hmmmm....ja tam słyszałam że bawarka jest dobra dla matek karmiących, ale żeby powiększała biust...?? chyba tak samo jak Lajan uważam że są inne sposoby.... hihihihi pozdrawiam Wiesia p.s. a potrzebny ci duży biust? ja tam bym się bardzo cieszyła jakby mój mi zmalał i na pewno bym nie chciała go więcej powiększać......
A dlaczego miałabyś przytyc od herbaty z mlekiem? Anglicy piją bawarkę i jakos od niej nie tyją. I rzeczywiscie jest polecana dla matek karmiących...ale co do powiekszania biustu, to sie nie wypowiem. pozdrawiam jasia
Biustu na pewno nie powiekszy Tu tylko operacja, pusch-up (optycznie) albo silikon pomoga. No i jeszcze czasem ciaza badz okres karmienia. A przytyc tez nie ma za bardzo od czego chyba ze ktos pija litrami z masa cukru i smietanka ....
No ja też jestem za naturalnym powiększaniem biustu hehehe do tego to o wiele przyjemniejsze niż bawarka Lajanku każdemu głodnemu chleb na myśli. O RANY JAKA JESTEM GLODNA!!!!!!!!!!! Kobitki pierś do przodu :) (od razu wydają się większe)
Ależ jesteś niecierpliwa, masz dopiero 16 lat i już chcesz mieć duży biust, poczekaj jeszcze parę latek, jest duża szansa, że Ci urośnie.... a bawarkę, jeśli lubisz, to przecież i tak możesz pić
slyszalam ze bawarka jest dobra na powiękrzenie biustu jezeli pije się ja codziennie.co o tym sądzicie?
Wanilio! Są lepsze sposoby. Tfu ! Znowu ta erotyka. Naprawdę zarobię dzisiaj Bana.
hmmmm....ja tam słyszałam że bawarka jest dobra dla matek karmiących, ale żeby powiększała biust...??
chyba tak samo jak Lajan uważam że są inne sposoby.... hihihihi
pozdrawiam Wiesia
p.s. a potrzebny ci duży biust? ja tam bym się bardzo cieszyła jakby mój mi zmalał i na pewno bym nie chciała go więcej powiększać......
ale wy macie odrazu erotyczne mysli ;P luuudzie hehe
Pij to się przekonasz. Smacznego !!!! brrrrrrrrrrrrrrr
najpierw chcialam sie cos o niej dowiedziec np czy sie nie przytyje po niej itd.... Czemu brrrrr ?:-)
A dlaczego miałabyś przytyc od herbaty z mlekiem?
Anglicy piją bawarkę i jakos od niej nie tyją.
I rzeczywiscie jest polecana dla matek karmiących...ale co do powiekszania biustu, to sie nie wypowiem.
pozdrawiam jasia
Biustu na pewno nie powiekszy Tu tylko operacja, pusch-up (optycznie) albo silikon pomoga. No i jeszcze czasem ciaza badz okres karmienia. A przytyc tez nie ma za bardzo od czego chyba ze ktos pija litrami z masa cukru i smietanka ....
Uwielbiam!! Rano obowiązkowo. W duuuuuuuużym kubku.
ja nie narzekam na jej smak jest pyszna myslalam ze nie tylko na kobiety w ciąży dziala heh ale i tak bede ją piła
No ja też jestem za naturalnym powiększaniem biustu hehehe do tego to o wiele przyjemniejsze niż bawarka Lajanku każdemu głodnemu chleb na myśli. O RANY JAKA JESTEM GLODNA!!!!!!!!!!!
Kobitki pierś do przodu :) (od razu wydają się większe)
Ależ jesteś niecierpliwa, masz dopiero 16 lat i już chcesz mieć duży biust, poczekaj jeszcze parę latek, jest duża szansa, że Ci urośnie.... a bawarkę, jeśli lubisz, to przecież i tak możesz pić