Jak myślicie jaki prezent bedzie odpowiedni dla ukochanej osoby??Kosmetyki i ubrania są już chyba zbyt banalne..Myślę nad czymś bardziej...hmmm...odpowiednim:p Piszcie jezeli macie jakies pomysly:) Dziękuję:*
Bardzo orginalnym pomysłem jest umieszczenie jakiegoś wybranego zdjęcia na... atłasowym jaśku. Robią takie cuda w zakładach fotograficznych. Ostatnio zrobiłam zdjęcie grupie osób i podarowałam komuś na pamiątkę. Strzał w dziesiątkę!
Jak myślicie jaki prezent bedzie odpowiedni dla ukochanej osoby??Kosmetyki i ubrania są już chyba zbyt banalne..Myślę nad czymś bardziej...hmmm...odpowiednim:p Piszcie jezeli macie jakies pomysly:)
Dziękuję:*
Bardzo orginalnym pomysłem jest umieszczenie jakiegoś wybranego zdjęcia na... atłasowym jaśku. Robią takie cuda w zakładach fotograficznych. Ostatnio zrobiłam zdjęcie grupie osób i podarowałam komuś na pamiątkę. Strzał w dziesiątkę!
Dzięki,pomyślę nad tym..:p Właśnie zależy mi na czymś oryginalnym..:)
To samo można zrobić z kubkiem, fartuszkiem, koszulką... Musisz dopytać u fotografa w Twojej miejscowości.
kubek z logo WZ a na drugiej stronie twoja fotka :) w bikini :)
Przyznam ,ze pomysl jest bardzo oryginalny...hihi i ta fotka w bikini,chlopak bylby napewno szczesliwy... :p pozdrawiam:*