Wszystkim WuZetowcom serdecznie dziękuję za tak miłe powitanie w Waszym gronie.Przepraszam, że tak długo zwlekałam z podziękowaniem.Niestety, moje umiejętności obchodzenia się z komputerem są tak "wybitne", że aż zerowe i to one (rzecz jasna umiejętności) spowodowały moje totalne pogubienie się w tej materii.Ale teraz się zawzięłam i postanowiłam podwyższyć swoje kwalifikacje w obsłudze tego mądrego urządzenia poprzez stałe obcowanie z nim.Jeszcze raz przepraszam.
Witaj i pytaj o wszystko. Pytamy o rzeczy trudne i błahe i zawsze jak doświadczyłam są osoby które podzielą się swoimi wiadomościami lub po prostu podniosą na duchu
Wszystkim WuZetowcom serdecznie dziękuję za tak miłe powitanie w Waszym gronie.Przepraszam, że tak długo zwlekałam z podziękowaniem.Niestety, moje umiejętności obchodzenia się z komputerem są tak "wybitne", że aż zerowe i to one (rzecz jasna umiejętności) spowodowały moje totalne pogubienie się w tej materii.Ale teraz się zawzięłam i postanowiłam podwyższyć swoje kwalifikacje w obsłudze tego mądrego urządzenia poprzez stałe obcowanie z nim.Jeszcze raz przepraszam.
więc witaj ponownie i nie przejmuj się , jest tutaj wiele osób które chetnie Ci pomogą.. nie tylko w gotowaniu , pozdrawiam madzia
Nie przepraszaj tylko wchodz prosto do kuchni i czuj sie jak gospodarz na WŻ ;)))
Witaj, jak masz jakies problemy to pytaj w kategorii "problemy techniczne" jest tu troche specow i zawsze chetnie sluza pomoca :))
No więc witaj ponownie
Witaj i pytaj o wszystko.
Pytamy o rzeczy trudne i błahe i zawsze jak doświadczyłam są osoby które podzielą się swoimi wiadomościami lub po prostu podniosą na duchu
Witaj Tamaryszku