Witaj Sweetya. Próbuję do 3 dni do Ciebie napisać na gg jak w ustawieniach ,czy ten numer jest aktualny. Może i ja do Warszawy wybrałabym się ,ale chciałam spytac czy jedzie ktoś z Dolnego Sląska lub z okolicy. Chetnie bym sie dokogoś dołaczyła .moje gg-5749937-zosia .pozdrawiam
Zosiu-już wszystko z gg w porządku-miałam niepotrzebnie zahaczoną opcję-,,nie pokazuj od nieznajomych''-i nawet o tym nie wiedziałam;(-dzięki za zwrócenie uwagi. Z tego co wiem niestety chyba Dolny Śląsk postanowił zrobić spotkanie we Wrocławiu-więc pewnie nikt stamtąd nie dobije. Gdybyś się jednak zdecydowała-będzie nam wszystkim bardzo bardzo miło!!!Przesyłam serdeczne pozdrowienia!
Dzieki Sweetya może ktos jeszcze się zdecyduje z Dolnego Sląska chętnie dołączę,na spotkaniu Dolnego Sląska tez będę mam blisko 25km. mam dużo wolnego czasu,lubię jeżdzic .pozdrawiam idzięki za odpowiedz
Sweeta aniołku mam remont wszystko do góry nogami nie wiem jak to będzie a w dodatku późna pora nie mam połączenia z powrotem do domu przepraszam pozdrawiam kama
Życzę wam miłego spotkania!Chętnie bym sie do was przyłączyła,niestety do Warszawki wpadam......7 lipca,czyli dzień później.Wcześniej się nie da,szkoda!!!!
A ja w piątek niestety pracuję do późna i nie mogę przyjść. Mam nowego szefa i nie chciał ze mną rozmawiać. Tak mi przykro. :-((( Ostatni też nie mogłam się zjawić, miałam nadzieję, że teraz mi się uda spotkać z wami.
no szkoda...Basiu a w Twojej okolicy może się skrzykniecie?-tylko ktoś pierwszy musi rzucić hasło.... Co do Warszawy-mam nadzieję,że Ci co już się zapowiedzieli -to będą-pozdrooo
zgodnie z obietnicą przypominam-
spotkanie w piątek - 6 lipca o godzinie 16.30 -pod kolumną Zygmunta na Starówce.
Co do znaku rozpoznawczego-czekam na pomysły!-szczególnie osoby które się nigdy nie widziały mogę mieć kłopot -więc może coś by się przydało.....
(może ktoś jeszcze dobije-prócz tych co się dopisali w poprzednim wątku?przemyślcie proszę....)pzdr
Witaj Sweetya.
Próbuję do 3 dni do Ciebie napisać na gg jak w ustawieniach ,czy ten numer jest aktualny.
Może i ja do Warszawy wybrałabym się ,ale chciałam spytac czy jedzie ktoś z Dolnego Sląska lub z okolicy.
Chetnie bym sie dokogoś dołaczyła .moje gg-5749937-zosia .pozdrawiam
Zosiu-już wszystko z gg w porządku-miałam niepotrzebnie zahaczoną opcję-,,nie pokazuj od nieznajomych''-i nawet o tym nie wiedziałam;(-dzięki za zwrócenie uwagi.
Z tego co wiem niestety chyba Dolny Śląsk postanowił zrobić spotkanie we Wrocławiu-więc pewnie nikt stamtąd nie dobije.
Gdybyś się jednak zdecydowała-będzie nam wszystkim bardzo bardzo miło!!!Przesyłam serdeczne pozdrowienia!
Dzieki Sweetya może ktos jeszcze się zdecyduje z Dolnego Sląska chętnie dołączę,na spotkaniu Dolnego Sląska tez będę mam blisko 25km.
mam dużo wolnego czasu,lubię jeżdzic .pozdrawiam idzięki za odpowiedz
Sweeta aniołku mam remont wszystko do góry nogami nie wiem jak to będzie a w dodatku późna pora nie mam połączenia z powrotem do domu przepraszam
pozdrawiam kama
Życzę wam miłego spotkania!Chętnie bym sie do was przyłączyła,niestety do Warszawki wpadam......7 lipca,czyli dzień później.Wcześniej się nie da,szkoda!!!!
A ja w piątek niestety pracuję do późna i nie mogę przyjść. Mam nowego szefa i nie chciał ze mną rozmawiać. Tak mi przykro. :-((( Ostatni też nie mogłam się zjawić, miałam nadzieję, że teraz mi się uda spotkać z wami.
Ja będę.
szkoda, że mieszkam tak daleko, chętnie bym się z Wami spotkała.
no szkoda...Basiu a w Twojej okolicy może się skrzykniecie?-tylko ktoś pierwszy musi rzucić hasło....
-pozdrooo
Co do Warszawy-mam nadzieję,że Ci co już się zapowiedzieli -to będą
Będę z osobą towarzyszącą płci męskiej
. Sama nie zdecydowałabym się na taką podróż. Pozdrawiam.
Moze ktos jeszcze reflektuje na spotkanie w piątek?
spokojnie-i tak dobrze jest-
czekamy-jest ok
Ty,Maja z Towarzyszem,Dorka,Marsil,Petra.....
Towarzysz :))))))))))))))))))) Majka... ja już tak będę o nim mówić, dobrze???
Dobrze ;) (Porzednia wersja - Przyjaciel Domu)
Towarzysze zawsze byli Przyjaciółmi Naszego Domu :)))))) w każdym razie tak się o nich mówiło w TV...
HEJ HEJ -JUTROOOOOO-
Wyjeżdżam o 22.54... Sweetya zamawiaj słońce na jutro.
słońce ma moje zamawianie w swoich szacownych jaśniejących blaskiem czterech literach;))))
posiedzenie trza będzie pod dach przenieść.....
Ja też bym chciała :-(((
a może chociaż troszeczkę później dojedziesz???
Pracowałam do 18, więc nic by z tego nie wyszło. Strasznie, przestrasznie mi żal. Czekam z niecierpliwością na relację ze spotkania.