Ponieważ na razie nie została podjęta decyzja w sprawie naszych kubków (chyba , upsss nie zaglądałam dzisiaj do tamtego wątku :)) to może osoby zainteresowane skorzystaja z tej propozycji: Dzwoniłam po róznych wytwórcach i firmach reklamowych, którzy zajmują sie nadrukami na kubkach. Najlepszą (najtańszą) ofertę ma firma Integraf z Bydoszczy. A to mail jaki od nich otrzymałam:
Dziękuję za zainteresowanie naszymi kubkami
koszt wykonania kubka standard z dowolnym nadrukiem to:
Jest równiez mozliwośc złożenia zamówienia (min 50 kubków, czas oczekiwania ok 1 m-ca) na wykonanie nadruku metodą , jak się wyrażono, bardziej profesjonalną (dopytałam ,że ta inna metoda wytwarzania wpływa na wydłużenie trwałości wydruku). Wybór należy do Was. Ja zamawiam kubasy już, bo nie moge się doczekać wypicia kawki z nowego kubka, a na WŻ wpłacam pieniążki za mozliwość użytkowania logo i troszke na nowy serwer. Jesli bedziecie mieli pytania, to tel. kontaktowe do firmy sa podane w mailu od nich. Ave/Ewa
Jeżeli będziecie potrzebować logo wykonane w Corelu to dajcie znać na mojego maila - Leszczynka na moja prośbę przesłała mi wszystkie trzy loga wykonane w tym programie.
Ponieważ na razie nie została podjęta decyzja w sprawie naszych kubków (chyba , upsss nie zaglądałam dzisiaj do tamtego wątku :)) to może osoby zainteresowane skorzystaja z tej propozycji:
Dzwoniłam po róznych wytwórcach i firmach reklamowych, którzy zajmują sie nadrukami na kubkach. Najlepszą (najtańszą) ofertę ma firma Integraf z Bydoszczy. A to mail jaki od nich otrzymałam:
--------------------------------------------
Maciej - 606118887
052 361 88 23
GG 4552404
Intergraf
Jest równiez mozliwośc złożenia zamówienia (min 50 kubków, czas oczekiwania ok 1 m-ca) na wykonanie nadruku metodą , jak się wyrażono, bardziej profesjonalną (dopytałam ,że ta inna metoda wytwarzania wpływa na wydłużenie trwałości wydruku).
Wybór należy do Was.
Ja zamawiam kubasy już, bo nie moge się doczekać wypicia kawki z nowego kubka, a na WŻ wpłacam pieniążki za mozliwość użytkowania logo i troszke na nowy serwer.
Jesli bedziecie mieli pytania, to tel. kontaktowe do firmy sa podane w mailu od nich.
Ave/Ewa
świetnie Ewusiu :)) ale się napracowałaś , buziaczki dla Ciebie skarbie
, ja też zamówię sobie kubaska :)))) i oczywiscie wpłacę za logo ))
Ewuniu! Dobra robota! Pozdrawiam-iwona
Jeżeli będziecie potrzebować logo wykonane w Corelu to dajcie znać na mojego maila - Leszczynka na moja prośbę przesłała mi wszystkie trzy loga wykonane w tym programie.
do góry siup :)))
Ja własnie zamówiłam
A to wynik mojego zamówienia
tzn po myciu, ale mam nadzieję, ze troche mi posłużą, a potem najwyzej zamowię sobie nowe, wpłacę parę grosików
za logo i będę miała nowe kubaski, może ze wzrorem nr 2 ?