Nie robię tak pięknie jak tutaj niektóre utalentowane Wzetowniczki, ale tyle się napracowałam przy tej serwetce, że z przyjenmnością ją prezentuję. ABA
Teraz wzięłam się za nastepną robótkę. Każda robótka uczy mnie nowego ściegu. ABA
ABA - faktycznie miałaś się przy czym napracować !! Gratuluję super wykonania !! Serwetka jest naprawde baaaaaaaaaaaardzo ładna !! Bardzo dobrze zrobiłaś ,że nam ja tutaj pokazałaś !! Pozdrawiam - Elek
jest po prostu śliczna :)))))))))) aż chce mi się zabrać za szydełko :)) powiedz ABA czy masz może jakieś wzory ? i czy ewentualnie mogła byś mi je przesłać ?
Makusiu najczęściej sama wymyślam wzory. Ten wzór też sama wymyśliłam. 2 dni siedziałam nad próbkami. Potem musiałam się nauczyć łączyć te kwadraty. Zabieram się za robótkę jak mi coś zaświta w głowie i mam ogólny plan. Muszę się przyznać, ze sporo robię, ale w domu prawie niczego nie mam, bo lubię uszczęśliwiać innych. Teraz obiecałam sobie, ze tym razem zrobię coś dla siebie. hihihi ale ze mnie paskuda. ABA
najgorzej jest pierwszy raz....próbuj....nie taki diabeł straszny jak go malują.... jeśli nie da się ich połaczyc za pomocą szydełka to zrób to igłą i nitką..... nawet nie widac potem że w ten spsób są łaczone poszczególne elementy. pozdrawiam cieplutko.
A ja potrafię robić takie serwetki jak ty....tylko inne wzorki. Nie tylko prostokątnę ale również okrągłe....podobnie jak ty chętnięj robię je dla innych niż dla siebie ...dlatego też nie mam ich za wiele w domu....za to znajomi promują mnie skutecznie....Dobrze jest wiedziec że wiecej osób zajmuje się szydełkowaniem....złosliwi mówią że to robótki dla babci albo mamy...i w ogóle komu się opłaca robić serwetki jka można kupić gotowa....ale nic nie zastapi satysfakcji tworzenia "małych dzieł".....BRAWO
bardzo ladna, lubie takie ...jak to nazwac ..proste w wygladzie a niekoniecznie w wykonaniu serwety. Jest taka "czysta" taka nieprzekombinowana. Ja niestety nie potrafie nic zrobic co ma zwiazek z nitka i narzedziami do niej niezbednymi.
Dziękuję wszystkim za opinie. Wasze pozytywne zdanie zmobilizowało mnie do dalszej pracy robótkowej. Już następna robótka w rękach, a jaka? w galerii "Czy lubicie...? całuski dla wszystkich zarłoczków ABA
Nie robię tak pięknie jak tutaj niektóre utalentowane Wzetowniczki, ale tyle się napracowałam przy tej serwetce, że z przyjenmnością ją prezentuję.
ABA
Teraz wzięłam się za nastepną robótkę.
Każda robótka uczy mnie nowego ściegu.
ABA
Basiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to arcydzieło
ja jestem antytalencie
GRATULUJĘ Basiu takiej serwetki ech........
Bardzo ładna serwetka,sama bym chciała mieć taki talent jak ty.Uwielbiam,takie robótki na szydełku.
Bardzo pracochłonna musiała byc taka serweta ale jak widać warto było...)))
ABA - faktycznie miałaś się przy czym napracować !! Gratuluję super wykonania !!
Serwetka jest naprawde baaaaaaaaaaaardzo ładna !!
Bardzo dobrze zrobiłaś ,że nam ja tutaj pokazałaś !!
Pozdrawiam - Elek
jest po prostu śliczna :)))))))))) aż chce mi się zabrać za szydełko :)) powiedz ABA czy masz może jakieś wzory ? i czy ewentualnie mogła byś mi je przesłać ?
Makusiu najczęściej sama wymyślam wzory. Ten wzór też sama wymyśliłam. 2 dni siedziałam nad próbkami. Potem musiałam się nauczyć łączyć te kwadraty.
Zabieram się za robótkę jak mi coś zaświta w głowie i mam ogólny plan. Muszę się przyznać, ze sporo robię, ale w domu prawie niczego nie mam, bo lubię uszczęśliwiać innych. Teraz obiecałam sobie, ze tym razem zrobię coś dla siebie. hihihi ale ze mnie paskuda.
ABA
nie paskuda ,tylko zdolna bestyjka :))
Toż to dzieło!!!
Basiu tylko pozazdrościć talentu :) Bardzo ładna , rzeczywiście musiałaś włożyć dużo pracy. Ale widac efekty!
Super dzieło... Gratuluje
ABA i znowu chylę przed Tobą czoło, jesteś niesamowita!!!!!!!!!!
ABA ,serwetka jest przesliczna ...Gratuluje talentu i cierpliwosci ...
Śliczna serwetka. Ja także szydełkuję ale jeszcze nie robiłam niczego z elementów. Boję się, że nie dam rady ich połączyć.
najgorzej jest pierwszy raz....próbuj....nie taki diabeł straszny jak go malują.... jeśli nie da się ich połaczyc za pomocą szydełka to zrób to igłą i nitką..... nawet nie widac potem że w ten spsób są łaczone poszczególne elementy. pozdrawiam cieplutko.
A ja potrafię robić takie serwetki jak ty....tylko inne wzorki. Nie tylko prostokątnę ale również okrągłe....podobnie jak ty chętnięj robię je dla innych niż dla siebie ...dlatego też nie mam ich za wiele w domu....za to znajomi promują mnie skutecznie....Dobrze jest wiedziec że wiecej osób zajmuje się szydełkowaniem....złosliwi mówią że to robótki dla babci albo mamy...i w ogóle komu się opłaca robić serwetki jka można kupić gotowa....ale nic nie zastapi satysfakcji tworzenia "małych dzieł".....BRAWO
piękna,takie małe dzieło sztuki !!
tak jest zosik :)) zgadzam się z Tobą :)))
jak to nie piękna dla mnie to magia
Brawo Basiu !!!! Bardzo ladna :)))
woooooooooow, chcialabym tak nie umiec robic na szydelku......piekna.....
piękna - ja nie potrafię ale moja mama kiedyś robiła takie cuda , pozdrawiam - rosa
dech mi zaparło. Gratulacje i mogę Ci tylko pozazdrościć zdolności i..... cierpliwości. Pozdrawiam - Beata
Serwetka jest piekna! czy mozna zamówić taką samą u Ciebie ???
Buniu nie chce Ci odbierać nadziei. Jeżeli tylko czas pozwoli to będę myślała o Tobie. Sama się wtedy do Ciebie zgłoszę.
Bliżej bedzie to jesieni.
ABA
To super. O reszcie pogadamy na gg.
Gratuluję,serwetka jest śliczna.Podziwiam,że sama wymyślasz wzory.
bardzo ladna, lubie takie ...jak to nazwac ..proste w wygladzie a niekoniecznie w wykonaniu serwety. Jest taka "czysta" taka nieprzekombinowana. Ja niestety nie potrafie nic zrobic co ma zwiazek z nitka i narzedziami do niej niezbednymi.
Dziękuję wszystkim za opinie. Wasze pozytywne zdanie zmobilizowało mnie do dalszej pracy robótkowej.
Już następna robótka w rękach, a jaka? w galerii "Czy lubicie...?
całuski dla wszystkich zarłoczków
ABA