Forum

Rozmowy wolne i frywolne

a może...może ktoś nam wyjaśni!!!!!!!!!

• Autor: kamaxyz Data: 2007-06-30 12:58:49

po przeczytaniu wątku smakosi i lajana w sprawie snów

podobało mi się jak lajan tak ładnie i wyraziście zrobił wykładnię o snie smakosi i ja też bym tak chciała,,,to tak budujące,!!!!!

proponuję wpisujmy swoje sny i każdy może zabawić się we wróżkę, aby nam sen rozszyfrować mam taką propozycję co WY

KOCHANI NA TO ????????????

to nic, że istnieje sennik, że możemy tam sobie zaglądnąć, ale nasz nowo ułożony sennik będzie tylko nasz
    spróbujmy a.................może do kichy mój pomysł !!!!!!!!!

• Autor: Ifasia Data: 2007-06-30 13:16:45

Popieram Twój pomysł pozdrawiam sedecznie!!

• Autor: luckystar Data: 2007-06-30 13:21:20

Kamusiu, a ja spie tak "szybko", ze jak tylko otworze oczy to nie pamietam moich snow .....

• Autor: kamaxyz Data: 2007-06-30 16:14:05

ale jak się coś przyśni opowiesz ...prawda?

• Autor: monia00 Data: 2007-06-30 20:34:46

Ja poczekam na fajny sen to wam opowiem a mojemu mezowi snily sie wczoraj krasnoludki i jakas bajeczka ( czyzby zaczal dziecinniec ?) ...

• Autor: smakosia Data: 2007-06-30 21:02:16

Moniu, mam pewne obawy :-) Może mąż śnił o królewnie a te krasnoludki to taka "zasłona dymna" :-D

• Autor: monia00 Data: 2007-07-01 06:21:29

No to smakosiu zabilas mi klina ... po tylu latach w malzenstwie nie wykluczone ze sni o krolewnach ...
    No to czekaja go teraz ciezkie dni ...

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-07-01 00:03:17

Moj wczorajszy sen-lazilam najpierw po ulicach tak jakby bez celu,pozniej trafilam do antykwariatu z starymi rzeczami byly tam stare meble pelno przeroznach bibelotow itd.Okazalo sie ze ten antykwariat nelezy do mnie ,po chwili przeszlam na zaplecze i spotkalam moja znajoma tam jak cos zabierala z polek a byly to rzeczy ktore wykorzystuje sie w kwiaciarni tzn gabki florystyczne do ukladania kwiatow drut florystyczny i rozne duperele nie mam pojecia co to mialo wspolnego z antykwariatem- ale ta znajoma mi powiedziala ze zabiera kilka rzeczy jak zawsze bo poprzednia wlascicielka wie o tym a teraz nie zyje(nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale dobrych pare lat pracowalam w kwiaciarni moze moja podswiadomosc nie rozumiem tego)w koncu na jakims stoliku stalo male akwarium z rybkami troche zaniedbane chcialam te rybki nakarmic ale nie bylo w pojemniku okok dla nich zadnego pozywienia i nie moglam tego zrobic.W koncu przegladalam te rzeczy w tym antywariacie bo byl taki zaniedbany i chcialam polki odkurzyc bo bylo brudno. Jakas babka zapytala mnie o cene starego kredensu a ja nie wiedzialam i powiedzialam ze ja dzis pierwszy dzien tu jestem i musze zrobic z tym porzadek szukalam ceny czy gdzies nie jest przyklejona i byla podalam cene ale babka powiedziala ze jak dla nie to za drogo ,w tym wlasnie kredensie znalazlam jakies kartki zapisane byly to rozne adresy telefony w tym adresy moich znajomych co mnie zdziwilo.Za jakas chwile podjechalo duze auto i jacys robotnicy i przewoznicy powiedzieli ze musza zabrac pare rzeczy stad i maja na to dokumenty ,zaczeli prawie wszystko pakowac do duzej ciezarowki a ja powiedzialam ze ja wcale nie chce tego antykwariatu i niech zabieraja co chca.Dodam ze to bylo w takiej jakiejs mrocznej i napietej atmosferze.Pozniej sie w koncu przebudzilam i bylam taka zmeczona tym snem ze polozylam sie jeszcze na troche.Sen jakis taki bezsensu .Nie wiem nawet jak go zinterpretowac moze ktos z was wie?

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-01 10:08:36

oj Olu...musimy lajana poprosić hej...lajan proszę pomóż Oli piękny a zarazem tajemniczy miała sen

• Autor: lajan Data: 2007-07-01 11:58:28

Meble symbolizują nasze postawy, opinie, poglądy i przekonania, czyli jak urządziliśmy sobie życie. Zapisane kartki oznaczają , że najbliższa przyszłość jest na razie ustalona.Ale oznacza rownież abyś nie zajmowała się błahymi, nieważnymi rzeczami, które zabierają Ci czas, to wezwanie do większej pracowitości z Twojej strony a tym samym / akwarium/ zpowiedź sukcesów finansowych.

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-01 12:05:09

Lajan
    jestem pełna podziwu dla Ciebie
    no niech mi się coś przyśni lajan, nie odpuszczę i poproszę o wykładnie
    chociaz ostatnio śniło mi się

byłam na bardzo bardzo bzrdzo wysokiej górze , stroma ostra pełno wypustków kamiennych. Jak spojrzałam w dół widziałam malutkie istotki, ktoś mnie usilnie chciał zepchnąć z tej góry, nie wiem kto to był, ale czułam jak mnie z siłą atakuje,abym spadła z tej góry. Stałam mocno i nic mi się nie stało,dalej podziwiałam to co jest na dole--ten "ktoś" czy "coś" nie odpuszczał sobie i w moją stronę zaczął rzucać głazami ostrymi jak nóż, ale głazy mnie omijały, ja zaś nadal stałam na tej ogromnej górze obudziłam się!!!!!!!!!

lajanku pliss!

• Autor: lajan Data: 2007-07-01 12:37:38

Góra to symbol lepszego rozeznania co do dalszego życia lub czekających Cię przeszkód.To apel abyś przez samopoznanie wspięła się na nowe wyżyny intelektu co uczyni Twoje życie udanym i szczęśliwym. To pomyślna oznaka dotycząca najbliższej przyszłości, zapowiadają poważanie i zaszczyty które Cię czekają gdy uporasz się trudnościami które Cię atakują.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-07-02 00:12:03

Lajan bardzo ci dziekuje za wyjasnienie mojego pogmatwanego snu.Co do tych ryb i zapowiedzi sukcesow finansowych jakos chyba na horyzoncie nie bedzie widac,poniewaz jak narazie to jedynie musze sie przygotowac na wydawanie pieniedzy -za niecaly miesiac sie przeprowadzam i niestety wlasciciel mieszkania chce kaucje za mieszkanie od razu do reki(nie zgodzil sie na to tak jak obecny wlasciciel tego mieszkania w ktorym teraz jeszcze mieszkamy,zeby bank poreczyl za nas i te pieniadze sobie laza na specjalnym koncie i procentuja)no coz musze kombinowac skad teraz wziasc taka dosc duza sume.Pozdrawiam serdecznie

Przejdź do pełnej wersji serwisu