mam nadzieje ze tchorzofretak dan-vita jest choc troszke spokojniejsza niz na filmiku . Nonka ,super ten filmik i jak swietnie dobrany tekst piosenki ... pozdrawiam monika
Witam i przepraszam ,że dopiero teraz piszę.W domu Kapsel bo tak się zwie nic nie niszczy i nic nie pogryzł zachowuje się tak jak kot i załatwia się tak jak kot czyli do kuwety.Na swoje imię reaguje.Na spacery wychodzimy na smyczy,ale to nie jest obowiązkowe tak jak z psem że musi się wyjść.Pozdrawiam
Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję.W domu i ogródku działkowym chodzi sobie na luzie a na spacery niestety zapinamy mu smycz.Bardzo lubi się bawić maskotkami ,butelkami po wodzie mineralnej i reklamówkami.Załatwia się do kuwety.Jest kochany.Pozdrawiam
Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję .Kapsel bo tak się zwie nie gryzie i nie gryzł nigdy nic.Lubi się bawić maskotkami butelką po wodzie mineralnej i reklamówkami te co szeleszczą.A śpi gdzie jest położony kawalek szmatki.Jest kochany.Pozdrawiam
pozycje przy spaniu wyspany zabawa z ulubioną maskotką
No figury "łapie" nieziemskie , ale widać po tym pokazywanym brzuszku, ze czuje sie u Ciebie bardzo bezpiecznie i jest szczęsliwy .
oj nieziemskie Ave :))) a to 4 zdjęcie bomba :)))
Jak bym nie wiedziała, że on tam spi to chyba bym kazała lecieć do weterynarza - może udawać nieboszczyka w każdym filmie
Ale sliczny wyspany ... Czy ma jakies swoje legowisko ?
Chciałoby się mocno ją przytulić
rany ale śliczna akrobatka. bardzo psoci?
Przepraszm ,że dopiero teraz odpisuję .Nie psoci nic i nie gryzie nic typu meble .Lubi zabawy Pozdrawiam
Przepraszm ,że dopiero teraz odpisuję .Nie psoci nic i nie gryzie nic typu meble .Lubi zabawy Pozdrawiam
Mama mija!! toż to cudo! Opowiedz więcej jak w praktyce to zwierzątko chowa się w domu?
Pozdrawiam
Piszę sama do siebie,a co tam,Dan-vit,powiedz proszę,że to w życiu codziennym tak nie wygląda!!!
http://pytamy.interia.pl/question/tch-rzofretka01/1
ale się napaliłam,może zamiast psiaka...
mam nadzieje ze tchorzofretak dan-vita jest choc troszke spokojniejsza niz na filmiku .
Nonka ,super ten filmik i jak swietnie dobrany tekst piosenki ... pozdrawiam monika
Witam i przepraszam ,że dopiero teraz piszę.W domu Kapsel bo tak się zwie nic nie niszczy i nic nie pogryzł zachowuje się tak jak kot i załatwia się tak jak kot czyli do kuwety.Na swoje imię reaguje.Na spacery wychodzimy na smyczy,ale to nie jest obowiązkowe tak jak z psem że musi się wyjść.Pozdrawiam
Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję.W domu i ogródku działkowym chodzi sobie na luzie a na spacery niestety zapinamy mu smycz.Bardzo lubi się bawić maskotkami ,butelkami po wodzie mineralnej i reklamówkami.Załatwia się do kuwety.Jest kochany.Pozdrawiam
Jejkuuuuuuuuuuuuu jaka kochana tchurzofretka. Wygląda na bardzo bystrą i kontktową. Powiedz mi czy lubi gryść np. meble w domu?
Przepraszam ,że dopiero teraz odpisuję .Kapsel bo tak się zwie nie gryzie i nie gryzł nigdy nic.Lubi się bawić maskotkami butelką po wodzie mineralnej i reklamówkami te co szeleszczą.A śpi gdzie jest położony kawalek szmatki.Jest kochany.Pozdrawiam
Ja xxxxxxxx ale fajne zwierządko
prosze uzywac mile slowka :)
bodek