Forum

Rozmowy wolne i frywolne

50 rocznica ślubu

• Autor: MYSZA99 Data: 2007-07-09 14:51:18

Ja tak do wszystkich z zapytaniem ma może ktoś pomysł co kupić na 50 rocznicę ślubu cioci i wujkowi? dodam jeszcze że są to ludzie którym pieniędzy nie brakuje więc ciężko mi coś wymysleć czego jeszcze nie maja. Może ma któś jakiś orginalny pomysł

• Autor: luckystar Data: 2007-07-09 15:10:19

Jesli masz dostep do wiekszej ilosci zdjec z czasow ich calego malzenstwa to mozesz zrobic album pt. "Nasze Zycie" i zamiescic w nim zdjecia od poczatku malzenstwa az do dnia dzisiejszego z odpowiednimi notatkami o najwazniejszych wydarzeniach....Wymaga to troche czasu, a nie napisalas kiedy ta rocznica ma nastapic..... moze jeszcze cos wymysle :))

• Autor: Baśka Data: 2007-07-09 15:24:53

Na 25-tą rocznicę znajomym podarowaliśmy srebrną paterę z wygrawerowanymi życzeniami.Można ją potem normalnie używać np do owoców,albo wstawić za szkło.Cieszę się,że nasza jest normalnie używana.Wyraźnie byli zadowoleni z takiego prezentu.Troszeczkę naszukałam się takiej,która byłaby ładna,skromna (nie lubie takich z dużą ilością ozdób)i miała jeszcze kawałek miejsca na grawerkę.
    W innym wątku też proponowałam album,ale nie spotkał się ten pomysł z entuzjazmem.Mnie on się bardzo podoba...usiąść z takim albumem w otoczeniu wnuków  i.....

• Autor: elo Data: 2007-07-09 15:51:49

Moi rodzice też wbieraja sie na 50 rocznicę ślubu , długo się zastanawiali bo wybieraja się do ludzi, którzy sa bardzo zamożni, i też kupili paterę:szkło z bardzo delikatnym wzorem na mosiężnej nóżce. Nadaje się i do owoców i do ciasta. Kosztowało około 200,00, a znaleźli to w sklepie takim jak kiedys były jubilerskie złoto,srebro, różne ozdoby.

• Autor: MYSZA99 Data: 2007-07-09 17:04:03

dziękuję bardzo podoba mi się pomysł z albumem ale będzie problem ze zdjęciami. a taka patera to wygrawerowana to też bardzo fajny pomysł

• Autor: almad Data: 2007-07-09 17:43:07

wprawdzie to nie na 50-tą rocznicę, ale mój syn zrobił dla swojej dziewczyny coś w rodzaju olbrzymiej kartki składanej, oprawionej w ramki. Na bristolu nakleił kilkanaście zdjęć w różnych pozycjach ze swojego życia od dziecka aż do teraz z odpowiednimi komentarzami, a na końcu zdjęcie razem z dziewczyną. Wszystko sam zrobił, bardzo ładnie to wyszło i najważniejsze, że sam to robił. Z tego co wiem to był najpiękniejszy prezent na 18 urodziny

Przejdź do pełnej wersji serwisu