Bardzo serdecznie chcę sie przywitać z Wszystkimi "starymi i nowymi" - bez urazy buwalcami WZ. Cieszę się że dołączyłam do tego tak szacownego grona zwolenników wnowości kulinarnych i nie tylko!! Przyjmniecie mnie!!??
Witam Cię Teresko! Jak do tej pory to "śledziłam" tę stronkę tylko w pracy- gdy nie było szefa (oczywiście niezaniedbując swoich obowiązków) Ale teraz załozyłam sobie w końcu łącze i mogę "aktywniej uczestniczyć życiu WZ" Uwielbiam eksperymentować i próbować wszystkiego co nowe i niesie za sobą wyzwani nowych doświadczeń. Mam wielki zapas przepisów z różnych spotkań i imprez,ale nie wiem czy odważę się je zamieszczać,o fotografiach nie wspomniwszy.Pracowałam kiedyś w cukierni więc trochę widziałam !
Jesteście bardzo gościnni i dziękuję za tak miłe przyjęcie. Zdradzcie mi Kochani jak utrzymujecie linię wśród takich smakowitaści?? Ja lubię ogromnie pitrasić ,wprost uwielbiam,ale robie to dla rodzinki,a sama staram się od 15-tej juz nic nawet nie próbować,bo inaczej wszystko idzioe w boki.
Przepraszam cię że się podpisałam pod twoim wątkiem ,ale wpisywałam swoją wiadomość i nie wiem jak,nie ukazało sie moje powitanie tylko wklwiłam sie tobie!! Bardzo przepraszam ! To nie było zamierzone.Mam internet drogą radiową i ciągle mam z nim jakieś przygody.
Moniu - broń Boże!! Tak mówili na mnie kiedyś w szkole i mąż ,ponieważ jestem ciemnej karnacji,ciemne mam włosy i lubię potrawy ,nie tylko ciasta przygatowywać z czekoladą i kakao.A ponadta lubię kolor czarny.Może cos w tym jest?!
Bardzo serdecznie chcę sie przywitać z Wszystkimi "starymi i nowymi" - bez urazy buwalcami WZ.
Cieszę się że dołączyłam do tego tak szacownego grona zwolenników wnowości kulinarnych i nie tylko!!
Przyjmniecie mnie!!??
Serdecznie witamy, baw sie z nami dobrze.
Witam Cię Teresko!
Jak do tej pory to "śledziłam" tę stronkę tylko w pracy- gdy nie było szefa (oczywiście niezaniedbując swoich obowiązków)
Ale teraz załozyłam sobie w końcu łącze i mogę "aktywniej uczestniczyć życiu WZ"
Uwielbiam eksperymentować i próbować wszystkiego co nowe i niesie za sobą wyzwani nowych doświadczeń.
Mam wielki zapas przepisów z różnych spotkań i imprez,ale nie wiem czy odważę się je zamieszczać,o fotografiach nie wspomniwszy.Pracowałam kiedyś w cukierni więc trochę widziałam !
Witam, witam i baw sie dobrze :))
Witaj, z nami nie będziesz się nudzić.
Witaj Witaj. Tu sie nie bedziesz nudzic ;-)
pozdrawiam
shanna
Witaj w naszym gronie
Witaj wśród żarłoków
Jesteście bardzo gościnni i dziękuję za tak miłe przyjęcie.
Zdradzcie mi Kochani jak utrzymujecie linię wśród takich smakowitaści??
Ja lubię ogromnie pitrasić ,wprost uwielbiam,ale robie to dla rodzinki,a sama staram się od 15-tej juz nic nawet nie próbować,bo inaczej wszystko idzioe w boki.
Witaj kamilu! Ty też zagościłeś po raz pierwszy na wz?
Przepraszam cię że się podpisałam pod twoim wątkiem ,ale wpisywałam swoją wiadomość i nie wiem jak,nie ukazało sie moje powitanie tylko wklwiłam sie tobie!! Bardzo przepraszam ! To nie było zamierzone.Mam internet drogą radiową i ciągle mam z nim jakieś przygody.
Nic nie szkodzi!!
Nie jestem konfliktowa,i wszystkich ludzi traktuję jak przyjaciół.MIło mi że czytałaś moje powitanie!!
Miło mi!! Ale w takim razie gdzie podziało się moje powitanie!?
Namieszaaaałam ,niestety niechcący!!
Jeszcze raz sorrry!
Milo cie powitac w naszym "smacznym" gronie ... A twoja" czekoladkowa nazwa juz mnie kusi " - pochlaniacz slodyczy monika
Moniu - broń Boże!! Tak mówili na mnie kiedyś w szkole i mąż ,ponieważ jestem ciemnej karnacji,ciemne mam włosy i lubię potrawy ,nie tylko ciasta przygatowywać z czekoladą i kakao.A ponadta lubię kolor czarny.Może cos w tym jest?!
Witaj witaj i gotuj razem z nami
Witaj w naszym gronie !!!!!!!! :)))
czuję się między Wami jak w donu,a nawet lepiej!!!!!!!!
Widzę że zabawy równiez mi tu nie zabraknie!
I ja Cię witam wśród żarłoków. Smacznie się z nami baw.
Bardzo jesteście wszyscy mili!
Mam nadzieję że od zbyt częstego odwiedzania tej stronki i korzystania z niej,moja waga nie ucierpi!!
Musisz więc więcej czytać a mniej smakować,to wszystko będzie ok.
Jeszcze sie dobrze nie zaklimatyzowałam a już sie cieszę ze swojej obecności tutaj!!
Witajcie Wszyscy!Też jestem od niedawna i mam nadzieję,że również mnie przyjmiecie do Swojego grona.Pozdrawiam .Beata.
Bardzo fajnie że rośniemy w siłe kulinarną!!
Witaj serdeczniutko!
Witaj Beatko w gronie zarlokow ...
Dzięki serdeczne za miłe powitanie,cieszę się,że jestem z Wami!
widzę ,że w jednym wątku dwie osoby przybyły -witaj więc serdecznie
Witaj, próbuj, degustuj, kombinuj, proponuj, i dziel sie z nami swimi osiagnięciami kulinarnymi. Witamy w naszym gronie. Ola
witaj serdecznie w naszym gronie
Miło mi powitać aż trzy nowe użytkowniczki w jednym poście !!
czekoladko ,kamilo,beato -witajcie !!
Witam i życzę przyjemności z gotowania i z rozmów na forum.
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!!