Czy lubicie pić herbatę lub kawę w takiej szklance otulonej szydełkową robótką? Pod talerzykiem z ciastkami mieć taką serwetkę? Właśnie taki komplecik składający sie z 6 serwetek i otulinek robię dla mojej synowej na urodzinki. To jest pierwszy komplecik. ABA
Ja osobiście nie przepadam za takiego rodzaju rzeczami,ale byc może twoja synowa tak.Widac,że włożyłaś wiele serca w te robótki.Myślę ,że najcenniejsze są właśnie takie prezenty,które sami wykonaliśmy,a nie takie kupione w sklepie.Tylko pozazdrościc synowej takiej teściowej.Pozdrawiam.
Alman, witaj w klubie "kubkowym" ja nawet przy gosciach czasem sobie odpuszczam i biegne do stolu z moim kubkiem :)) no chyba ze to juz naprawde uroczyste przyjecie to wtedy filizanka.....
Pijam w filiżankach kawę, a herbatkę w kubku, ale takie szydełkowe cudeńka wracają do łask, zwłaszcza, gdy mieszkanie jest umeblowane w określonym stylu. Ładne, zwłaszcza, gdy serce w to się wkłada...
Czy lubicie pić herbatę lub kawę w takiej szklance otulonej szydełkową robótką?
Pod talerzykiem z ciastkami mieć taką serwetkę?
Właśnie taki komplecik składający sie z 6 serwetek i otulinek robię dla mojej synowej na urodzinki.
To jest pierwszy komplecik.
ABA
Nie pijam w szklankach tylko w kubkach, ale wykonanie serwetki oraz okrycia na szklaneczkę jest bardzo ładne i ucieszyłabym sie z takiego prezenciku:)
Ja osobiście nie przepadam za takiego rodzaju rzeczami,ale byc może twoja synowa tak.Widac,że włożyłaś wiele serca w te robótki.Myślę ,że najcenniejsze są właśnie takie prezenty,które sami wykonaliśmy,a nie takie kupione w sklepie.Tylko pozazdrościc synowej takiej teściowej.Pozdrawiam.
Nigdy nie pijam w czymś takim i nie chciałabym pić. Najlepiej lubię pić w swoim ulubionym kubeczku, a jeśli muszę /goście np./ to piję w filiżance.
Alman, witaj w klubie "kubkowym" ja nawet przy gosciach czasem sobie odpuszczam i biegne do stolu z moim kubkiem :)) no chyba ze to juz naprawde uroczyste przyjecie to wtedy filizanka.....
Moje szklanki mają uszy......
ale jak twoja synowa używa zwykłych szklanek, to na pewno się ucieszy, bo komlecik śliczny
pozdrawiam jasia
Ja też mogę byc Twoją synową jak chcesz....;)))
Masz złote rece! Choć na co dzień pijam herbatę czy kawę w kubku, to taka propozycja mi sie baardzo podoba! Gratuluję!
Piekny prezent ! Ja osobiscie chciala bym zasiasc przy takim komplecie ...
bardzo ładny komplecik , chociaż pijam wszystko z kubka ,to i tak bym się cieszyła z takiego prezentu ... szczególnie zrobionego własnoręcznie
Pijam w filiżankach kawę, a herbatkę w kubku, ale takie szydełkowe cudeńka wracają do łask,
zwłaszcza, gdy mieszkanie jest umeblowane w określonym stylu.
Ładne, zwłaszcza, gdy serce w to się wkłada...
Gdy używałam szklanek miałam podobne kompleciki.
Twoje są bardzo ładne.