Mam pytanie, czy wiecie może jak nazywa się i czy w ogóle jest w Stanach coś takiego jak krem czekoladowy, typu Nutella, razem z dżemem- tylko nie wymieszanym razem ale w paski (jak krem Snickers albo Milky Way)? Jeżeli znacie cos takiego to powiedzcie jak się nazywa.
Nutella sprobuje ci pomoc lecz dopiero we wtorek bo u nas /Canada/w poniedzialek jest Canada day i wszystkie sklepy sa zamkniete.Ja z racji tego,ze nie mam malych dzieci nigdy nie interesowalam sie nutella.Pozdrawiam.
Czekoladowego kremu nie widzialam, ale ze zwyklej babskiej ciekawosci zaczne sie rozgladac za czyms takim, natomiast jest cos takiego, ale nie jest to czekoladowe, jest to maslo orzechowe /peanut butter/ z dzemem:
Dzięki:) Zastanawiam się, czy może chodziło właśnie o masło orzechowe z dżemem...?? Ale czekam jeżeli znajdziecie może w supermarketach krem czekoladowy z dżemem:))
Nutella . Bylam dzisiaj w sklepie aby sprawdzic jak to jest z ta nulella.Niestety nie ma w polaczeniu z dzemem.Zobaczylam ,ze jest nutella z ciemnej gorzkiej czekolady.Koncem tygodnia bede w kilku innych sklepach to rowniez sprawdze.Pozdrawiam.maria
Mam pytanie, czy wiecie może jak nazywa się i czy w ogóle jest w Stanach coś takiego jak krem czekoladowy, typu Nutella, razem z dżemem- tylko nie wymieszanym razem ale w paski (jak krem Snickers albo Milky Way)? Jeżeli znacie cos takiego to powiedzcie jak się nazywa.
Przykro mi ale ja nie kupuje takich rzeczy wiec nie wiem...:( Nutella jest napewno.:))
Nutella sprobuje ci pomoc lecz dopiero we wtorek bo u nas /Canada/w poniedzialek jest Canada day i wszystkie sklepy sa zamkniete.Ja z racji tego,ze nie mam malych dzieci nigdy nie interesowalam sie nutella.Pozdrawiam.
Czekoladowego kremu nie widzialam, ale ze zwyklej babskiej ciekawosci zaczne sie rozgladac za czyms takim, natomiast jest cos takiego, ale nie jest to czekoladowe, jest to maslo orzechowe /peanut butter/ z dzemem:
Dzięki:) Zastanawiam się, czy może chodziło właśnie o masło orzechowe z dżemem...?? Ale czekam jeżeli znajdziecie może w supermarketach krem czekoladowy z dżemem:))
Nutella .
Bylam dzisiaj w sklepie aby sprawdzic jak to jest z ta nulella.Niestety nie ma w polaczeniu z dzemem.Zobaczylam ,ze jest nutella z ciemnej gorzkiej czekolady.Koncem tygodnia bede w kilku innych sklepach to rowniez sprawdze.Pozdrawiam.maria
Nutella z gorzkiej czekolady?? Ale Nutella- Nutella tzn. firmy Ferrero??
Niestety nie ,tylko nutella z "president's choice".Zwykla nutella tej firmy niczym nie ustepuje tej markowej.
oczywiscie ze jest w zwyklym acme, lub genuardis-czasami stoja wysoko na polkach...identyczna jak w Polsce w mniejszych i duzych sloikach.
pozdr