Witam wszystkich, mam nadzieję, że i ja będę mogła wnieść jakiś wasny wkład na tę świetną stronkę, która nie jeden raz mnie zainspirowała, a często uratowała mi... głowę ;) Od półtora roku mieszkam w Madrycie, chociaż mam nadzieję na rychły powrót do kraju. Na miły początek zdradzę przepis na znakomitą nalewkę wiśniową. Pozdrawiam wszystkich smakoszy :)
Buenos dias Cantara. Que tal? witaj wsrod nas i dodawaj smakowite przepisy kuchni hiszpanskiej. Ja juz rece zacieram ;)))) pozdrawiam (muchos besos) shanna
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Z radością podzielę się i przepisami (nalewka już jest , a oprócz tego - uwaga, uwaga, miłe panie! - nietuczące hiszpańskie grzanki!), i słonkiem, a w zamian poproszę trochę dżdżu!!!
Witam wszystkich, mam nadzieję, że i ja będę mogła wnieść jakiś wasny wkład na tę świetną stronkę, która nie jeden raz mnie zainspirowała, a często uratowała mi... głowę ;) Od półtora roku mieszkam w Madrycie, chociaż mam nadzieję na rychły powrót do kraju. Na miły początek zdradzę przepis na znakomitą nalewkę wiśniową. Pozdrawiam wszystkich smakoszy :)
Nie wracaj za rychło... okropnie leje, jest szaro i zimno...
Ale poza tym witaj na WŻ i czuj się jak u siebie w kuchni :)))
Witaj serdecznie!!!
Witaj i czuj sie z nami dobrze !!!
witaj serdecznie
Witaj niech Ci się z nami dobrze gotuje,
może razem z przepisami podrzucisz nam trochę słoneczka
Pozdrawiam. Lidka
witaj i gotuj razem z nami
Buenos dias Cantara. Que tal?
witaj wsrod nas i dodawaj smakowite przepisy kuchni hiszpanskiej. Ja juz rece zacieram ;))))
pozdrawiam (muchos besos)
shanna
witaj cantara!!! noooo... i następna się uzależni :)) trafiłaś w super miejsce!
Witaj, a jak widać masz poczucie humoru,
...
to oprócz nowych przepisów , dodasz nam troszkę koloru ...
Janek
Witaj witaj gotuj gobrze hihihi.
Witaj witaj gotuj gobrze hihihi.
Witaj i wierz mi lepiej nie mogłaś trafić! dziel się z nami przepisami i baw się dobrze! Pozdrawiam K
Witaj Cantara
Baw się i gotuj z nami smacznie
ata
Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie. Z radością podzielę się i przepisami (nalewka już jest
, a oprócz tego - uwaga, uwaga, miłe panie! - nietuczące hiszpańskie grzanki!), i słonkiem, a w zamian poproszę trochę dżdżu!!!

Słoneczne buziaki
Ile tego chcesz: wiadro, wannę, basen? Bierz...
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Ile tego chcesz: wiadro, wannę, basen? Bierz...
Nie jestem minimalistką, biorę wszystko!
To czemu nie wzięłaś? Wciąż pełno wody wokół...
Za słaby wiater albo nie chcesz oddać :( Mnie się marzy pompa z nieba, ale tylko żar się leje i pot z czoła. Nawet gotować się nie chce...
Witam serdecznie w gronie zarlokow ...
Witam nową użytkowniczkę.
Ja też jestem nowa, ale zostałam bardzo miło przywitana.
Miłej lektury i udanych potraw.
Witam i ja bardzo ciepło!
Miło Cię powitać :)))
- a to na przywitanie...:)))
Mmmmmmmmmmmm, bazylia, rozmaryn, czosnek, mniam! Dzięki :)
Witaj na suuuper stronce !!
Witaj na suuuper stronce !!
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!