Kochani potrzebuję pomocy!jak doprowadzić do porządku zamszowe buty,kolor jasnoniebieski,wyprać,wyczyścić żeby nie straciły fasonu i wyglądu.PILNE!Z góry dziękuję
Ja mialam kremowe zamszowe buty i czyscilam je.......gumka do mazania (najlepsza miekka). Troche z tym roboty, bo trzeba byc dokladnym, ale oplacalo sie. Z czasem w miejscach zagiec bylo trudniej wyczyscic, ale ogolnie buty odzyskiwaly kolor. Jesli jednak ktos ma inne sposoby, to tez chetnie sie ich dowiem ;) pozdrawiam. shanna
Verunia, w sklepach sieciowych z butami sa takie specjalne szczotki zrobione z gumy, z jednej strony ostrzejsza, z drugiej do wygladzania. Efekty znakomite. Pozdrawiam
Kochani potrzebuję pomocy!jak doprowadzić do porządku zamszowe buty,kolor jasnoniebieski,wyprać,wyczyścić żeby nie straciły fasonu i wyglądu.PILNE!Z góry dziękuję
Ja mialam kremowe zamszowe buty i czyscilam je.......gumka do mazania (najlepsza miekka). Troche z tym roboty, bo trzeba byc dokladnym, ale oplacalo sie. Z czasem w miejscach zagiec bylo trudniej wyczyscic, ale ogolnie buty odzyskiwaly kolor. Jesli jednak ktos ma inne sposoby, to tez chetnie sie ich dowiem ;)
pozdrawiam.
shanna
moja szwagierka swoje buty zamszowe pierze w pralce,ale są też pasty do zamszu ,
Verunia, w sklepach sieciowych z butami sa takie specjalne szczotki zrobione z gumy, z jednej strony ostrzejsza, z drugiej do wygladzania.
Efekty znakomite. Pozdrawiam
Ja czyściłam skórką od chleba, ale pralka jest najlepsza.
Moje buty przeżyły i mają się dobrze, ale za Twoje nie dam głowy.
ja czyszczę szczoteczką, o której pisała Kokliko, uzywam też specjalnej pasty do zamszu
pozdrawiam jasia
dzięki jak nie wiem co!!!!!