Ja na to wpadłam kilka godzin po Jego śmierci i wydaje mi się, że to nie przypadek. Tych 13, związanych z Janem Pawłem II,jest jeszcze więcej, ale już nie pamiętam jakie.
Moniu00 w numerologi ne ma 13-stki jaki takiej. Liczy sie ja jako4 czyli 1+3. Nieraz rozlkada sie na 1 i 3 bo jedynka ma inna energie jak trojka...W innych kulturach jak nasza 13 jest czesto cyfra szczesliwa. Ja mam na przyklad 13-tego szczescie.
Ja rowniez lubie 13 i co chodzi o ten numer to nie jestem przesadna ,natomiast w centrum Chicago w wiezowcach nie ma trzynastego pietra .Po prostu jest 12 i nastepnie 14 .
No i wlasnie tym postem przypomnialas mi te liczbe, o ktorej zapomnialam w watku o numerologii ...... ta liczba specjalna jest 13 ..... czyli liczb 11, 22 i 13 nie sprowadza sie do jednocyfrowych .....teraz jeszcze bede musiala znalezc moja "madra" ksiazke na ten temat i przeczytac jakie ta liczba mam znaczenie, ale nie wiem kiedy to zrobie :))) Z tym tylko, ze nie ma znaczenia, ze Jan Pawel Drugi ma 13 liter bo kazda litera ma inna wartosc numerologiczna wiec trzeba to wziac pod uwage no i te powtarzajace sie "trzynastki" tez nie musza byc 13ami jesli zaczniemy liczyc cale daty.....ale jak bede miala czas to sprawdze.
Marylko wg. pewnej strony internetowej związanej z ezoteryką nie ma w numerologii liczby "13". Tam pojawiają się jak wspomniałaś w innym wątku (Numerologia) cyfry od 1 - 9 a 11, 22, 33 i 44 to Liczby Mistrzowskie. Przeczytałam też, że jeśli sumą naszej daty urodzenia jest Liczba Mistrzowska, to wówczas czyta się jej charakterystykę (to dodatkowa informacja) oraz sumę tej liczby, jako charakterystykę główną. Moją cyfrą jest "11" więc dodatkowo czytałam jeszcze "2" i wtedy miałam pełną informację o sobie :-)
Masz 100% racji ..... Wiesz Smakosiu ja ta numerologia interesowalam sie tak dawno, ze mialo mi sie prawo poprzestawiac ......Wiem, ze mam gdzies ksiazki na ten temat, ale szukanie wsrod moich ksiazek tej jednej, ktora akurat jest potrzebna .......zajmie troche czasu :( Wyglada na to, ze strona z ktorej korzystalas moze byc wlasnie w oparciu o informacje z ksiazki, ktora ja posiadam......znow o ile dobrze pamietam to bylo chyba autorstwa Lindy Goodman...
A to ciekawe:
Papiez kiedy umarl mial 85 lat -> 8 5=13
Godzina smierci: 21:37 -> 2 1 3 7=13
Data smierci: 02.04.2005 -> 0 2 0 4 2 0 0 5=13
Postrzelony 13 Maja
9301 dni pontyfikatu -> 9 3 0 1=13
Zmarl w 13 tygodniu roku.
JAN PAWEL DRUGI - 13 liter
czy to zbieg okolicznosci ?
troszke wiele jak na zbieg okolicznosci (zreszta ja osobiscie uwazam ze nic nie dzieje sie bez celu czy sesu...)
Ja na to wpadłam kilka godzin po Jego śmierci i wydaje mi się, że to nie przypadek. Tych 13, związanych z Janem Pawłem II,jest jeszcze więcej, ale już nie pamiętam jakie.
Właśnie pisałam o tym w poście: numerologia. 21.37 to cyfry, które mają dla mnie ważne znaczenie, choć do konca nie wiem,jakie.
Niesamowite ! A czy 13 to dobry numer w numerologii ?
moja córka urodziła 13 o 13 i miesiąc 3 tj marzec
....???????? czy to przypadek kto mi podpowie
kamaxyz
Moniu00 w numerologi ne ma 13-stki jaki takiej. Liczy sie ja jako4 czyli 1+3. Nieraz rozlkada sie na 1 i 3 bo jedynka ma inna energie jak trojka...W innych kulturach jak nasza 13 jest czesto cyfra szczesliwa. Ja mam na przyklad 13-tego szczescie.
Ja rowniez lubie 13 i co chodzi o ten numer to nie jestem przesadna ,natomiast w centrum Chicago w wiezowcach nie ma trzynastego pietra .Po prostu jest 12 i nastepnie 14 .
No i wlasnie tym postem przypomnialas mi te liczbe, o ktorej zapomnialam w watku o numerologii ...... ta liczba specjalna jest 13 .....
czyli liczb 11, 22 i 13 nie sprowadza sie do jednocyfrowych .....teraz jeszcze bede musiala znalezc moja "madra" ksiazke na ten temat i przeczytac jakie ta liczba mam znaczenie, ale nie wiem kiedy to zrobie :))) Z tym tylko, ze nie ma znaczenia, ze Jan Pawel Drugi ma 13 liter bo kazda litera ma inna wartosc numerologiczna wiec trzeba to wziac pod uwage no i te powtarzajace sie "trzynastki" tez nie musza byc 13ami jesli zaczniemy liczyc cale daty.....ale jak bede miala czas to sprawdze.
Marylko wg. pewnej strony internetowej związanej z ezoteryką nie ma w numerologii liczby "13". Tam pojawiają się jak wspomniałaś w innym wątku (Numerologia) cyfry od 1 - 9 a 11, 22, 33 i 44 to Liczby Mistrzowskie. Przeczytałam też, że jeśli sumą naszej daty urodzenia jest Liczba Mistrzowska, to wówczas czyta się jej charakterystykę (to dodatkowa informacja) oraz sumę tej liczby, jako charakterystykę główną. Moją cyfrą jest "11" więc dodatkowo czytałam jeszcze "2" i wtedy miałam pełną informację o sobie :-)
Masz 100% racji ..... Wiesz Smakosiu ja ta numerologia interesowalam sie tak dawno, ze mialo mi sie prawo poprzestawiac ......Wiem, ze mam gdzies ksiazki na ten temat, ale szukanie wsrod moich ksiazek tej jednej, ktora akurat jest potrzebna .......zajmie troche czasu :( Wyglada na to, ze strona z ktorej korzystalas moze byc wlasnie w oparciu o informacje z ksiazki, ktora ja posiadam......znow o ile dobrze pamietam to bylo chyba autorstwa Lindy Goodman...
Nie wierzę w numerologię i temu podobne "zbiegi okoliczności"