Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Propozycja dot naszych WŻ kubków :)

• Autor: Ave Data: 2007-07-02 10:25:44

Ponieważ na razie nie została podjęta decyzja w sprawie naszych kubków (chyba , upsss nie zaglądałam dzisiaj do tamtego wątku :)) to może osoby zainteresowane skorzystaja z tej propozycji:
    Dzwoniłam po róznych wytwórcach i firmach reklamowych, którzy zajmują sie nadrukami na kubkach. Najlepszą (najtańszą) ofertę ma firma Integraf z Bydoszczy. A to mail jaki od nich otrzymałam:

Dziękuję za zainteresowanie naszymi kubkami
    koszt wykonania kubka standard z dowolnym nadrukiem to:
    3 szt. - 14,50zł/szt.
    30 szt. - 13,00zł/szt.
    Koszt wysyłki do 10 szt.pocztą - 7,00zł
    ponad 10 szt. kurierem - 25,00zł
    Czas realizacji 3 dni
    W celu złożenia zamówienia proszę wejść na stronę http://twojakoszulka.eu/kubki/index.php?id=formularz wypełnić formularz. Jak tylko do nas dotrze nasz grafik wykona projekt i wyślę do akceptacji. Zapraszamy

--------------------------------------------
    Maciej - 606118887
    052 361 88 23
    GG 4552404
    Intergraf

Jest równiez mozliwośc złożenia zamówienia (min 50 kubków, czas oczekiwania ok 1 m-ca) na wykonanie nadruku metodą , jak się wyrażono, bardziej profesjonalną (dopytałam ,że ta inna metoda wytwarzania wpływa na wydłużenie trwałości wydruku).
    Wybór należy do Was.
    Ja zamawiam kubasy już, bo nie moge się doczekać wypicia kawki z nowego kubka, a na WŻ wpłacam pieniążki za mozliwość użytkowania logo i troszke na nowy serwer.
    Jesli bedziecie mieli pytania, to tel. kontaktowe do firmy sa podane w mailu od nich.
    Ave/Ewa

• Autor: makusia Data: 2007-07-02 11:16:31

świetnie Ewusiu :)) ale się napracowałaś , buziaczki dla Ciebie skarbie , ja też zamówię sobie kubaska :)))) i oczywiscie wpłacę za logo ))

• Autor: nonka4 Data: 2007-07-02 12:47:18

Ewuniu! Dobra robota! Pozdrawiam-iwona

• Autor: Ave Data: 2007-07-02 13:10:16

Jeżeli będziecie potrzebować logo wykonane w Corelu to dajcie znać na mojego maila - Leszczynka na moja prośbę przesłała mi wszystkie trzy loga wykonane w tym programie.

• Autor: makusia Data: 2007-07-03 10:54:54

do góry siup :)))

• Autor: Ave Data: 2007-07-03 10:58:19

Ja własnie zamówiłam

Przejdź do pełnej wersji serwisu