Kochani, a moze ktos, cos np; mily hotelik, albo agroturystyke na zamoyszczyznie, albo w lubelskim zna. Tylko, ze tu sie pali, bo wyruszamy juz wsobote 14 lipca. Nie musza byc najdoskonaksze i najdrozsze, starczy, ze mile i przyjazne. Moze byc od 1 ego sierpnia. Wielkich wymagan nie mam, byleby czysto i milo.
tucha, nie wiem dlaczego tutaj się ta strona nie otwiera, bo ja ją normalnie otwieram wpisując w górnej ramce (chodzi mi o tą startową co jest onet, albo interia).Naprawdę nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje.A stronka jest na pewno, przed chilą na niej byłam. Zreszta na kwaterzez też nie raz i dlatego ją bardzo polecam.
Kochani,
a moze ktos, cos np; mily hotelik, albo agroturystyke na zamoyszczyznie, albo w lubelskim zna. Tylko, ze tu sie pali, bo wyruszamy juz wsobote 14 lipca.
Nie musza byc najdoskonaksze i najdrozsze, starczy, ze mile i przyjazne. Moze byc od 1 ego sierpnia. Wielkich wymagan nie mam, byleby czysto i milo.
Polecam Ci to miejsce: www.kwaterapodlasem.w8w.pl
Pozdrawiam.
tucha, nie wiem dlaczego tutaj się ta strona nie otwiera, bo ja ją normalnie otwieram wpisując w górnej ramce (chodzi mi o tą startową co jest onet, albo interia).Naprawdę nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje.A stronka jest na pewno, przed chilą na niej byłam. Zreszta na kwaterzez też nie raz i dlatego ją bardzo polecam.
Przepraszam za błędy, ale tak to jest jak się chce coś szybko.
Dziekuję.Właśnie na weekend się tam wybieramy. Pozdrowienia!