Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Ciekawe ....?

• Autor: wackowa Data: 2007-07-04 23:24:13

Od niedawna jestem zalogowana , mało się udzielam na forum ale wszystko czytam i to prawie od roku ... i co zauważam ? Często zwykła chęć zaistnienia kna stronie kończy się kłótnią , większą lub mniejszą a jednak . Dlaczego nie potrafimy nieraz wycofać się w porę tylko obrażamy się i co ... Wylogowanie a i tak ten ktoś będzie  na tej stronie tylko że anonimowo . Jakoś nie wierzę że można bez tej strony żyć .Ja bez kłutni potrafię ale bez WZ już nie . DOBRANOC

• Autor: małgoska Data: 2007-07-05 00:24:36

swiete słowa, pchły na noc

• Autor: nonka4 Data: 2007-07-05 00:44:03

Dobranoc,
    karaluchy pod poduchy!

• Autor: jasia Data: 2007-07-05 08:20:55

To tylko temeramenty się ścierają......,
    ale njaważniejsze, żeby wszystkiego nie brac tak bardzo na serio...

pozdrawiam jasia

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-05 08:38:05

Jasiu jestem ciekawa jak to robisz,że tak ładnie piszesz " milutkiego dnia" nie wiem ja tak nie umiem
    pozdrawiam bardzo ciekawe
    kama

• Autor: jasia Data: 2007-07-05 09:23:33

Kamuś, to taki gif , aż taka zdolna to ja nie jestem...
    pozdrawiam

• Autor: kamaxyz Data: 2007-07-05 19:44:27

no i popatrzyłam w użytkownikach i cóż zobaczyłam jasiu...pięknego kotka i pysio mi się usmiechnęło piękna kicia ciekawe...jak ma na imię
    pozdrawiam kama

• Autor: jasia Data: 2007-07-06 08:23:33

Kicia ? .... kicia to Kasia
    wielka trzpiotka, ale za ryby odda wszystko, jak nie mam świeżych (mąż łowi),
    to do karmy muszę dodac tuńczyka - taka wybredna.....

Cieplutko pozdrawiam jasia

• Autor: ekkore Data: 2007-07-05 09:01:16

Nie przejmuj się... to nie pierwsza burza w szklance wody (a może garnku z rosołem??) i niestety zapewne nie ostania... Jak napisała jasia - ścierają się temperamenty, charaktery - jesteśmy różni. Wypowiedzi są króciutkie, intencje autora zostają wiele razy zupełnie inaczej zrozumiane przez czytających, w międzyczasie kilka osób się wypowie...

Gdybyśmy nie dyskutowali na różne tematy bylibyśmy nudni...

• Autor: anna-gu Data: 2007-07-05 10:35:48

To tak, jak w pogodzie: dynamika i w związku z tym brak monotonii. W najlepszej rodzinie też nieraz iskrzy, a najważniejsze, by dojść do zgody. To juz taki słowiański nasz temperament.

• Autor: wackowa Data: 2007-07-05 21:47:53

To wszystko prawda , szkoda tylko że nie świeci się takie czerwone światełko które ostrzegałoby , szkoda czasu na kłótnie , ludzie tyle problemów na tym świecie a my powinniśmy być razem . W rodzinie zawsze znajdzie się jakiś rozjemca który rozładuje sytuację chociażby toastem , za różnicę zdań , wszak wszyscy jesteśmy inni . Szkoda ... Pozdrawiam Ewa

Przejdź do pełnej wersji serwisu