazniania rur.
Pozdrawiam
W niedzielę zakupiłam ten Cillit i naprawdę szybko usunął mi kamień a toaleta ma piękny połysk ,dziękuję.
nie mogę pomóc -mam ten sam problem ,ale pozwolę sobie podpatrzeć porady ,pozdrawiam -rosa