wybieram się jutro z rodzinką do zakopanego,czy oriętuje się może ktoś jak przebiega trasa od zamościa czy jest teraz bardzo ruchliwa no i jak z noclegami w zakopanym czy już da się odczuć sezon. może ktoś poradzi z góry dziekuję jadę z dzieciakami .
:-) To zalezy z jaka predkoscia bedziecie sie poruszac, jakim pojazdem bedziecie jechac, ile postojow planujecie, o ktorej wyjedziecie, czy z wiatrem czy pod wiatr.. czy z gorki czy pod gorke, czy kierowca ma lekka czy ciezka noge, czy lubicie wyprzedzac czy raczej jezdzicie w kolumnie.. czy macie pecha do korkow czy nie Jak widzisz nie znajac odpowiedzi na te i inne pytania, nie moge dac Ci jednoznacznej odpowiedzi. Pzdr
sorki anari ze sie wtrace ale moze bedzie spotkanie w krakowie i jesli masz na uwadze takie wyskoki -- to tucha bedzie jechac hetmanem z zamoscia do krakowa a ja sie dosiadam w mielcu -- plnujemy to na koniec listopada -- takze miej na uwadze i jak co to pisz na gg lub maila :) pozdr... bodek
wybieram się jutro z rodzinką do zakopanego,czy oriętuje się może ktoś jak przebiega trasa od zamościa czy jest teraz bardzo ruchliwa no i jak z noclegami w zakopanym czy już da się odczuć sezon. może ktoś poradzi z góry dziekuję jadę z dzieciakami .
dziękuje tucha nie wiesz gdzie są te roboty drogowe, może da się ominąć
Sorki,ale ja się nie ORIENTUJE.
z okolic , a czy orięntujesz się ile godzin się jedzie
:-)
To zalezy z jaka predkoscia bedziecie sie poruszac,
jakim pojazdem bedziecie jechac,
ile postojow planujecie,
o ktorej wyjedziecie,
czy z wiatrem czy pod wiatr..
czy z gorki czy pod gorke,
czy kierowca ma lekka czy ciezka noge,
czy lubicie wyprzedzac czy raczej jezdzicie w kolumnie..
czy macie pecha do korkow czy nie
Jak widzisz nie znajac odpowiedzi na te i inne pytania, nie moge dac Ci jednoznacznej odpowiedzi.
Pzdr
sorki anari ze sie wtrace ale moze bedzie spotkanie w krakowie i jesli masz na uwadze takie wyskoki -- to tucha bedzie jechac hetmanem z zamoscia do krakowa a ja sie dosiadam w mielcu -- plnujemy to na koniec listopada -- takze miej na uwadze i jak co to pisz na gg lub maila :) pozdr... bodek
Witaj sąsiadko mieszkam 7 km od Zamościa.
a 4 to kto?