Forum

Galeria

Moje plumerie - miesiac pozniej ....

• Autor: luckystar Data: 2007-07-02 02:08:31

Pamietacie, moje plumerie ??? (te nieszczesne patyki, ktore wzbudzaly watpliwosci w moim mezu) tak wygladaja dzisiaj, czyli miesiac pozniej.
    Musielismy je rozsadzic, bo mialy za ciasno (mam nadzieje, ze przezyja ten eksperyment) i chyba bede musiala wydac dwa drzewka, bo niestety nie bede miala miejsca w mieszkaniu, zeby je przechowac przez zime.....:((

• Autor: piq Data: 2007-07-02 10:15:47

Marylko - one na złość  Charlie'mu tak urosły... i ku Twojej radości i dumie. Gratuluję !!

• Autor: Rosa Data: 2007-07-03 08:17:48

poznać ręce dobrej ogrodniczki - rosną wspaniale  no i gdyby nie odległość chętnie przejęła bym takie drzewko ,pozdrawiam  -rosa

• Autor: anna-gu Data: 2007-07-03 14:02:59

Poczytałam sobie o tych roslinach, zobaczyłam ich cudowne, delikatne kwiaty i życzę Ci Marylko, by zakwitły!
    Tylko czy klimat NY jest na tyle tropikalny, by się kwiaty pojawiły?

• Autor: luckystar Data: 2007-07-03 15:16:36

Podobno kwitna w NY, mam tu niedaleko (kilka ulic ode mnie) kogos, kto ma wystawiona plumerie na tarasie przed domem i jest to napewno drzewko juz kilku letnie, ale jakos tak nie moge sie zdobyc na to zeby zapukac do drzwi i zapytac (tu sie tego nie robi) licze na to, ze moze kiedys spotkam kogos przed domem wlasnie.
    Moja jest nowa wiec moze nie zakwitnac w pierwszym roku, ale zobaczymy ......jesli tylko cos sie pojawi to oczywiscie natychmiast sie pochwale :))

• Autor: Baśka Data: 2007-07-03 15:52:52

Wyglądały tak niepozornie.Nie tylko Twój mąż był ciekaw co z tego wyrośnie.
    Jako,że roślin sie nie chwali (ale mi sie przypomniało- już przecież nie raz chwaliłam)Żeby nie zauroczyć-tfu,tfu jakie ładne listki z tych patyków wyrosły.
    Pewnie cdn.

Przejdź do pełnej wersji serwisu