Wszystkich chętnych zapraszam na spotkanie. Proszę, by zainteresowani podali na moje gg lub maila terminy jakie im nie odpowiadają. W ten sposób wyłonimy najbardziej odpowiedni termin. Mazowieckie robi już po raz drugi takie spotkanie, a my co? My nie chcemy sie spotkać, poznać i wesoło spędzić czas? Ja bardzo chętnie poznam żarłoczki w realu. Tylko się mnie nie wystraszcie, bo nie jestem Wenus. ABA
Kasiu jak będziesz w Polsce to ja specjalnie przyjadę do Wrocławia by się z Toba spotkać. Chyba, ze będziesz chciała mnie odwiedzic w moich skromniutkich progach? ABA
A jak daleko to jest od Wrocławia? Juz jestem pewna ze we wroclawiu bede 10 wrzesnia na badaniach kwalifikujacych do zabiegu oczu wiec moze juz bysmy sie umowily??? A jesli ktos jeszcze bedzie chetny to sie dolaczy:) Bede z dzieciakami i mezem, bo po badaniach trzeba wyskoczyc na zakupy hi hi
To zależy od Was. Na razie zbieram chętnych i propozycje daty. Pierwsza data już jest: 10.09. Kto chętnie się wtedy spotka? Mnie nie pasuje tylko: 6.07, 18-20.07 i 11-18.08 Każdy inny dzień mogę poświęcić na spotkanie z Wami ABA
Mąż powiedział,że wsadzi mnie w pociąg i wyśle jak przesyłkę.Nie wiem jaki ma w tym interes,że chce się mnie pozbyć.Ja jestem wolna emerytka i właściwie mogę się dostosować,chyba że córka pokój gościnny już komuś zaproponowała.
Kochane Żarłoczki wyłoniłam dwa terminy do spotkania. Kto ma ochote na te 2 bardzo miło nam bedzie razem je spedzić. Pierwszy termin to 12.07, a drugi to 10.09. Co do godziny i miejsca spotkania uzgodnimy ścislej gdy zrobie listę i dowiem sie jak z przyjazdami, by nikogo nie pominąć. !2.07 to czwartek. W tym dniu wejścia do niektórych obiektów dla emerytów są darmowe. np zoo. Jak się już cieszę na to spotkanie ABA
Bardzo sie ciesze ze wzieto mnie pod uwage.10.09 bede na pewno. ZOO byloby super tym bardziej ze bede z dzieciaczkami. mam nadzieje ze bede cos widziec bo spotkam sie z wami po badaniach okulistycznych, a tam zakropia mi oczy. ale by bylo, spotkac sie zwami i was nie zobaczyc:)
a ja trzymam kciuki za Wasze spotkanie! Pomysł był strzałem w dziesiątkę....Żal mi ,że nie mogę do Was dojechać ,ale cóż -może kiedyś wiatr mnie zawieje i w tamte strony....pozdrawiam!
Czy już kursywą nie wystarczy? Dobrze będę pisała co drugi wyraz ha,ha ha Od jakiegos czasu wszyscy (Ty też?) boją sie posądzenia o obrażanie innej osoby. Pozdrawiam nieobrażona Basia
Kochane Żarłoki w czwartek 12.07. będę na Was czekała w ARKADACH WROCŁAWSKICH na 0 pietrze obok akwarium niedaleko PKP i PKS. Po wyjściu ze stacji PKP należy przejechać 1 przystanek w lewo lub przejść się pieszo do skrzyżowania. Z daleka będzie widać wielki budynek, o którym mowa. Znkiem rozpoznawczym będzie trzymana w ręku lub w butonierce jednorazowa plastikowa biała łyżeczka. Wszystkim chętnym biorącym udział w spotkaniu na prośbę podam na gg mój telefon, byśmy się nie pogubili. Może ktoś ma inny pomysł. Zawsze chętnie wysłucham i wprowadze w czyn. ABA
Spotkanie raczej rozpoczynamy od godzin rannych, bo na pewno Ci z daleka będą chcieli jeszcze tego dnia wrócić do domu. Dlatego bedę czekała od godz 10:00. Jeżeli ktoś wie, ze przyjedzie wcześniej to proszę dać znać na dzień przed spotkaniem. Postaram się być też wcześniej i oczekiwać miłego gościa. W planach spotkania mamy: Zwiedzenie nowej Galerii Wrocławskiej,wypicie porannek kawki, tramwajem dojazd do zoo, pobyt w zoo, zjedzenie wsród zieleni objadku, rejs stateczkiem po Odrze, a jak czasu nam starczy i ochoty to wybierzemy się do ogrodu botanicznego oraz zwiedzimy Panoramę Racławicką. Wszystkie atrakcje będą sfilmowane i utrwalone na zdjęciach. Każdy z uczestników otrzyma pocztą pamiątkową płytkę DVD. Czekam na dalsze zgłoszenia osób mieszkających w województwie Dolnośląskim, Lubuskim, Opolskim i Wielkopolskim. Będziemy się cieszyli ze spotkania osób z innych zakątków kraju. Nie przewidujemy niestety noclegów. Chyba, ze ktoś ma w pobliżu rodzinkę. ściskam i tulę wszystkich żarłoczków ABA
Wszystkich chętnych zapraszam na spotkanie. Proszę, by zainteresowani podali na moje gg lub maila terminy jakie im nie odpowiadają.
W ten sposób wyłonimy najbardziej odpowiedni termin.
Mazowieckie robi już po raz drugi takie spotkanie, a my co?
My nie chcemy sie spotkać, poznać i wesoło spędzić czas?
Ja bardzo chętnie poznam żarłoczki w realu. Tylko się mnie nie wystraszcie, bo nie jestem Wenus.
ABA
jejku szkoda ze teraz bo ja dopiero we wrzesnie w polszy bede:( ale kto wie moze sie we wrzesniu uda. jestem dostepna od 10 wrzesnia do 23 wrzesnia...
Kasiu jak będziesz w Polsce to ja specjalnie przyjadę do Wrocławia by się z Toba spotkać.
Chyba, ze będziesz chciała mnie odwiedzic w moich skromniutkich progach?
ABA
A jak daleko to jest od Wrocławia? Juz jestem pewna ze we wroclawiu bede 10 wrzesnia na badaniach kwalifikujacych do zabiegu oczu wiec moze juz bysmy sie umowily??? A jesli ktos jeszcze bedzie chetny to sie dolaczy:) Bede z dzieciakami i mezem, bo po badaniach trzeba wyskoczyc na zakupy hi hi
Szykuj to piwo, przyjadę, termin mi odpowiada każdy. Nawet w nocy hahahahaha
Wrocław -kto jeszcze ,bo ja chętnie poznam Żarłoczków.Każdy termin mi odpowiada,myśle ze się spotkamy .do szybkiego zobaczenia .+Pozdrawiam
ojej WRoclaw to tak niedaleko.jesli tylko uda mi sie wykupic bilety (tez we wrzesniu to chetnie bym przyjechala).pozdrawiam madziorek
madziorek ale super!!! bookuj szybciutko!!!
wlasnie zagladam na bilety ....o efekcie na pewno powiadomie.Mam 11 dni urlopu wiec powinnam sie wyrobic mniej wiecej w tym czasie.Pozdrawiam
Kiedy właściwie ten Wrocław ?
To zależy od Was. Na razie zbieram chętnych i propozycje daty.
Pierwsza data już jest: 10.09. Kto chętnie się wtedy spotka?
Mnie nie pasuje tylko: 6.07, 18-20.07 i 11-18.08
Każdy inny dzień mogę poświęcić na spotkanie z Wami
ABA
ja mogę po 18 .07 bo własnie wyjeżdzam na urlop i jestem z Wrocławia pozdrawiam i czekam na wyznaczenie daty jak wam pasuje
Dziękuję Ci Edziu
ABA
Przyjemnego wypoczynku.
czekamy na Ciebie
Basia! Dopiero we wrześniu???????????????????????/
Mąż powiedział,że wsadzi mnie w pociąg i wyśle jak przesyłkę.Nie wiem jaki ma w tym interes,że chce się mnie pozbyć.Ja jestem wolna emerytka i właściwie mogę się dostosować,chyba że córka pokój gościnny już komuś zaproponowała.
No to może i ja wpadnę we wrzesniu do"konkurencji" (z Łodzi)
Nie będzie mnie między 24.08- 07.09 gdyż w tym terminie mamy wyjazd na wakacje. Poza tym każdy termin mi odpowiada.
Kochane Żarłoczki wyłoniłam dwa terminy do spotkania. Kto ma ochote na te 2 bardzo miło nam bedzie razem je spedzić.
Pierwszy termin to 12.07, a drugi to 10.09. Co do godziny i miejsca spotkania uzgodnimy ścislej gdy zrobie listę i dowiem sie jak z przyjazdami, by nikogo nie pominąć. !2.07 to czwartek. W tym dniu wejścia do niektórych obiektów dla emerytów są darmowe. np zoo.
Jak się już cieszę na to spotkanie
ABA
Bardzo sie ciesze ze wzieto mnie pod uwage.10.09 bede na pewno. ZOO byloby super tym bardziej ze bede z dzieciaczkami. mam nadzieje ze bede cos widziec bo spotkam sie z wami po badaniach okulistycznych,
a tam zakropia mi oczy. ale by bylo, spotkac sie zwami i was nie zobaczyc:)
Fajnie, za darmo zobaczyć małpy to nie sztuka,ale ZOO we Wrocławiu jest ładne.
Dla mnie na spotkanie z żarłoczkami każdy termin jest dobry
do zobaczenia
12.07 się melduję. Gdzie ? O której?
a ja trzymam kciuki za Wasze spotkanie!
Pomysł był strzałem w dziesiątkę....Żal mi ,że nie mogę do Was dojechać ,ale cóż -może kiedyś wiatr mnie zawieje i w tamte strony....pozdrawiam!
Co to dla Ciebie? Do Gdańska jakoś dotarłaś.
Jeżeli nic się nie wydarzy to może dołączę do Was we wrześniowym terminie ...
Janek
ABA dobry pomysł -dwa terminy.
zosia
Prosze -zapisz mnie na 12.07 i 10.09.2007.
Zoo we Wrocławiu warto zobaczyc,a może jeszcze cos zobaczymy.
Dozobaczenia we Wrocławiu ,pozdrawiam
12.07 nawet jako przesyłka expresowa nie dotrę.Mam mieć gości.To jest luksus mieszkania nad morzem.
dlatego najlepszym terminem może być 10.09.07 już p[o urlopach chyba to najlepszy bedzie termin
Baśka, na gości , ciąża , albo kilo waty. hahahahahahahaha
Nie odpowiem na te złośliwości ,bo wiem że w utarczkach słownych z Toba nie wygram.
" kilo waty. hahahahahahahaha"
Basia! Ty to przyjęłaś jako złośliwość? Bój się Boga! Naprawdę już nie można tutaj żartować.
Czy już kursywą nie wystarczy?
Dobrze będę pisała co drugi wyraz ha,ha ha
Od jakiegos czasu wszyscy (Ty też?) boją sie posądzenia o obrażanie innej osoby.
Pozdrawiam nieobrażona Basia
buuuuuuu buuuuu buuuu a ja mam zabukowane bilety od 27/08 do 10/09 buuuuu chce byc na spotkaniu ale 10-tego rano juz wylatuje buuuuu
Kochane Żarłoki w czwartek 12.07. będę na Was czekała w ARKADACH WROCŁAWSKICH na 0 pietrze obok akwarium niedaleko PKP i PKS.
Po wyjściu ze stacji PKP należy przejechać 1 przystanek w lewo lub przejść się pieszo do skrzyżowania. Z daleka będzie widać wielki budynek, o którym mowa.
Znkiem rozpoznawczym będzie trzymana w ręku lub w butonierce jednorazowa plastikowa biała łyżeczka.
Wszystkim chętnym biorącym udział w spotkaniu na prośbę podam na gg mój telefon, byśmy się nie pogubili.
Może ktoś ma inny pomysł. Zawsze chętnie wysłucham i wprowadze w czyn.
ABA
Abusiu zapomniałaś podać godzinę spotkania. Chyba nie chcesz czekać pół dnia.
Spotkanie raczej rozpoczynamy od godzin rannych, bo na pewno Ci z daleka będą chcieli jeszcze tego dnia wrócić do domu.
Dlatego bedę czekała od godz 10:00. Jeżeli ktoś wie, ze przyjedzie wcześniej to proszę dać znać na dzień przed spotkaniem.
Postaram się być też wcześniej i oczekiwać miłego gościa. W planach spotkania mamy: Zwiedzenie nowej Galerii Wrocławskiej,wypicie porannek kawki, tramwajem dojazd do zoo, pobyt w zoo, zjedzenie wsród zieleni objadku, rejs stateczkiem po Odrze, a jak czasu nam starczy i ochoty to wybierzemy się do ogrodu botanicznego oraz zwiedzimy Panoramę Racławicką. Wszystkie atrakcje będą sfilmowane i utrwalone na zdjęciach. Każdy z uczestników otrzyma pocztą pamiątkową płytkę DVD.
Czekam na dalsze zgłoszenia osób mieszkających w województwie Dolnośląskim, Lubuskim, Opolskim i Wielkopolskim.
Będziemy się cieszyli ze spotkania osób z innych zakątków kraju. Nie przewidujemy niestety noclegów. Chyba, ze ktoś ma w pobliżu rodzinkę.
ściskam i tulę wszystkich żarłoczków
ABA
Na spotkanie zamówiłam słońce

Pozdrawiam!