Kochani,jak juz wspominalam wczesniej,nie bedzie mnie przez jakis czas na WZ.Bede sie pewnie pojawiac sporadycznie,korzystajac z uprzejmosci rodziny,do czasu az zainstaluje lacze w Polsce...tak,tak moi Drodzy,wracam na lono ojczyzny juz za niecale 3 tygodnie.Przede mna: goraczka zwiazana z pakowaniem,a potem rozpakowaniem,urzadzanie sie na nowo,powrot do pracy (mam nadzieje,ze mi pozwola wrocic:)),emocje i zmiany nastrojow towarzyszace aklimatyzacji (klimat zmieniam z gorskiego na morski:)) i pewnie wiele innych nieprzewidzianych sytuacji... Bede robic wszystko,zeby do Was szybciutko wrocic...Trzymajcie kciuki za te cala przeprowadzkowa akcje i do zobaczenia.Pozdrawiam serdecznie.Edyta.
Oj, Leszczynko będziemy na Ciebie czekać z niecierpliwością i na każdą nawet krótką wiadomość. Życzę Ci aby te trzy tygodnie były w przyszłości miłym wspomnieniem, a to do czego wracasz wyłącznie wspaniałym zaskoczeniem. Idzie nowe! Powodzenia - Emila.
Ps. Ucałowania dla Twojej uroczej córci :-)
Kochani,jak juz wspominalam wczesniej,nie bedzie mnie przez jakis czas na WZ.Bede sie pewnie pojawiac sporadycznie,korzystajac z uprzejmosci rodziny,do czasu az zainstaluje lacze w Polsce...tak,tak moi Drodzy,wracam na lono ojczyzny juz za niecale 3 tygodnie.Przede mna: goraczka zwiazana z pakowaniem,a potem rozpakowaniem,urzadzanie sie na nowo,powrot do pracy (mam nadzieje,ze mi pozwola wrocic:)),emocje i zmiany nastrojow towarzyszace aklimatyzacji (klimat zmieniam z gorskiego na morski:)) i pewnie wiele innych nieprzewidzianych sytuacji...
Pozdrawiam serdecznie.Edyta.
Bede robic wszystko,zeby do Was szybciutko wrocic...Trzymajcie kciuki za te cala przeprowadzkowa akcje i do zobaczenia.
czekamy!!!!!!!!!!!!!!!! i powodzenia przy przeprowadzce!!!!
Oj, Leszczynko będziemy na Ciebie czekać z niecierpliwością i na każdą nawet krótką wiadomość. Życzę Ci aby te trzy tygodnie były w przyszłości miłym wspomnieniem, a to do czego wracasz wyłącznie wspaniałym zaskoczeniem. Idzie nowe! Powodzenia - Emila. Ps. Ucałowania dla Twojej uroczej córci :-)
do milego i szybkiego zobaczenia
Leszczynko , szczesliwego powrotu ... i do uslyszenia .
Będzie dobrze zobaczysz.A my czekamy na szybki Twój powrót ! POWODZENIA !!!!!!
Wszystko się uda na pewno! Życzę szczęśliwego powrotu, pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia wkrótce!!!
Czekamy.
Leszczynko, życzę Ci jak najmniej "zawirowań" związanych z przeprowadzką. Wracaj i odwiedzaj WŻ. :)))