zakończyłam sezon wisienkowy i już mam dośc na razie ,jako że robiłam sok i szkoda mi było wywalic owoce z sokownika,przetarłam je przez sito w celu usunięcia pestek ,następnie do gara żeby odparowac,pod koniec wsypałam ciemne cacao,podzieliłam na dwie części,do jednej wlałam aromat whiski wiśnia a do drugiej pomarańczowego i wyszedł czeko dżemik.test teściowej przeszedł pomyślnie i nam też smakuje.
zakończyłam sezon wisienkowy i już mam dośc na razie ,jako że robiłam sok i szkoda mi było wywalic owoce z sokownika,przetarłam je przez sito w celu usunięcia pestek ,następnie do gara żeby odparowac,pod koniec wsypałam ciemne cacao,podzieliłam na dwie części,do jednej wlałam aromat whiski wiśnia a do drugiej pomarańczowego i wyszedł czeko dżemik.test teściowej przeszedł pomyślnie i nam też smakuje.