Paliłem 20 lat i twierdziłem, że smakowanie jedzenia, wina i kawy na tym nie cierpi. A jednak! rzuciłem w końcu palenie metodą Allena Carra i jedzenie jest bardziej wyraziste, kawa też. Polecam wszystkim smakoszom - www.XXXXXXXX
Na Wielkim Żarciu istnieje opcja płatnej reklamy. Forum jest strefą wolną od reklam o charakterze komercyjnym, nawet jeśli chodzi o taki cel jak rzucenie palenia. till
Doceniam Twoje zwycięstwo w walce z paleniem, zwłaszcza, że sama już szósty miesiąc nie palę papierosów. Zawsze sądziłam, że to ogromne i trudne wyzwanie, ale rzeczywistość okazała się łaskawsza. Jednak nie zgadzam się z tym ( jak twierdzisz ), że kawa teraz nabrała lepszego smaku. Otóż nie! To był rytuał - dobra kawa i wolno snujący się dymek. Lubię dobre, aromatyczne kawy, to mój ulubiony napój i chyba kolejny nałóg. Teraz szukam i szukam zagubionego smaku. Jak dotąd niestety, nie udało mi się go odnaleźć. I co gorsza spotkałam już kilka osób ( dawnych palaczy), które potwierdzają fakt utraty dawnej "kawowej" przyjemności. Jest wiele plusów niepalenia, ale też są i takie malutkie minusiki.
Ja też paliłam, może nie tak długo, ale udało mi się rzucić właśnie z Allenem Carrem. I rzeczywiście mogę teraz lepiej wczuwać się w smaki wszystkich potraw i napojów. Wcześniej nie czułam tej różnorodności. I nie przytyłam! Wszystko zależy od metody!
ludzie ,ludzie zastastanowcie sie, Ja pale, moj maz po 40latach palenia PRZESTAL, metoda ktora zostala wyrzucona jako niedobra reklama(czy reklama w ogole), czy wyscie postradali zmysly!!! A o raku pluc mozna pisac, bo to juz nie reklama,tylko skutek reklamy oficjalnej? Wlasnie dzieki tej metodzie,palacz z palaczy jakos dal sobie rade, ja probuje, mam nadzieje, ze wkrotce tez dolacze, palilam 40. AKTUALNIE nie przekraczam 5 Wiadomo,ze palenie ma skutki gorsze od AIDS'a, na pewno wiecej ludzi umiera od papierosow. Niestety ciagle pale, ale ta metoda (a co to ma wspolnego z reklama), to chyba najlepsza metoda na nieumieranie, na to zeby nie zabierac miejsca na onkologii, a tu zamiast to propagowac, ktos kaze zamknac buzie?
Paliłem 20 lat i twierdziłem, że smakowanie jedzenia, wina i kawy na tym nie cierpi. A jednak! rzuciłem w końcu palenie metodą Allena Carra i jedzenie jest bardziej wyraziste, kawa też. Polecam wszystkim smakoszom - www.XXXXXXXX
Na Wielkim Żarciu istnieje opcja płatnej reklamy. Forum jest strefą wolną od reklam o charakterze komercyjnym, nawet jeśli chodzi o taki cel jak rzucenie palenia.
till
Witaj w klubie nie palących gratuluje!!! i tak trzymaj w postanowieniu!! ja też żuciłam palenie i wcale nie załuję pozdrawiam Cię sedecznie!!
No to opowiedz, na czym to polega. Na pewno znajdziesz wielu czytelników.
Doceniam Twoje zwycięstwo w walce z paleniem, zwłaszcza, że sama już szósty miesiąc nie palę papierosów. Zawsze sądziłam, że to ogromne i trudne wyzwanie, ale rzeczywistość okazała się łaskawsza. Jednak nie zgadzam się z tym ( jak twierdzisz ), że kawa teraz nabrała lepszego smaku. Otóż nie! To był rytuał - dobra kawa i wolno snujący się dymek. Lubię dobre, aromatyczne kawy, to mój ulubiony napój i chyba kolejny nałóg. Teraz szukam i szukam zagubionego smaku. Jak dotąd niestety, nie udało mi się go odnaleźć. I co gorsza spotkałam już kilka osób ( dawnych palaczy), które potwierdzają fakt utraty dawnej "kawowej" przyjemności.
Jest wiele plusów niepalenia, ale też są i takie malutkie minusiki.
Ja też paliłam, może nie tak długo, ale udało mi się rzucić właśnie z Allenem Carrem. I rzeczywiście mogę teraz lepiej wczuwać się w smaki wszystkich potraw i napojów. Wcześniej nie czułam tej różnorodności. I nie przytyłam! Wszystko zależy od metody!
Czy mógłbyś mi wrzucić na gg tę stronkę. Byłabym bardzo wdzięczna.
7011601
paliłeś 20 lat??????????/
a dlaczego odsyłasz do strony xxxxxxxx!nie rozumiem
Adres strony został zlikwidowany z powodów.. reklamowych..
tak myślałam Renatko
że to reklama tak jak i sigma 110
Aha, już rozumiem intencje nowych użytkowników.
Ależ ja naiwna, nie przypuszczałam, że tak się dam nabrać.
ludzie ,ludzie
zastastanowcie sie,
Ja pale, moj maz po 40latach palenia PRZESTAL, metoda ktora zostala wyrzucona jako niedobra reklama(czy reklama w ogole), czy wyscie postradali zmysly!!!
A o raku pluc mozna pisac, bo to juz nie reklama,tylko skutek reklamy oficjalnej?
Wlasnie dzieki tej metodzie,palacz z palaczy jakos dal sobie rade, ja probuje, mam nadzieje, ze wkrotce tez dolacze, palilam 40. AKTUALNIE nie przekraczam 5
Wiadomo,ze palenie ma skutki gorsze od AIDS'a, na pewno wiecej ludzi umiera od papierosow. Niestety ciagle pale, ale ta metoda (a co to ma wspolnego z reklama),
to chyba najlepsza metoda na nieumieranie, na to zeby nie zabierac miejsca na onkologii, a tu zamiast to propagowac, ktos kaze zamknac buzie?