Jak odrozni sie krytyke albo dyskusje o rzeczach , nie krytykujac osoby , ktora jest w jakis sposob z nimi zwiazana, to nikt nie powinien czuc sie obrazony:)
Byle nie były to tematy: religia i polityka bo tu nikt nikogo do swojego zdania nie przekona. Każdy obstaje przy swoim obrażając tych co mają inne zdanie.
Poprosze milutko o pomysly na fajne, dozwolone rozmowy, dyskusje na forum:)
WZ niby umiera?
Dlugo mnie tu nie bylo i napewno troche poblakam zanim sie zorientuje co teraz mozna i nie mozna :)
Ci, ktorzy mnie znaja wiedza doskonale jaki mam styl, jezyk czasami niewyparzony a serce gorace.
Nowych znajomych poprosze o cierpliwosc....diabel nie zawsze jest taki straszny jak go maluja:)
Juz po paru dniach zalogowania otrzymalam diagnoze krotkiej egzystencji na WZ:)
Tym razem postaram sie byc grzeczna dziewczynka i nie za bardzo dokuczac :))))
Mam wrażenie, że możemy porozmawiać na każdy temat. Od wyższości sernika nad mazurkiem czy odwrotnie, do wątków turystycznych czy sportowych.
Też wydaje mi się, że każdy temat jest dobry, byle by nie obrażać się wzajemnie i żeby to nie stało się istotą wątku.
Jak odrozni sie krytyke albo dyskusje o rzeczach , nie krytykujac osoby , ktora jest w jakis sposob z nimi zwiazana, to nikt nie powinien czuc sie obrazony:)
Mysle, ze gdybym krytykowala mazurkowanie nad sernikowaniem, to dopiero bym dostala po nosie...hihihi
Byle nie były to tematy: religia i polityka bo tu nikt nikogo do swojego zdania nie przekona. Każdy obstaje przy swoim obrażając tych co mają inne zdanie.
To może o sexie?
A ja z tego powodu dostanę zawału.... hahahahahahahahahaha
Jak nie uzyjesz Wiagry , to moze przezyjesz :))
Zaczynaj! :)))
As, znam ten bol...religii i polityki nie wolno ruszac :)