Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Petra-pilnie poszukiwana

• Autor: Sweetya Data: 2007-07-03 13:27:47

Petro-dopisałaś się ,że dojedziesz do nas w piątek.
    Martwię się,bo nie wiem jak sie poznamy...czy Ty nas poznasz ,czy my Ciebie?
    Resztę osób raczej pamiętam wizualnie,ale Ciebie nigdy nie widziałam.
    NApewno będę w pobliżu kolumny-siądę sobie na murku za nią-jak ostatnio;)))-ale tam zawsze kręci się dużo ludzi....
    Jakby co -kontakt do mnie w ustawieniach-pozdrawiam

• Autor: malbec Data: 2007-07-03 14:58:26

Sweetyo, co prawda nie jestem Petra, ale dołączam się do wątku. Może tym razem uda mi sie z wami spotkać w Warszawie, tylko prosze o szczegóły-bo ostatnio nie mam czasu bywac na WŻ tak czesto i gdzies mi umknął wątek o spotkaniu, w którym jest wyznaczona data. Może tym razem mi nie uciekniecie-nie miałam szczęścia i jak spotkanie było w Gdańsku, to byłam w Warszawie, a jak w Warszawie, to pojechałam do Gdańska. Teraz widzę szansę, tylko podejcie namiary! Pozdrawiam!

• Autor: Petra Data: 2007-07-03 15:02:54

Skorzystam z "namiarów" na Twojej stronce, bo do dziś nie wiem jak pracuję, a muszę jeszcze dojechać. Nie mogę się ustawic jak chcę, bo jest nas mało, jedna na wczasach i jedna na chorobowym i nieprędko wróci. Ale pozdrawiam wszystkich WŻ-owiczów serdecznie. Wygladam tak jak na zdjęciu na swojej stronce. Wiem, gdzie kolumna, trafię, ale najdalej w czwartek puszczę Ci maila. Pozdrawiam!
                                                                                                                   Irena

• Autor: Sweetya Data: 2007-07-03 15:05:29

Dziękuję!
    Malbec-ten piątek-6 lipca-Starówka pod kolumną Zygmunta-godz.16.30.
    Z pół godzinki poczekamy.a jakby ktoś dłużej miał się spóźnić pstryknijcie do mnie na gg lub maila-podam nr telefonu.
    Daleko od Kolumny napewno nie odejdziemy-na to piwko;)pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu