W dniu urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składają ludzie - zdrowia, szczęścia, pomyślności - życze Ci, abyś miała jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwa!
.. Kochane "Żarłoczki "- serdecznie Wam dziekuje za pamieć ! Co prawda , ostatnio mało czasu spędzam w Waszym gronie , ale muszę po prostu uporać sie ze swoimi sprawami . Dlatego tez , chciałabym WSZYSTKICH serdecznie pozdrowić a Jubilatom , którym nie złozyłam zyczen w dzien Ich świeta życzyć samych radosci , zdrowia i wszelkiej pomyslnosci w zyciu a na wakacje duzo ,duzo słońca ....Alga
Algus, przepraszam, jestem spoznialska, ale to wszystko przez to wesele :)) ale im bardziej spoznione tym bardziej z glebi serca Wszystkiego Najlepszego :))
Zdrowia Szczęścia i Słodyczy w Dniu Urodzin maniuś zyczy
W dniu urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składają ludzie - zdrowia, szczęścia, pomyślności - życze Ci, abyś miała jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwa!
Usmiechu, pogody ducha i spełnienia marzeń
Wszystkiego dobrego
Wszystkiego najlepszego!!!
Dużo zdrowia i słodyczy w Dniu Urodzin Basia życzy
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat.
wszystkiego dobrego życzy -rosa
Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc...:)))
Algo droga-samych szczęśliwych i radosnych dni....
Algo
życzy ata
Wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia,radości i samych pogodnych dni
Wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze zyczy monika

Wszystkiego najlepszego,duzo zdrowia,radosci i samej pomyslnosci
zyczy -ata upss..... 2 x ,a co tam 100 Lat
.. Kochane "Żarłoczki "- serdecznie Wam dziekuje za pamieć !
Co prawda , ostatnio mało czasu spędzam w Waszym gronie , ale muszę po prostu uporać sie ze swoimi sprawami .
Dlatego tez , chciałabym WSZYSTKICH serdecznie pozdrowić a Jubilatom , którym nie złozyłam zyczen w dzien Ich świeta życzyć samych radosci , zdrowia i wszelkiej pomyslnosci w zyciu a na wakacje duzo ,duzo słońca ....Alga
Wszystkiego najlepszego !!
Mało zmartwień i agresji,

żadnych stresów i depresji,
dużo śmiechu i radości,
wiele szczęścia i miłości!!
Wszystkiego najlepszego życzy Anya
Spoznione lecz szczere zyczenia ,
Terwila
Wszystkiego nalepszego.
oraz spelnienia tych najskrytrzych marzen
Algus, przepraszam, jestem spoznialska, ale to wszystko przez to wesele :)) ale im bardziej spoznione tym bardziej z glebi serca Wszystkiego Najlepszego :))
Wszystkiego najlepszego