Mam problem,od kiedy znalazłam tę stronkę Wż,zaczęły się moje problemy,a mianowicie -PRZYTYłAM.Ale jak tu nie przytyć od takich smakowitości.Kupiłam sobie fajne spodnie w które się mieściałam 2 m-ce temu,a teraz!!!!!!!!!Na imprezkę idę za 4 tygodnie i muszę zgubić 3-4 kg,a najbardziej to chciałabym zgubić brzuszek.Pozdrawiam
ale jak tu się oprzeć takim smakołykom!!!!! jak tak dalej pójdzie to też będę musiała zmienić pseudo.Dzisiaj wzięłam się za siebie,zjadłam strasznie mało aż mnie ssie i nawet ćwiczyłam.Mam nadzieję,że przez 4 tygodnie takiego treningu i wyrzeczeń dopnę swego.Trzymaj za mnie kciuki!!!!!!!
ja przytylam w 1,5 roku ok 15 kg ale to bylo wszystko zamierzone, choc i wż w tym zasługa. chociaz tak naprawdę to chcialam przytyc 12... i teraz kombinuje co by z tymi 3 zrobic, ale wakacje są to jakos sie zrzuci. zawsze tak jest :P
Słowa na melodię " Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon" To jest ku przestrodze hahahahaha.
Tak długo ja się tuczyłem, sadła przybyło mi, lecz nawet jeszcze teraz, salceson mi się śni. Niech żyje odchudzanie, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Niech żyje odchudzanie, to mówi grubas sam, kiełbaski mi nie smakują, więc z chęcią oddam Wam. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Pamiętaj mój żarłowiczu, że tłuste szkodzi Ci, a jak mi nie uwierzyłeś, to przyjrzyj Ty się mi. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Więc jarskie dania szykuję, choć nie smakują mi, lecz chuda moja sylwetka, co noc tak bardzo się śni. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Więc proszę mi pomagajcie, tłustości weźcie mi, bo to wstrętne obżarstwo, głęboko we mnie tkwi. Niech żyją odchudzeni, Niech mięsko pójdzie precz, Zamiast się więc objadać, Na spacer trzeba biec.
Mam problem,od kiedy znalazłam tę stronkę Wż,zaczęły się moje problemy,a mianowicie -PRZYTYłAM.Ale jak tu nie przytyć od takich smakowitości.Kupiłam sobie fajne spodnie w które się mieściałam 2 m-ce temu,a teraz!!!!!!!!!Na imprezkę idę za 4 tygodnie i muszę zgubić 3-4 kg,a najbardziej to chciałabym zgubić brzuszek.Pozdrawiam
powiedz mi kochana jak masz zamiar zrzucić tan brzuszek????mam ten sam problem he he he he ..... dietę zastosujesz czy co??
no właśnie co tu zrobić,liczę na jakąś podpowiedz,ale jak narazie nikt mi nie chce pomóc
gosi,nie wchodż tu przez 4 tygodnie.;)))
Nie martw się Gosiu, ja od czasu mojej znajomosci z WŻ przytyłam 10 kg. Niedługo zmienię pseudonim na Puszyste Ropuszysko :(
ale jak tu się oprzeć takim smakołykom!!!!! jak tak dalej pójdzie to też będę musiała zmienić pseudo.Dzisiaj wzięłam się za siebie,zjadłam strasznie mało aż mnie ssie i nawet ćwiczyłam.Mam nadzieję,że przez 4 tygodnie takiego treningu i wyrzeczeń dopnę swego.Trzymaj za mnie kciuki!!!!!!!
ja przytylam w 1,5 roku ok 15 kg ale to bylo wszystko zamierzone, choc i wż w tym zasługa. chociaz tak naprawdę to chcialam przytyc 12... i teraz kombinuje co by z tymi 3 zrobic, ale wakacje są to jakos sie zrzuci. zawsze tak jest :P
JUż 2 KG MNIEJ-HURRRRRRRA
Słowa na melodię " Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon"
To jest ku przestrodze hahahahaha.
Tak długo ja się tuczyłem,
sadła przybyło mi,
lecz nawet jeszcze teraz,
salceson mi się śni.
Niech żyje odchudzanie,
Niech mięsko pójdzie precz,
Zamiast się więc objadać,
Na spacer trzeba biec.
Niech żyje odchudzanie,