słuchajcie-czy w tych sałatkach wykorzystauje się tylko makaron?A co z tym koncentratem przypraw?Wlewacie go do sałatki(lub wsypujecie)? Szukałam w przepisach,ale wszędzie tylko-,,wsyp pokruszony makaron''.A co z przyprawami-dającymi np. ostrość??? Prosze o rady-dzięki
zrobiłam-dodałam wszystko-zupki były pikantne. Zrobiłam nie wg. konkretnego przepisu ale raczej wg. tego co miałam w szafce i lodówce. Jestem zadowolona ,bardzo mi smakuje.Dzięki za pomoc!
To ja się jeszcze wypowiem, chociaż może już za późno. Ja robię sałatkę z zupkami chińskimi i piersią z kurczaka i właśnie do smażenia mięska dodaję m.i.n. te przyprawy z zupek. Pozdrawiam cię cieplutko :-)
słuchajcie-czy w tych sałatkach wykorzystauje się tylko makaron?A co z tym koncentratem przypraw?Wlewacie go do sałatki(lub wsypujecie)?
Szukałam w przepisach,ale wszędzie tylko-,,wsyp pokruszony makaron''.A co z przyprawami-dającymi np. ostrość???
Prosze o rady-dzięki
Sweetya ja do sałatki daję wszystkie przyprawy dołączone do zupki(zobacz mój komentarz)
dziękuję bardzo!bo siedze nad zupkę i medytuję i nie wiem....
Dziękuję i przesyłam pozdroooo
Chyba jednak nie wszystkie przepisy przeglądałaś :) W moim jest wyraźnie napisane, że dodajemy same przyprawy bez oleju. Pozdrawiam :)
Wybaczam ;)))
zrobiłam-dodałam wszystko-zupki były pikantne.
Zrobiłam nie wg. konkretnego przepisu ale raczej wg. tego co miałam w szafce i lodówce.
Jestem zadowolona ,bardzo mi smakuje.Dzięki za pomoc!
To ja się jeszcze wypowiem, chociaż może już za późno.
Ja robię sałatkę z zupkami chińskimi i piersią z kurczaka
i właśnie do smażenia mięska dodaję m.i.n. te przyprawy z zupek.
Pozdrawiam cię cieplutko :-)