Byłam dzisiaj w sklepie i wypatrzyłam 3 nowe galaretki z firmy Gellwe : o smaku owoców granatu, kiwi z limonką i brzoskwinia z marakują. Dla mnie przynajmniej są nowe- kupiłam i zamierzam w najblizszym czasie je wykorzystać a póki co chciałam z Wami podzielić się tym odkryciem. Tak wyglądają : Może dla większości z Was są już znane...:)))
Właśnie dziś kupiłam kiwi z limonką :))))))))) Ale galaretki galaretkami, a ja Ali właśnie zasypuję maliny i wiśnie cukrem, żeby zrobić Twój rewelacyjny placek z rabarbarem - bez rabarbaru oczywiście- Nieletnia Starsza kończy jutro pięć lat...
Till..., jestem ciekawa efektu. Ja robiłam ten placek ale truskawki w połączeniu z rabarbarem , czereśnie z rabarbarem a także z gruszkami. Uważam jednak, że najlepszy jest wtedy, gdy jest w nim choć trochę rabarbaru ale wiśnie z malinami też mogą być dobre. Podziel się wrażeniam ze swojej kombinacji...:))) Powinien być jak najbardziej udany - 5 lat to bardzo poważny jubileusz. Przekaż, jeśli możesz Twojej Jubilatce życzenia spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych dużych i udanego podmuchu na urodzinowym torciku.:)))) MIło mi, że wracasz to tego przepisu...:)))
znam te galaretki od dawna i wypróbowałam ,mi smakuje najbardziej ananasowa i z granatów,a dzieciakom kaktus ale ogólnie wszystkie (a trochę ich jest )są bardzo dobre ,pozdrawiam - rosa
Gellwe bardzo rozszerzyło swoją ofertę co mnie bardzo cieszy :) Przepadam za tymi nowymi galaretkami :D Jest truskawka hiszpańska i wiśnia japońska, które maja niesamowicie intensywny smak i zapach. O smaku kaktusa jest b. orzeźwiająca. Poza tym jest jeszcze ananas, granat, kiwi-limonka, brzoskwinia-marakuja. Wszystkie na lato jak ulał ;)
Widziałam też ostatnio reklamę nowego produktu Gellwe - aromatów do sernika i makowca, ale w sklepie ich jeszcze nie widziałam. I to dopiero może być ciekawe.
Hej tez sie na nie kiedys skusilam..ale wg mnie takie sobie. Zaznaczam ze wszystkich smakow nie probowalam, testowalam na pewno kiwi z limonka. W sumie po tych galaretkach to sie zrazilam do gellwe. Pozdrawiam
Byłam dzisiaj w sklepie i wypatrzyłam 3 nowe galaretki z firmy Gellwe : o smaku owoców granatu, kiwi z limonką i brzoskwinia z marakują. Dla mnie przynajmniej są nowe- kupiłam i zamierzam w najblizszym czasie je wykorzystać a póki co chciałam z Wami podzielić się tym odkryciem.
Może dla większości z Was są już znane...:)))
Tak wyglądają :
Pysznie wygladają, trzeba będzie się za nimi obejrzeć...
znam, ostatnio z granata i kiwi robiłam tęczowiec Piq. Pozdr
Właśnie dziś kupiłam kiwi z limonką :)))))))))
Ale galaretki galaretkami, a ja Ali właśnie zasypuję maliny i wiśnie cukrem, żeby zrobić Twój rewelacyjny placek z rabarbarem - bez rabarbaru oczywiście- Nieletnia Starsza kończy jutro pięć lat...
Till..., jestem ciekawa efektu. Ja robiłam ten placek ale truskawki w połączeniu z rabarbarem , czereśnie z rabarbarem a także z gruszkami. Uważam jednak, że najlepszy
jest wtedy, gdy jest w nim choć trochę rabarbaru ale wiśnie z malinami też mogą być dobre. Podziel się wrażeniam ze swojej kombinacji...:)))
Powinien być jak najbardziej udany - 5 lat to bardzo poważny jubileusz. Przekaż, jeśli możesz Twojej Jubilatce życzenia spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych dużych i udanego podmuchu na urodzinowym torciku.:))))
MIło mi, że wracasz to tego przepisu...:)))
Właśnie rabarbaru nie udało mi się kupić... natomiast zostało całkiem sporo wiśni i malin. Zobaczę, co z tego wyjdzie, odmelduję.
Są pyszne,szczególnie kiwi z limonką,w sam raz na upały gdyz jest orzeźwiająca!
znam te galaretki od dawna i wypróbowałam ,mi smakuje najbardziej ananasowa i z granatów,a dzieciakom kaktus ale ogólnie wszystkie (a trochę ich jest )są bardzo dobre ,pozdrawiam - rosa
A ja odkryłam je dopiero wczoraj....ale mam refleks...:)))
Ja takich niewidzałam takich Galaretek.
Gellwe bardzo rozszerzyło swoją ofertę co mnie bardzo cieszy :)
Przepadam za tymi nowymi galaretkami :D
Jest truskawka hiszpańska i wiśnia japońska, które maja niesamowicie intensywny smak i zapach.
O smaku kaktusa jest b. orzeźwiająca.
Poza tym jest jeszcze ananas, granat, kiwi-limonka, brzoskwinia-marakuja. Wszystkie na lato jak ulał ;)
Widziałam też ostatnio reklamę nowego produktu Gellwe - aromatów do sernika i makowca, ale w sklepie ich jeszcze nie widziałam. I to dopiero może być ciekawe.
Pozdrawiam ! :*
Hej tez sie na nie kiedys skusilam..ale wg mnie takie sobie.
Zaznaczam ze wszystkich smakow nie probowalam, testowalam na pewno kiwi z limonka.
W sumie po tych galaretkach to sie zrazilam do gellwe.
Pozdrawiam