No i ...zaczęło się ... pierwsze publikacje Tajgera i moje ... tylko daleko bo w Nowym Jorku... ...a strone tytułową czyli pierwszą gazety ...Tajger wklei... Podziękowania zasyłam w imieniu swoim i Tajgera Maryli-Lucystar./ Za pomoc(właściwie...naukę!!!) przy wklejaniu zdjęcia ABA.....masz piwo...jeśli będę we Wrocławiu. Janek
Janek ciesze sie bardzo bardzo bardzo w koncu Wasza twórczość dla szerszej publiczności i na papierze :):):):) cmokkk cmokk cmokkkk ciesze sie bardzo bardzo i gratuluje :):):):):)
Janku,Tajgerku-serdecznie wam gratuluję !!!Macie talent a to ogromny dar nie każdemu dany ,ważne więc aby umieć go wykorzystać.Wy umieliście .William Faulkner powiedział kiedyś,że aby pisać trzeba mieć w sobie wielkie elementarne prawdy i kierować swoje dzieło ku jednej z nich albo ku wszystkim.Tego wam życzę.Pozdrawiam. Monika.
Moje Gratulacje. BRAWO!!!!!! Janku, BRAWO!!!! Tajgerku, To naprawdę miła niespodzianka,zreszta bardzo zasłużona- Wasza poezja jest piękna. Już ustawiam sie w kolejce i czekam na pierwszy tomik Waszych wierszy / z autografem/ No,no szykuje się kolejny Miłosz i Szymborska.Życze dalszych sukcesów literackich. Takie Świeto na WŻ stronie, kielichy w góre. Wznoszę toast za Wasz sukces ,no i za Marylkę-dobrą wróżkę.Jeszcze raz serdecznie GRATULUJĘ-pozdrawiam Beata
Strasznie miło uslyszeć takie słowa...strasznie:)))) A jak przeczytalam że jesteście z nas dumni,to normalnie poczułam sie jak w rodzinie:))))). Często były spory o te nasze przyjaźnie.. Ale czy w wirtualnej rodzinie nie może być cudnie?:)))) ....MOŻE!!! Pozdrawiam i bardzo dziękuję
Mnie też duma rozpiera, I mile łechce próżość męską ... To chyba normalne, jak jasna (......a) Gdy szersza publikacja nie okaże się klęską. Gdy WuŻetowe grono naszym sukcesem sie cieszy, Komplementów nam nie żałuje, Człek z radością do dalszego pisania sie śpieszy I nawet podziekowanie dla Was...też samo się rymuje.
Dla naszych Tajgera i moich, Fanów i Fanek W imieniu Tajgera i własnym ... podziękowania składam ... Janek
No i ...zaczęło się ... pierwsze publikacje Tajgera i moje ... tylko daleko bo w Nowym Jorku...
...a strone tytułową czyli pierwszą gazety ...Tajger wklei...
Podziękowania zasyłam w imieniu swoim i Tajgera Maryli-Lucystar./
Za pomoc(właściwie...naukę!!!) przy wklejaniu zdjęcia ABA.....masz piwo...jeśli będę we Wrocławiu.
Janek
Janku i Grazynko wielkie gratulacje!
ABA
brawo :))))))))))) nie znam Was osobiscie, ale jestem z Was dumna ,i cieszę bardzo :)))szczerze gratuluję :))
Szczerze gratuluje Wam, a dla mnie to jeszcze lepiej ze to w NY, nie przeszkadza mi odleglosc:-)))
Janku I Grażynko B R A V O !!
Dziękuję ślicznie:))))) Bardzo mi miło:)))
Marylko buźka dla Ciebie...bo wiesz że gdyby nie Ty to byśmy się nie odważyli..
A to ta gazeta;)
to z was teraz poeci pełną gębą - serdecznie gratuluje
Naprawdę szczerze Wam gratuluję
Ja również dołączam się do gratulacji i życzę dalszych sukcesów
Gratuluje wam wyplyniecia na szerokie wody ... zycze dalszych publikacji ...
Janek ciesze sie bardzo bardzo bardzo w koncu Wasza twórczość dla szerszej publiczności i na papierze :):):):) cmokkk cmokk cmokkkk ciesze sie bardzo bardzo i gratuluje :):):):):)
janek!!! witam w grupie WZ-towcow ktorzy sie pokazuja innym :D jakie to wspaniale uczucie :)
Gratulacje i powodzenia w dalszych osiągnieciach .Sylwkowa
Ciesze sie ogromnie, ze to sie udalo, moze jeszcze cos wymysle.....
Tajger, Marylko i Janku - mogę tylko pokręcić z uznaniem głową. Żadna emotka tego nie odda. Serio.
Serio, serio! No! :)
Pozdrowienia dla ABY :)
Paola.
Paolko ja też przesyłam Tobie serdeczne buziaki i mocno sciskam.
ABA
Hurra !!!!!! Szczere gratulacje !!!! Życzę dalszych sukcesów !!!!! Brawo !!!
Janku,Tajgerku-serdecznie wam gratuluję !!!Macie talent a to ogromny dar nie każdemu dany ,ważne więc aby umieć go wykorzystać.Wy umieliście .William Faulkner powiedział kiedyś,że aby pisać trzeba mieć w sobie wielkie elementarne prawdy i kierować swoje dzieło ku jednej z nich albo ku wszystkim.Tego wam życzę.Pozdrawiam. Monika.
Gratuluję Wam z całego serca !!!
Gratuluje!!!
Serdecznie gratuluję.
Nasi podbijają świat-tak trzymać.
Moje Gratulacje. BRAWO!!!!!! Janku, BRAWO!!!! Tajgerku,
To naprawdę miła niespodzianka,zreszta bardzo zasłużona- Wasza poezja jest piękna.
Już ustawiam sie w kolejce i czekam na pierwszy tomik Waszych wierszy / z autografem/
No,no szykuje się kolejny Miłosz i Szymborska.Życze dalszych sukcesów literackich.
Takie Świeto na WŻ stronie, kielichy w góre. Wznoszę toast za Wasz sukces ,no i za Marylkę-dobrą wróżkę.Jeszcze raz serdecznie GRATULUJĘ-pozdrawiam Beata
serdecznie gratuluję -rosa
Strasznie miło uslyszeć takie słowa...strasznie:)))) A jak przeczytalam że jesteście z nas dumni,to normalnie poczułam sie jak w rodzinie:))))).
Często były spory o te nasze przyjaźnie.. Ale czy w wirtualnej rodzinie nie może być cudnie?:)))) ....MOŻE!!!
Pozdrawiam i bardzo dziękuję
I mile łechce próżość męską ...
To chyba normalne, jak jasna (......a)
Gdy szersza publikacja nie okaże się klęską.
Gdy WuŻetowe grono naszym sukcesem sie cieszy,
Komplementów nam nie żałuje,
Człek z radością do dalszego pisania sie śpieszy
I nawet podziekowanie dla Was...też samo się rymuje.
Dla naszych Tajgera i moich, Fanów i Fanek
W imieniu Tajgera i własnym ... podziękowania składam ...
Janek
Gratulacje! Szczere gratulacje! Życzę dalszych sukcesów i wielu natchnień.
Gratuluję Janku i Grażynko.
I czekamy na nastepne Wasze utwory.
Janku i Tajger gratuluje sukcesu i zycze nastepnych
Tygrysie Ty wiesz !