Forum

Galeria

Bylismy w Zoo....

• Autor: madziorek Data: 2007-07-10 12:47:58

W koncu wybralismy sie do Zoo.Pogoda nam dopisala.Wycieczka udana.Sami zobaczcie::   Okapi-   Piranie-  i malutkie pingwiny-       Motyl(bylo ich mnostwo-     Pelikany-   

• Autor: madziorek Data: 2007-07-10 13:11:10

Lataja sobie swobodnie ale wchodzi sie do specjalnego namiotu,w ktorym jest stworzony specjalny klimat uffff bardzo goraco.Motyle rzeczywiscie byly sliczne. Dwa z nich siedzialy na butach mojego synka.

• Autor: madziorek Data: 2007-07-10 13:08:29

ciag dalszy:clownfish- Nawet widzielismy goryla,alebyl za pleksa,wiec zdjecie nie wyszlo wyraznie plaszczka,duza i malutka- i na koniecpozdrawiamy zarloczkow!! P.S. Tak szczerze mowiac to nasze wroclawskie Zoo jest o niebo lepsze i ciekawsze.Tutaj nawet slonia nie mieli :(( Ale warto bylo zobaczyc,szczegolnie moj synek mial radoche hehehee.

• Autor: ABA Data: 2007-07-10 14:51:22

Piękną mieliście wycieczkę i myśle, że to nie ostatnia do tego ZOO. Synek na pewno jeszcze nie jeden raz nakłoni was do odwiedzenia zwierzątek.
    Wrażeń moc, a po latach patrząc na zdjęcia bedzie co wspominać.
    ABA

• Autor: joking Data: 2007-07-10 18:56:01

W życiu nie widziałam takich gigantycznych motyli !!! Ale rośnie ten Twój synek....

• Autor: luckystar Data: 2007-07-11 13:05:18

Super relacja :)) Zaskakuje mnie tylko, ze piszesz, ze wroclawskie Zoo (znam) jest duzo ciekawsze.... a myslalabym ze jednak Londyn (???)
    Powiem Ci, ze aby naprawde zwiedzic nowojorskie Zoo to zdecydowanie potrzeba 2 a moze nawet 3 dni .....jest ogromne i ma wiele atrakcji kolejki naziemnie i wagoniki w powietrzu sama bedac tam kilkakrotnie czulam sie czesto zagubiona i bez mapy zdecydowanie nie radzilabym nawet probowac sie poruszac.
    Ale jest tez za meczace dla dzieci w wieku Twojego synka, dla takich maluchow jest specjalnie dzieciece Zoo w Central Park i jest wlasnie wielkoscia przystosowane do wymogow i wytrzymalosci psychicznej dzieci od 2 do 6 lat. Bylismy tam 2 lata temu z 3.5 letnia coreczka mojej kolezanki .....radocha dla dziecka z tego co widzi, a dla nas z Jej reakcji ..... wspaniale sa takie wycieczki kiedy dzieci odkrywaja swiat :)))

• Autor: madziorek Data: 2007-07-11 15:23:09

Moze ktoregos dnia zwitamy do Nowojorskiego Zoo hehehe. Tutaj tez jest takie malutkie zoo dla maluchow,moga sobie wejsc i glaskac zwierzatka min.kozy  itp ,tak naprawde to duzo tych zwierzatek nie widzialam.Ale Kuba cieszyl sie bardzo.W przyszly tydzien wybieramy sie (w zaleznosci od pogody) albo KEW GARDEN (najwiekszy w Europie ogrod botaniczny) albo ktores z muzeum.Relacja bedzie hihii. Pozdrawiam Madziorek

• Autor: gosik Data: 2007-07-11 19:22:33

Zoo super, Kuba - to dopiero facet!!!! Czekam na nowe relacje.

• Autor: luckystar Data: 2007-07-12 14:51:34

Zawitaj, zawitaj Madziorku i nie zapomnij dac znac :))) byloby superasnie spotkac sie z Wami :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu