Ten motyl tak siedział i czekał cierpliwie aż go ustrzelisz swoim aparatem?Czy biegałaś za nim po ogrodzie. Przepiękny. Mam jednego zasuszonego motyla.zasuszył się sam.Mąż znalazł go w kajucie w czasie rejsu z Brazylii.Muszę wreszcie go oprawić zanim się nie rozkruszy.
Ten motyl chyba wiedział, że zechcesz pokazac jego urodę na szerszym forum... zaprezentował się najpiękniej jak umiał... :))) Byłam dzisiaj na działce i sąsiad działkowy "płoszył osy" (gniazdo os) wodą z węża.... Sam ten fakt zostawię bez komentarza ale w efekcie na moją działkę zleciały się motyle. Było ich kilkanascie ale tylko rusałki pawik - widok niesamowity - ale nie wzięłam tym razem aparatu, niestety.
Hej Bodek ten artykul to bedziesz chyba musial najpierw sam napisac. U mnie jeszcze w wikipedii nie istnieje... Pozdrawiam serdecznie! A motyl jest cudny...
Pięknie to uchwyciłaś ........gratuluje ......... wyglada na to ze paż przyleciał na sesje zdjęciową , bo tak sie pięknie rozłożył jakby pozował do fotki .
Ten cudowny paź królowej wylądował dzisiaj w moim ogródku.
Jest bardzo rzadki i w związku z tym chroniony.
Nasycił się nektarem z goździków brodatych i odleciał.
przecudny!!!!motyle są takie piękne i delikatne jednocześnie
dodam jeszcze że zdjęcie wyszło Ci pięknie-bardzo wyraźne (aż na skrzydełkach widac te aksamitne włoski)-można wiedzieć jakim aparatem robione?;)
Sweetyu, bardzo kiepskim, bo pięcioletnim Canonem. To zasługa pazia, bo pieknie pozował
śliczny. Fajnie, że udało ci się go sfotografować.
piękne zdjęcia
Śliczny okaz.Motyle są ciekawe, takie delikatne i ta przepiekna tęcza barw na skrzydełkach.Piękne zdjecia
Ten motyl tak siedział i czekał cierpliwie aż go ustrzelisz swoim aparatem?Czy biegałaś za nim po ogrodzie.
Przepiękny.
Mam jednego zasuszonego motyla.zasuszył się sam.Mąż znalazł go w kajucie w czasie rejsu z Brazylii.Muszę wreszcie go oprawić zanim się nie rozkruszy.
Ten motyl chyba wiedział, że zechcesz pokazac jego urodę na szerszym forum... zaprezentował się najpiękniej jak umiał... :)))
Byłam dzisiaj na działce i sąsiad działkowy "płoszył osy" (gniazdo os) wodą z węża.... Sam ten fakt zostawię bez komentarza ale w efekcie na moją działkę zleciały się
motyle. Było ich kilkanascie ale tylko rusałki pawik - widok niesamowity - ale nie wzięłam tym razem aparatu, niestety.
Przepiękny!
piekny !!!! a tu troszke literatury :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%BA_kr%C3%B3lowej
Hej Bodek ten artykul to bedziesz chyba musial najpierw sam napisac. U mnie jeszcze w wikipedii nie istnieje... Pozdrawiam serdecznie! A motyl jest cudny...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pa%C5%BA_kr%C3%B3lowej ale ten jest
oj dziekuje Jasiu
Motyl przepiękny i on chyba o tym wie ,bo ślicznie Ci pozował do tych zdjęć -gratuluję i pozdrawiam - rosa
Przepiekny okaz i świetne zdjęcia.
Anno-gu zdjecia super model pozował pieknie, chyba wiedział że bedzie na forum. Szkoda tylko że tych pięknych motylków jest tak mało.
Pozdrawiam Ola
Dziękuję za miłe komentarze i życzę wszystkim udanych bliskich spotkań z przyrodą! :)
Sliczny i faktycznie podziwiam jak Ci sie udalo tak go sfotografowac ......masz talent :))
Piękny motyl i śliczne zdjęcia.Szkoda,że tak krótko żyją te stworzonka!
Pięknie to uchwyciłaś ........gratuluje .........
wyglada na to ze paż przyleciał na sesje zdjęciową , bo tak sie pięknie rozłożył jakby pozował do fotki .
Piekne zdiecia i przesliczny motyl ... Wyglada jak nieprawdziwy ,taki bajkowy ...
A czy gozdziki brodate to to samo co gozdziki ziemne?
Motyl - piękny! A z mojego "podwórka"... Ważki nad naszym stawem - jest ich wiele podczas słonecznej pogody..