Forum

Rozmowy wolne i frywolne

rzucić palenie

• Autor: koneser Data: 2007-07-03 15:04:51

Paliłem 20 lat i twierdziłem, że smakowanie jedzenia, wina i kawy na tym nie cierpi. A jednak! rzuciłem w końcu palenie metodą Allena Carra i jedzenie jest bardziej wyraziste, kawa też. Polecam wszystkim smakoszom - www.XXXXXXXX

Na Wielkim Żarciu istnieje opcja płatnej reklamy. Forum jest strefą wolną od reklam o charakterze komercyjnym, nawet jeśli chodzi o taki cel jak rzucenie palenia.
    till

• Autor: Ifasia Data: 2007-07-03 17:19:46

Witaj w klubie nie palących gratuluje!!! i tak trzymaj w postanowieniu!! ja też żuciłam palenie i wcale nie załuję pozdrawiam Cię sedecznie!! 

• Autor: EWA007 Data: 2007-07-03 19:50:31

No to opowiedz, na czym to polega. Na pewno znajdziesz wielu czytelników.

• Autor: premium Data: 2007-07-03 21:59:43

Doceniam Twoje zwycięstwo w walce z paleniem, zwłaszcza, że sama już szósty miesiąc nie palę papierosów. Zawsze sądziłam, że to ogromne i trudne wyzwanie, ale rzeczywistość okazała się łaskawsza.  Jednak  nie zgadzam się z tym ( jak twierdzisz ), że kawa teraz nabrała lepszego smaku. Otóż nie! To był rytuał - dobra kawa i wolno snujący się dymek. Lubię dobre, aromatyczne kawy, to mój ulubiony napój i chyba kolejny nałóg. Teraz szukam i szukam zagubionego smaku. Jak dotąd niestety, nie udało mi się go odnaleźć. I co gorsza spotkałam już kilka osób ( dawnych palaczy), które potwierdzają  fakt utraty  dawnej "kawowej" przyjemności.
    Jest wiele plusów niepalenia, ale też są i takie malutkie minusiki.

• Autor: lamia Data: 2007-07-12 16:16:41

Ja też paliłam, może nie tak długo, ale udało mi się rzucić właśnie z Allenem Carrem. I rzeczywiście mogę teraz lepiej wczuwać się w smaki wszystkich potraw i napojów. Wcześniej nie czułam tej różnorodności. I nie przytyłam! Wszystko zależy od metody!

• Autor: piegusowa Data: 2007-07-12 18:33:20

Czy mógłbyś mi wrzucić na gg tę stronkę. Byłabym bardzo wdzięczna.
    7011601

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-12 18:35:15

paliłeś 20 lat??????????/
    a dlaczego odsyłasz do strony xxxxxxxx!nie rozumiem

• Autor: piegusowa Data: 2007-07-12 18:46:18

Adres strony został zlikwidowany z powodów.. reklamowych..

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-12 19:03:05

tak myślałam Renatko
    że to reklama tak jak i sigma 110

• Autor: piegusowa Data: 2007-07-12 19:40:55

Aha, już rozumiem intencje nowych użytkowników.
    Ależ ja naiwna, nie przypuszczałam, że tak się dam nabrać.

• Autor: kokliko Data: 2007-07-13 05:27:22

ludzie ,ludzie
    zastastanowcie sie,
    Ja pale, moj maz po 40latach palenia PRZESTAL, metoda ktora zostala wyrzucona jako niedobra reklama(czy reklama w ogole), czy wyscie postradali zmysly!!!
    A o raku pluc mozna pisac, bo to juz nie reklama,tylko skutek reklamy oficjalnej?
    Wlasnie dzieki tej metodzie,palacz z palaczy jakos dal sobie rade, ja probuje, mam nadzieje, ze wkrotce  tez dolacze, palilam 40. AKTUALNIE nie przekraczam 5
    Wiadomo,ze palenie ma skutki gorsze od AIDS'a, na pewno wiecej ludzi umiera od papierosow. Niestety ciagle pale, ale ta metoda (a co to ma wspolnego z reklama),
    to chyba najlepsza metoda na nieumieranie, na to zeby nie zabierac miejsca na onkologii, a tu zamiast to propagowac, ktos kaze zamknac buzie?

Przejdź do pełnej wersji serwisu