Jutro tj. w sobote wieczorkiem robie gran BBQ Zaparszam wszystkich Wielkich Zarlaczy Moze macie na cos specialnego ochote ,uwzglednie to w moim jutrzejszym Menu
Kurcze ,to ja musze sie juz zbierac zeby dotrzec na czas ... Bardzo chetnie przyjme zaproszenie a co do dan to zdaje sie na mistrza grillowania ... ale na deser proponuje pyszne lody z owocami . Pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie ... monika
Zaproszenie do Hiszpanii?! Rewelacja! Wpadłam w panikę, bo do wieczora zostało mało czasu a ja mam tylko rower i jestem gdzieś w okolicach Augustowa z całą paczką "WŻ". A może Ty do nas dołączysz, co? Jakby co to zabieraj ze sobą to BBQ :-)
Jestem chętna na wszystkie spotkania,ale wtłumać niekumatej na co zapraszasz?(wstydzę się ale pytam co to gran BBQ?) Zawsztydzona nieuświadomiona Basia. Jeżeli to było szyfrem tylko dla wtajemniczonych to też napisz.
Najwazniejsze ze bedzie imprezka ... a jak zwal tak zwal ... Moze zaproponujesz Bongo ,co ma upichcic bo chlopak bardzo sie stara a tu weekend i troche sie ludziska porozjezdzaly ...
Ja uwielbiam rybki,a one lubią pływać. Więc ryba z grila i zimne piwo do tego,oczywiście surówka lub lepiej szaszłyki warzywne. Czosnek grilowany i chleb z grila...więcej nie piszę,bo się zapluję. Acha, grilując mięso trzeba pamiętać,że ono jest dawno nieżywe i wystarcza grilować je po kilka minut z każdej strony Odpowiada?
Jutro tj. w sobote wieczorkiem robie gran BBQ
Zaparszam wszystkich Wielkich Zarlaczy
Moze macie na cos specialnego ochote ,uwzglednie to w moim jutrzejszym Menu
pozdrawiam Bongo
Kurcze ,to ja musze sie juz zbierac zeby dotrzec na czas ...
Bardzo chetnie przyjme zaproszenie a co do dan to zdaje sie na mistrza grillowania ... ale na deser proponuje pyszne lody z owocami .
Pozdrawiam i dziekuje za zaproszenie ... monika
Beda lody ,ale nie z grila
Ciesze sie ze wpadniesz (czytaj spadniesz) hiiii
miekkiego londowania ....
Pozdrowionka Bongo
No to spadlam ...
hi,hi,hi ... A gdzie reszta zarlokow ? Bo zjem wszystkie smakolyki ...
Sprobuje zlapac jeszcze jakas tania linie lotnicza, to moze wpadne
, pozdrawiam siljed.
Ja tez wpadnę z gitarą, mogę? Poza tym nie jestem wybredna, oby nie za tłusto, ale to się najwyżej wysmaży! Pozdrowionka!
Zaproszenie do Hiszpanii?! Rewelacja! Wpadłam w panikę, bo do wieczora zostało mało czasu a ja mam tylko rower i jestem gdzieś w okolicach Augustowa z całą paczką "WŻ". A może Ty do nas dołączysz, co? Jakby co to zabieraj ze sobą to BBQ :-)
Jestem chętna na wszystkie spotkania,ale wtłumać niekumatej na co zapraszasz?(wstydzę się ale pytam co to gran BBQ?)
Zawsztydzona nieuświadomiona Basia.
Jeżeli to było szyfrem tylko dla wtajemniczonych to też napisz.
Basiu ,BBQ to po polsku grillowanie...pozdrawiam
Dzięki za wyjaśnienie ,z obcymi językami jestem tak troszkę na bakier.
Najwazniejsze ze bedzie imprezka ... a jak zwal tak zwal ...
Moze zaproponujesz Bongo ,co ma upichcic bo chlopak bardzo sie stara a tu weekend i troche sie ludziska porozjezdzaly ...
Ja uwielbiam rybki,a one lubią pływać.
Więc ryba z grila i zimne piwo do tego,oczywiście surówka lub lepiej szaszłyki warzywne.
Czosnek grilowany i chleb z grila...więcej nie piszę,bo się zapluję.
Acha, grilując mięso trzeba pamiętać,że ono jest dawno nieżywe i wystarcza grilować je po kilka minut z każdej strony
Odpowiada?
No i jak było tłoczno?