Cala rodzinka wypoczywalismy w Mexico - Riviera Maya . Pokoje . Basen . W oddali Zatoka Meksykanska Moja rodzinka. Przepiekna roslinnosc Takie iguany spaceruja po chodnikach Plaza Ja z mezem .Przed nami basen ze slona woda za nami morze. Zdiecie z samolotu .W dole piekna plaza i wspaniala laguna .
Resort w ktorym bylismy jest tak wielki ze nie zdolalismy wszystkiego zobaczyc ... Niestety tym razem z dalszego zwiedzania nic nie wyszlo poniewaz najmlodszy syn jest zbyt maly na dalsze wyjazdy .
Piekne zdjecia i piekne widoki......przypomnialy mi sie moje wakacje w Mexico (Acapulco i Mexico City) cos wspanialego.... Faktycznie z 2 letnim bakiem to sie wiele nie pozwiedza, bo to meczace ale chociaz wypoczelas a to bardzo wazne :)))
Moniko,super mieśliście wakacje,piekne widoki,ależ cudne miejsce... wiem juz ,gdzie... kiedys ..moze... pojadę. Dzieki,ze podzieliłaś sie z nami i pokazałas kawałek odległego od nas świata. Słonecznie pozdrawiam - ata
Kochani ,serdecznie dziekuje za mile slowa ... Bylo cudownie i naprawde wreszcie poleniuchowalam. Zwierzaczki (iguany ) moze uroda nie grzesza ale nie sa takie straszne . Spaceruja sobie po sloncu i mozna do nich blisko podejsc .( jak zbyt blisko to uciekaja).
Rewelacja,tylko pozazdrościc odpoczynku w takim miejscu,szczęściara z ciebie,że mogłaś pooglądac takie nieziemskie widoczki.A ten basen i za wami morze-eehh rozmarzyłam się...
Moniu a plywaliscie z delfinami? Moj maz byl przed paru laty w Mexyku i na akurat tego nie zapomnial do dzis. Choc bardzo mu sie wszystko podobalo...Eh...tez bym tak chciala
Doroto,w tym roku niestety nie . Ale trzy lata temu bylismy w takim miasteczku z przeroznymi atrakcjami i wlasnie tam plywalismy z delfinami ,chodzilismy po dnie oceanu (w takich specjalnych "helmach" na glowie )i podziwialismy lagune oraz nastepna niezapomniana atrakcja bylo plywanie w kamizelkach po jaskiniach . Bylo jeszcze cale mnostwo atrakcji ktorych na pewno nigdy nie zapomne . Niestety wtedy nie posiadalam aparatu cyfrowego i zdiecia mam tylko w albumie. Fajnie ze Ci sie podobalo i zycze rownie udanych wakacji...monika
Cala rodzinka wypoczywalismy w Mexico - Riviera Maya .
Pokoje . Basen .
W oddali Zatoka Meksykanska Moja rodzinka.
Przepiekna roslinnosc
Takie iguany spaceruja po chodnikach
Plaza Ja z mezem .Przed nami basen ze slona woda za nami morze.
Zdiecie z samolotu .W dole piekna plaza i wspaniala laguna .
Resort w ktorym bylismy jest tak wielki ze nie zdolalismy wszystkiego zobaczyc ...
Niestety tym razem z dalszego zwiedzania nic nie wyszlo poniewaz najmlodszy syn jest zbyt maly na dalsze wyjazdy .
Ech................jakże Ci zazdroszczę ,wspaniałe widoki,pozdrawiam - rosa
Moniu super mieliście wakacje, widoki piękne, po prostu bosko .Pozdrawiam Lidka.
No i doczekałam się tych zdjęć! Teraz mam za swoje! Monia, rewalacyjne miejsce. Doszła mi kolejna pozycja w dziale pt. "Marzenia" :-)
Pięknie!!!! Jak bym chciała się tam znaleźć, wspaniałe widoki :-)
Coś pięknego!!!! ja tylko mogę sobie pomarzy to dobra rzeecz!!! pozdrawiam serdecznie!!
Piekne zdjecia i piekne widoki......przypomnialy mi sie moje wakacje w Mexico (Acapulco i Mexico City) cos wspanialego....
Faktycznie z 2 letnim bakiem to sie wiele nie pozwiedza, bo to meczace ale chociaz wypoczelas a to bardzo wazne :)))
pieknie.... a zwierzak mnie zaskoczyl. Pewnie byl atrakcja dla Twoich chlopakow :)
widoczki super a gdybym takie cudo (pisze o zwierzaku) zobaczyla na chodniku to pewnie usłyszeliby mnie nie tylko w Mexico
Pięknie tam......
Cieszę się ,że dobrze wypoczęłaś.Fotki są ekstra.Wrócę do ich oglądania jeszcze nie raz.
Jaki piękny jest ten świat...:))) Miło, że zafundowałaś nam taką ciekawą wycieczkę. :)))
Nie mogę się napatrzeć , przepiękne miejsce i super fotki
pięknie, tylko ten zwierzak mnie przeraża
Moniko,super mieśliście wakacje,piekne widoki,ależ cudne miejsce... wiem juz ,gdzie... kiedys ..moze... pojadę. Dzieki,ze podzieliłaś sie z nami i pokazałas kawałek odległego od nas świata.
Słonecznie pozdrawiam - ata
Kochani ,serdecznie dziekuje za mile slowa ... Bylo cudownie i naprawde wreszcie poleniuchowalam.
Zwierzaczki (iguany ) moze uroda nie grzesza ale nie sa takie straszne . Spaceruja sobie po sloncu i mozna do nich blisko podejsc .( jak zbyt blisko to uciekaja).
Rewelacja,tylko pozazdrościc odpoczynku w takim miejscu,szczęściara z ciebie,że mogłaś pooglądac takie nieziemskie widoczki.A ten basen i za wami morze-eehh rozmarzyłam się...
Bardzo dziekuje ... W tym resorcie byli rowniez Polacy z Polski a konkretnie z Mlawy .
Toż to raj na ziemi !!! Tylko pozazdrościć.....A u nas taka paskudna pogoda...
Cuda, cuda, cuda. Może i mnie kiedys uda się przezyc coś takiego. Super fotki. Dzieki za tę wirtualną wycieczkę.
Jeszcze raz dziekuje za mile slowa . Pozdrawiam... monika
Moniu a plywaliscie z delfinami? Moj maz byl przed paru laty w Mexyku i na akurat tego nie zapomnial do dzis. Choc bardzo mu sie wszystko podobalo...Eh...tez bym tak chciala
Doroto,w tym roku niestety nie . Ale trzy lata temu bylismy w takim miasteczku z przeroznymi atrakcjami i wlasnie tam plywalismy z delfinami ,chodzilismy po dnie oceanu (w takich specjalnych "helmach" na glowie )i podziwialismy lagune oraz nastepna niezapomniana atrakcja bylo plywanie w kamizelkach po jaskiniach . Bylo jeszcze cale mnostwo atrakcji ktorych na pewno nigdy nie zapomne .
Niestety wtedy nie posiadalam aparatu cyfrowego i zdiecia mam tylko w albumie.
Fajnie ze Ci sie podobalo i zycze rownie udanych wakacji...monika